2020-12-05

Robertas Kenedis kovoja prieš privalomą vakcinavimą


Judėjimui prieš privalomą vakcinaciją JAV vadovauja Robertas-F.Kenedis jaunesnysis. 2016 metais jis kartu su Robertu De Niro nufilmavo dokumentinį filmą: „Vaxxed: From Cover-Up to Catastrophe.“ Filme pasakojama apie JAV susirgimų kontrolės centro falsifikacijas, kurios buvo vykdomos kartu su stambiausiomis farmacijos kompanijomis.

2017 metais JAV prezidentas Donaldas Trampas Robertą Kenedį paskyrė Vakcinų saugumo grupės pirmininku. 2020 gegužę Kenedis pasirašė peticiją „No to mandatory vaccinations for the coronavirus!“ (Ne privalomiems skiepams nuo koronaviruso!), sukurtą katalikų arkivyskupo Karlo Maria Vigano. Peticiją galima pasirašyti čia. Peticiją pasirašė 900000 žmonių iš viso pasaulio.

„Mes reikalaujame, kad piliečiams būtų suteikta galimybė atsisakyti vakcinuotis ir asmens laisvės apribojimų be kokių nors bausmių ir baudų“, - sakoma peticijoje.



Robertas-F.Kenedis jaunesnysis – Vaikų sveikatos apsaugos organizacijos pirmininkas. Balandžio 9 dieną jis šios organizacijos portale paskelbė ataskaitą apie „filantropo“ Bilo Geitso vakcinas, kurių pagalba šis vykdo pagrindinį šios savo filantropijos tikslą – mažiną žmonių skaičių žemėje.

Iš Bilo Geitso „filantropijos“ ėdžių minta daugybė su vakcinomis susijusių jo verslų (įskaitant „Microsoft“ kontroliuojamą pasaulinę vakcinacijos ID programą) ir vykdoma diktatoriška Pasaulio sveikatos organizacijos politikos kontrolė.

2017 metais Indijos medikai apkaltino Geitso vakcinacijos nuo poliomielito programą, kurios metu buvo paralyžiuota 490000 vaikų. Pasaulio sveikatos organizacija (PSO) nenorom prisipažino, kad globali poliomielito epidemija Konge, Afganistane ir Filipinuose buvo sukelta vakcinavimui naudoto viruso kamieno. 2018 metais šis štamas sukėlė 70% globalių susirgimų.


https://youtu.be/5CfLDXpC324

Geitso Afrikos vaikų skiepijimo nuo meningito kompanija „2002 MenAfriVac“ irgi buvo neefektyvi, nes 50 iš 500 vaikų buvo paralyžiuoti. 2010 metais Geitsas finansavo vakcinaciją nuo maliarijos. Iš vakcinuotų 5949 vaikų pas 1048 pasireiškė paralyžius, nuomariai ir konvulsijos.

Geitsas yra prisipažinęs, kad jo tikslas „mažinti gyventojų skaičių“. 2014 metais Kenijos gydytojų katalikų organizacija apkaltino PSO, kad vakcinacija nuo stabligės sukeldavo nevaisingumą. Panašūs kaltinimai buvo iš Tanzanijos, Nikaragva, Meksikos ir Filipinų.

2014 metais Geitso fondas finansavo išbandymą žmogaus papiloma viruso vakcinos (PVV). Ją kūrė Glaxo Smith Kline (GSK) ir Merck, o bandė ant 23 000 jaunų merginų nutolusiose Indijos provincijose. Maždaug 1200 paskiepytųjų skundėsi pašaliniais efektais: autoimuniniais susirgimais ir fertilumo sutrikimais. Septynios numirė. Šiuo metu bylą dėl šios vakcinacijos yra Indijos aukščiausiame teisme.

Morgenson ir kt. 2017 atlikti tyrimai parodė, kad skiepijimo PSO DTP vakcina (nuo difterijos, stabligės, poliomielito) Afrikos vaikų mirtingumas padidėjo 10 kartų.



Kenedis pažymi, kad savo paskutiniuose pasisakymuose masinės informacijos priemonėse Geitsas demonstruoja savo įsitikinimą, kad COVID-19 krizė leis jam diegti savo diktatoriškas programas amerikiečių vaikams.

2020m. rugpjūčio 29 d. Berlyne vykusiame milijoniniame mitinge prieš nepagrįsta karantiną susirinkusieji Kenedžio pranešimą sutiko su ovacijomis. Jis susirinkusiems pasakė:

„Namuose, Jungtinėse Valstijose, laikraščiai tvirtina, kad aš atėjau čia, kad kalbėti su 5000 nacistų. O rytoj jie praneš būtent tai: kad aš kalbėjau su 3000-5000 nacistų. Kada aš žiūriu į minią, matau priešingybę nacistams. Aš matau žmones, kurie myli demokratiją. Žmonės, kurie nori atviros valdžios. Žmonės, kurie nori turėti lyderius, kurie jiems nemeluoja. Mums nereikalingi vadai, kurie be pasirinkimo leidžia bet kokias taisykles, kad pasiekti jūsų paklusnumą. Mums reikalingi lyderiai, kurie neturi ryšio su farmacijos pramone, kurios dirba mums, o ne farmacijos lobi. Mums reikalingi politikai, kurie rūpinasi mūsų vaikų sveikata, o ne pelnu farmacijos lobi ir savo pelnu.

Pažvelgęs į minią matau vėliavas iš viso pasaulio čia, Europoje, žmones visų tautų, skirtingos odos spalvos, iš visų religijų. Aš matau žmones, kuriems rūpi žmonija, kurie yra čia dėl savo vaikų sveikatos ir laisvės bei demokratijos. Vyriausybės mėgsta pandemijas - ir myli jas dėl tų pačių priežasčių, dėl kurių myli karą, nes tai leidžia joms įdiegti kontrolę, kurios mes niekada nepriimtume. Tai yra institucijos, mechanizmai, kuriems reikalingas mūsų paklusnumas.

Ir dabar mes žinome, kad tokie žmonės, kaip Bilas Geitsas ir Antoni Fauči, dešimtmečius planavo šią pandemiją, kurią dabar atnešė mums. Dabar mes žinome, kad jie net negali paaiškinti, kas yra pandemija. Jie tiesiog viską sugalvoja. Jie sugalvoja skaičius, sugalvoja pandemijos skaičius, kad mes išsigąstume. Jie sugalvoja šiuos skaičius, kuriuos mes skaitome laikraščiuose, matome per televizorių - o pamačius šiuos skaičius, mus apima siaubas. Jūs net neturite patikimo PGR testo. Jie geri tuo, kad sukelia baimę.

Niurnbergo karo tribunole jūs paklausėte Germano Geringo, kodėl vokiečiai nusekė paskui nacius. Jis pasakė: paprasčiausiai tai neturi nieko bendro su nacionalsocializmu. Tai žmogaus prigimtis. Tai galite padaryti esant nacionalsocializmui, galite tai padaryti esant socializmui, komunizmui, monarchijai ir demokratijos sąlygomis. Mes tiesiog turime išgąsdinti žmones, ir tada jie seks paskui mus.

Mano dėdė Džonas F. Kenedis atvyko į šį miestą prieš 50 metų. Jis atvyko čia, į Berlyną, nes Berlynas buvo fronto linija prieš globalų totalitarizmą. Ir šiandien vėl taip: Berlynas yra priekinė linija prieš globalų totalitarizmą. Dėdė atvyko čia ir išdidžiai pasakė vokiečių tautai: „Aš - berlynietis!“ Ir šiandien visi čia esantys vėl gali išdidžiai pasakyti: „Aš - berlynietis!“ Mes esame frontas prieš totalitarizmą.



Ir dar aš norėčiau pasakyti štai ką: jūs nepadarėte gero darbo saugodami tautos sveikatą. Bet jie naudojo karantiną, kad į mūsų bendruomenes patektų 5G. Jie pradėjo diegti skaitmeninę valiutą - ir tai yra vergovės pradžia. Nes kas kontroliuoja jūsų banko sąskaitas, kontroliuoja jūsų elgesį.

Mes visi per televiziją matome reklamą, kurioje rašoma: 5G ateina į jūsų bendruomenes. Jie sako, kad 5G turėtų būti visur, nes tai labai pagerins mūsų gyvenimą. Pavojus yra tas, kad mes tiesiog priimame 5G. Ir tik todėl, kad vaizdo įrašą galime atsisiųsti per šešias, o ne 16 sekundžių.

5G jie išleidžia trilijonus dolerių. Priežastis yra duomenų rinkimas ir kontrolė. Tai skirta Bilui Geitsui, Markui Cukerbergui ir Džefui Bezosui ir kitiems milijardieriams, o ne mums. Savo palydovais Billas Gatesas gali stebėti kiekvieną kvadratinį žemės rutulio centimetrą visą parą. Ir jie tuo naudojasi šnipinėdami mus, atpažindami mus. Visi išmanieji įrenginiai - tai ne mums, o tik stebėjimui ir duomenų rinkimui.

Ši pandemija kaip tik tinka elitui, kad jie galėtų visiems mums diktuoti, ką nori. Jie naudoja pandemiją mūsų stebėjimui ir kontrolei. Jie tai naudoja tam, kad visą gyventojų turtą perkeltų saujelei elito ir mus nuskurdintų.

Šie žmonės, atvykę į Berlyną, stoja už mus ir mūsų vaikus. Mes sakome jiems: jūs negausite mūsų laisvės, negausite mūsų vaikų! Mes išsaugome savo demokratiją!"

 


https://www.youtube.com/watch?v=nKD-G30Kdfg&feature=emb_logo

2020 m. birželio 27 d. JAV prasidėjo Bilo Geitso kompanijos Moderna vakcinos tyrimai. Juose dalyvavo 30000 savanorių, o iš JAV vyriausybės kompanija vakcinos kūrimui gavo apie 1 milijardą dolerių.



https://www.youtube.com/watch?v=IfnJi7yLKgE&feature=emb_logo

Kenedis on-line debatuose su Harvardo universiteto profesoriu Alanu Deršovičiu (Dershowitz), skirtuose priverstiniam gyventojų vakcinavimui JAV, Kenedis nurodė, kad farmacijos kompanija Moderna, siekdama sutrumpinti vakcinos patikrinimo laiką, praleido preparato testavimą su gyvūnais.

Moderna vakcinos testavimas, Kenedžio žodžiais, žlugo. Vakcina buvo testuota ant 45 savanorių, iš kurių keturi susirgo ir buvo hospitalizuoti su sunkiais imuninės sistemos pažeidimais.

„Tačiau, nežiūrint į šias rimtas problemas, pas Moderna vis tiek užsako du milijardus dozių šio nuodo. Jie išprotėjo? – piktinasi Kenedis. – Geitsas, panašu, įsitikinęs, kad Covid-19 krizė duos dabar jam galimybę realizuoti savo diktatoriškas vakcinacijos programas visame pasaulyje“.

„Dar viena problema su aprobavimu vakcinos yra tame, kad ji testuojama ne su „tipiškais amerikiečiais“, o su kruopščiai atrinktų žmonių grupe, kurie neserga jokiomis ligomis“, - pažymėjo Kenedis. Jis pabrėžia: „Visos pagrindinės kompanijos vakcinų gamintojos, o būtent Moderna, Glaxo, Sanofi, Pfizer, Merck yra teisti serijiniai nusikaltėliai. Per pastaruosius 10 metų jos išmokėjo 35 milijardus dolerių baudų dėl melo gydytojams, už sukčiavimą, už mokslines falsifikacijas, už sąmoningą tūkstančių amerikiečių nužudymą“

Deršovičas sutiko su daugeliu argumentų, bet pažymėjo, kad „konstitucinės teisės požiūriu“ vakcinacija nuo koronaviruso vis tiktai gali būti padaryta privaloma.




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą