2020-12-13

Vatikano prakartėlė: dar vienas satanistų proto ekskrementas

 


Brangūs broliai ir seserys Kristuje! Jūs tik pažiūrėkite iki ko priėjo papistai. Jie jau atvirai ir viešai šventvagiauja prieš Kristų ir Dievo Motiną. Tik velnio užvaldytas protas ir širdis gali sukurti tokią prakartėlę ir leisti ją įrengti ir demonstruoti visam pasauliui, rašoma stačiatikių portale Maskva trečioji Roma.

https://3rm.info/main/83027-vatikan-uzhe-otkryto-hulit-hrista-posmotrite-na-jetot-vertep-isprazhnenie-satainskogo-uma-video.html

Stačiatikius skaudina tai, kad su Vatikano satanistais broliaujasi jų hierarchai. Jiems graudžiausia ir net baisiausia yra tai, kad Maskvos patriarchato Rusijos stačiatikių bažnyčios vadovas Kirilas ir kiti jo aplinkos ekumenistai, atvirai moko, kad „katalikai yra jų tikėjimo broliai, su kuriais anksčiau ar vėliau teks susivienyti Eucharistijos slėpinyje.



„Lai nebūna to! Tegu Viešpats jiems uždraudžia!“ - meldžia stačiatikiai.















„Kada ir kodėl krikščioniškasis menas krito taip žemai?“, klausia Nicola Porro, kad Bergoglio prakartėlės šventieji primena laukinių genties stabus?

„Dabar mes esame mokslo, technologijų ir racionalumo triumfo eroje, tačiau pradinės mokyklos vaiko piešiniai dažnai yra gražesni už tam tikrus tariamus sakralinio meno kūrinius. Tarkime, popiežiaus Pranciškaus gimimo scena siaubingai panaši į 2020 metus. Vienas iš personažų - kažkas man nurodė - primena ateivį astronautą, kurį užpuolė ksenomorfas ... O gal aš nieko nesuprantu?“ - rašo Porro.

https://www.nicolaporro.it/il-presepe-di-bergoglio-degno-del-2020/?utm_source=partner&utm_medium=link&utm_campaign=porro







Komentarų nėra:

Rašyti komentarą