2020-12-20

Imigracijos vaisiai: Italijoje papjautas gydytojas, o Graikijoje išprievartautas vaikas

 

Kiekvieną dieną Europa valgo karčius Briuselio organizuotos migracijos vaisius, bet mums planuojama atvežti jų dar daugiau. Vengrijos premjeras Viktoras Orbanas informavo, kad pagal Europos Komisijos migracijos veiksmų planą bus importuota dar 34 milijonai migrantų, jiems bus mūsų sąskaita suteiktas būstas, išmokos, sveikatos pagalba, suteikta balsavimo teisė ir taip toliau. Imigrantai atsilygina mums už vaišingumą.

Italijoje papjautas ir apiplėštas gydytojas

Il Giornale pranešė, kad gydytojas akušeris-ginekologas Stefano Ansaldi iš Benevento buvo papjautas dviejų išeivių iš Šiaurės Afrikos, kurie jį apiplėšė ir paliko mirti agonijoje ant gatvės asfalto. Žudikai pasislėpė metro, kur persirengė. Nusikaltimas įvyko gruodžio 19 dieną 18.30 valandą. Iš gydytojo buvo pagrobtas laikrodis Rolex ir telefonas, kurį nusikaltėliai vėliau išmetė.



Koso saloje išprievartautas vaikas

Graikijos Koso saloje pakistanietis išprievartavo 8 metų berniuką. Nusikaltimas įvyko liepos 19 dieną. Pakistanietis nuvežė vaiką į lauką netoli migrantų priėmimo centro, grasino jį nužudyti, o po to išprievartavo. Pakistaniečio teismas įvyks 2021 metų sausio mėnesį. Nusikaltėlis teismo laukia kalėjime.

Dar viena byla prieš kitą pakistanietį buvo pradėta Koso saloje sausio mėnesį. 27-metis kaltinamas mėginimu išprievartauti dvi moteris, 2019 metų spalio 12 dieną migrantas užpuolė 41-metę, mėgino nuplėšti liemenuką. Moteris šaukė pagalbos ir pabėgo. Moteris paskambino policijai. Tuo metu pakistanietis persekiojo kitą moterį, 30-metę vokietę, kurią jis pagriebė ir išprievartavo.

Moteris nuo pakistaniečių bėgo prie jūros, kur pakistanietis ją įstūmė į vandenį. Moteris, krisdama patyrė traumą, jai gulint vandenyje buvo bandoma ją išprievartauti. Migrantas moters vos nepaskandino. Jis nardino po vandeniu jos galvą. Vokietė šaukė pagalbos, tai privertė pakistanietį bėgti. Tik bėgo jis tiesiai į atvykusių policininkų pusę ir buvo suimtas. Pakistaniečio teismas įvyks 2021 metų sausio mėnesį. Nusikaltėlis teismo laukia kalėjime.










Komentarų nėra:

Rašyti komentarą