2020-12-30

2020 metų įvykių analizė. Prof. V.Katasonovas (video)

 


Roi TV prof.Valentinas Katasonovas aptarė svarbiausius 2020 įvykius.

COVID-19 svarbiausias įvykis, bet ekonomistas jį laiko dūmų uždanga. Už jos Klauso Švabo Great (Global) Reset – Didysis perkrovimas.



Kitas įvykis – pasaulio ekonomikos krizė. Kalbama, kad ją išprovokavo COVID-19. Profesoriaus nuomone, tai ne visai taip. Krizė prasidėjo dar 2019 metų pabaigoje. Sausio mėnesį jau buvo recesija Japonijoje, Italijoje.

Kapitalizmo ekonomika vystosi cikliškai. K.Marksas Kapitale išskiria 4 kapitalizmo ciklo fazes. Tai- recesija, stagnacija, atsistatymas, pakilimas. 2007-8 metų krizė tęsėsi ir 2010 ir 2012 metais.

Švabas ir kiti tai suprato ir sugalvojo Great Reset idėją.



https://youtu.be/Rd6w6gGQ1Ns

JAV vyko rinkimai. Jie nebuvo legitimūs, neliko nei žodžio laisvės, nei demokratijos, JAV įgavo bananinės respublikos bruožų. Baltiesiems amerikiečiams tai sunku stebėti, jie gali imtis ginklų, mano Katasonovas.

Profesorius priminė, kad apie COVID-19 pandemiją pirmiausiai pranešė Pasaulio Bankas. Tai įvyko kovo 3 dieną, o tik kovo 11 dieną apie tai pranešė Pasaulio sveikatos organizacija. PB dokumente nurodyta, kad pandemijos 1-as etapas tęsis iki 2025 metų kovo mėnesio.

Pagrindinis pasaulio užkulisės projekto vykdytojas yra IT korporacijos iš Silikono slėnio: Amazon, Apple, FB, Microsoft, Google. Jų kapitalizacija viršija visos Europos fondų rinkų kapitalizaciją. Šis skaitmeninis-informacinis kompleksas maitinamas iš JAV biudžeto ir Federalinio rezervo sistemos. JAV pinigų valdžioje imta kurti naują schemą. Iždas nutarė uždaryti atsiradusią „skylę“ FRS pagalba. FRS kovo mėnesį anonsavo, kad į JAV ekonomiką įlies 4 trilijonus dolerių. FRS skirstomų kreditų valdytoju bus holdingas Black Rock, valdantis 7,4 trilijonų dolerių. Volstryto bankai, didieji holdingai ir Silikono slėnio gigantai turi tuos pačius savininkus. Štai šiuos žmones ir vadina Deep State.




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą