2020-12-23

Rusijoje COVID-19 psichozė rimsta. Lietuvoje – b... su sraigtu

 

Gruodžio 23 dienos Rusijos 1-jo kanalo laidoje „Gyventi sveika“ buvo pasakojama apie COVID -19 statistiką.

Pavasarį Suomija buvo uždaryta, o Švedija gyveno įprastą gyvenimą. Pediatro-imunologo profesoriaus Andrej Prodeus žodžiais, uždarytoje Suomija COVID-19 susirgo 8,2% vaikų, o gyvenančioje be lockdown Švedijoje susirgo vos 2,1% vaikų. Profesorius pažymėjo, kad 90% vaikų užsikrečia nuo suaugusių ir tik 10 procentų nuo vaikų.





Prof. Dmitrijus Šubinas pateikė tokia 2020 metų COVID-19 susirgimų pasaulyje statistiką:

Susirgusių žmonių - 20 207 993;

Lengvai sirgusių - 20 101 535 (99,5 %);

Sunkiai sirgo - 106 458 (0,5%)

„Šie skaičiai nerodo jokio siaubo“, - pasakė prof. Elena Malyševa. „Vien tik Maskvoje gripo epidemijos metu į gydytojus per dieną kreipdavosi po 100000 ligonių. Ne COVID-19 infekcija sunkiausia, o infarktai ir insultai“, - tęsė ji.


Rusai nepuola skiepytis

Portale „Katiuša“ rašoma, kad „Maskvoje ir visoje šalyje vakcinavimas buksuoja“, „sąmoningi piliečiai neskuba tapti eksperimento dalimi“ ir „net maksimaliai įjungtas administracinis resursas nepadeda „koronaviruso partijai““.

Praėjusią savaitę mes matėme gražų reklaminį siužetą, kai Aukščiausios Tarybos pirmininkas Vytautas Landsbergis, prezidentai Valdas Adamkus ir Dalia Grybauskaitė skatino mus būti pilietiškais pandemijos akivaizdoje.

Jų užsienio kolegos rodė dar didesnius pilietiškumo ir solidarumo pavyzdžius, ir patys vakcinavosi: kas su tuščiais švirkštais, kas nuo kamerų pridengus patį švirkštimo aktą. Gali būti, kad kažkas iš jų ir iš tikrųjų susišvirkštė abejotinos kokybės Pfizer-BioNTech vakciną.






Nelabai gražiu man pasirodė ir prezidento Gitano Nausėdos išsisukinėjimas dėl vakcinacijos, neva jis vakcinuosis tuomet, kai ateis eilė. Taip, beje, išsisukinėjo ir Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas. O juk kalba ne apie eiles, o apie asmeninį pavyzdį, kuris abejojantiems pasakytų:




„Žiūrėkite, antivakseriai, vakcina yra puiki, aš ne alpstu, ne mirštu, manęs netampo konvulsijos!“

Didieji perkrovėjai, prisipažinkim, vykdo su mumis eksperimentus: įkalino namuose, uždraudė švęsti pagrindines šventes, sunaikino mūsų verslus ir gyvenimus, išleido SS vertus teroro įstatymus, o dabar prievarta ruošiasi vakcinuoti nepatikrintu šlamštu – mRNR Pfizer-BioNTech vakciną, „vakcina“ - galinčia į mūsų chromosomas integruoti svetimą DNR. Priedo, už tą mRNR šlamštą vakcinos gamintojas neatsako, niekas neatsako, niekas nekompensuos patirtos žalos sveikatai!

Aš elgsiuosi kaip prezidentas Nausėda. O jis visada elgdavosi labai protingai. Ne tik dėl vakcinacijos. Kai mes, kvailiai, lindome po tankais prie televizijos bokšto, LRT, šalome per naktis prie Seimo, jis „siekė žinių Vokietijoje“, nes taip manė būsiąs „naudingesnis Lietuvai“, taip jam patarė tėvelis.



Rusais šį straipsnelį pradėjau, rusais ir baigsiu. O pas rusus yra toks liaudies posakis: „Gudriam užpakaliui yra bibis su sraigtu (На хитрую жопу есть хуй с винтом! ).

To ir linkiu gudručiui Nausėdai Kalėdų proga.






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą