2020-12-14

Popiežius Pranciškus su Rotšildais sukūrė naują paramasonišką tautų ir valstybių valdymo organizaciją "Inkliuzinio kapitalizmo Tarybą"

 

Gruodžio 8 dieną virš šimto stambiausių pasaulyje kompanijų ir investuotojų, patronaujant Romos popiežiui Pranciškui, suformavo Vatikane Inkliuzinio kapitalizmo Tarybą. Ji siekia fundamentalių ekonomikos pasikeitimų. Judėjimą, kuriam vadovaus Pranciškus, o inicijavo Lynn Forester de Rothschild, jungia vadovus Bank of America, Visa, Mastercard, Allianz, BP, Johnson and Johnson, Estee Lauder, atstovus Rotšildo, Rokfelerio, Fordo fondo, o taip pat JTO ir EBPO.

Pasak Lynn Forester de Rothschild, taryba „vykdys popiežiaus perspėjimą išklausyti žemės ir vargšų šauksmus“.

Naujoji ne pelno organizacija siekia „sukurti teisingesnį, labiau įtraukiantį ir tvarų pasaulio ekonominį pagrindą“, sutelkdama pakankamą privataus ir viešojo sektoriaus įtaką, kad paskatintų sisteminius pokyčius. Jos pagrindiniai principai yra pasitikėjimas, sąžiningumas, atsakingumas, dinamiškumas ir tvarus vystymasis, apibrėžti žmonėms ir planetai.

Prisijungusios prie valdybos įmonės įsipareigojo nustatyti išmatuojamus tikslus, kaip šiuos principus įtvirtinti savo verslo modeliuose ir išorės veikloje, ir pranešti apie pažangą pagal JT darnaus vystymosi tikslus. Dvidešimt aštuonios organizacijos prisiėmė 231 pasižadėjimų tokiais klausimais kaip klimato kaita, atliekos, rasinė ir lyčių lygybė. Naująją Tarybą taip pat remia JT specialusis pasiuntinys kovos su klimato kaita ir finansų klausimais Markas Carney.



Abejonės dėl veiklos

Dėl Tarybos veiklos kyla daug abejonių, pavyzdžiui, kodėl organizacijos nariai nepradeda nuo pokyčių savo korporacijose, skirdami tam tikras lėšas didesnei savo darbuotojų paramai. Abejonių tarybos veikla kelia ir verslo žurnalas „Forbes“.

Kyla klausimas, ar ši organizacija nepasirodys tik generalinių direktorių PR hitu. Jie sušildys žiniasklaidos palankumo šviesoje, praktiškai parodydami, kokie jie nuostabūs ir rūpestingi - stebisi žurnalas.

Steigimo įsipareigojimai yra nuo paskolų mažas pajamas gaunančioms šeimoms iki didelio masto medžių sodinimo.



Vyriausybių ir tautų „sargai“?

Popiežiaus ir turtingiausių pasaulio oligarchų suformuotos Tarybos puslapyje nurodoma, kad jie valdo 10,5 trilijonus JAV dolerių, 2,1 trilijonus sudaro rinkos kapitalizacija kompanijų-dalyvių, organizacija atstovauja 200 darbuotojų iš 163 valstybių.

Tarybos piramidės viršuje yra valdymo struktūra, vadinama „sargais“. Iš viso yra 27 tokie „sargai“. Čia svarbu atkreipti dėmesį į labai įdomų „sutapimą“: masonijoje 27 laipsnis yra „suverenus šventyklos vadovas“. Pašventus į tokį laipsnį, paaiškinama, kad nauji šio lygio nariai turi apginti jų doktrinas ir principus, taip pat stebėti vykdymą nurodymų, kuriuos teikia aukščiausiųjų laipsnių ordino nariai. Manoma, kad 27-ojo laipsnio masonai yra savotiški teisėjai, turintys teisę vadovauti net vyriausybėms ir tautoms.



Linn Forester de Rotschild, kuri yra tarybos steigėja ir vadovaujančiu partneriu Inclusive Capital Partners, taip pat prezentacijoje pasakė, kad „ši taryba seks popiežiaus Pranciškaus įspėjimui įsiklausyti į „Žemės ir neturtingųjų šauksmą“ ir atsakyti į visuomenės reikalavimus dėl teisingesnio ir tvaresnio augimo modelio“.

„Davoso forumas“, „sargai“, „Bilderbergo klubas“ - vieningi vieningos pasaulio užkulisės sprendimai, mano Katehon analitikai.

Skyriuje apie pagrindinius tarybos principus sakoma, kad reikalingas požiūris, kuris suteikia:

- vienodos galimybės visiems žmonėms siekti gerovės ir gyvenimo kokybės, neatsižvelgiant į tokius kriterijus kaip socialinė ir ekonominė padėtis, lytis, etninė priklausomybė, religija ar amžius;

- teisingus rezultatus tiems, kurie turi tas pačias galimybes ir vienodai jomis naudojasi;

- teisingumą tarp kartų, kad viena karta neperkrautų planetos ir negautų trumpalaikės naudos, dėl kurios ateities kartos turėtų ilgalaikių išlaidų;

- teisingumą tų visuomenės narių atžvilgiu, kurių aplinkybės neleidžia jiems visapusiškai dalyvauti ekonomikoje.

Tarybos deklaruoti tikslai stulbinančiai primena tuos, kuriuos „laisvųjų mūrininkų“ ordinas neslepia nuo visuomenės ir net juos sąmoningai viešina. Tačiau jei kai kurios analogijos su masonais yra netiesioginės, tai su kita galinga pasaulio masto jėga - globalistais - jos yra kuo tiesiausios. Panašių teiginių apie sąžiningumo ir išteklių paskirstymo poreikį galima rasti tose struktūrose, kuriose dažnai dalyvauja tie patys žmonės - Davoso forume, Bilderbergo klube ir kt. Ten priimti sprendimai ir šių sprendimų pasekmės yra plačiai žinomos. Taigi nereikia turėti iliuzijų dėl šios tarybos ir jos vadovybės ketinimų, mano Katehon grupė.

Vatikano dalyvavimas akivaizdžiai rodo tam tikrą globalistų spaudimą į religijas. Pakanka, pavyzdžiui, prisiminti teigiamą popiežiaus Pranciškaus požiūrį į sodomitus, nekontroliuojamą imigraciją, islamizaciją, satanizmą, nuolatinį katalikų bažnyčios griovimą ir skaldymą, siekį jungti visas Abraomo tradicijų religijas ir joms vadovauti. Šiuose Vatikano projektuose įžvelgiami paskutiniųjų laikų ir Antikristo (Mošiacho) atėjimo ženklai.








Komentarų nėra:

Rašyti komentarą