2020-12-24

Tautų lydymo katilo eksperimentas Europoje žlugo, bet Vokietijos valdantieji vis dar nori jį tęsti ir susinaikinti


Kaip informuoja portalas rmx.news, apie 243 Vokietijos Bundestago deputatų pasirašė laišką su reikalavimu pagreitinti migrantų iš Graikijos salų vežimą į Vokietiją ir ES. Laiško nepasirašė tik Alternatyva Vokietijai (AfD) deputatai.

Šiems susinaikinimo planams ryžtingai priešinasi septynios ES valstybės, tarp kurių aktyviausios Vengrija ir Lenkija. Jos kategoriškai atmeta migrantų kvotų mechanizmą.

Vokietijai islamo teroristų priežiūra, o tokių gausu tarp „pabėgėlių“, kainuoja milžiniškus pinigus. Vokietijos mokesčių mokėtojams tik vieno džihadisto sekimas per metus kainuoja 5 milijonus eurų.


Berliner Zeitung pateikia mums tokį pastarųjų dienų pavyzdį. Gruodžio 22 dieną Berlyne, Eisenacher gatvėje 200 specialiojo padalinio policininkų šturmavo butą, kuriame gyveno 15-metis. Policija įtarė, kad jis gamina sprogmenį. Toks policijos jautrumas atsirado todėl, kad per Kalėdas Vokietijoje laukiami teroro išpuoliai. Bute, kur gyveno šis įtariamasis Imadas, dar gyveno jo tėvai ir keturi jo jaunesni broliai ir seserys. Visa šeima - „pabėgėliai“ iš Sirijos, atvykę į Vokietiją prieš keturis metus. 

Prieš kurį laikas Imadas buvo perkeltas į kitą mokyklą, nes sumušė ir sunkiai sužeidė klasės draugą. Įtarimai terorizmu prieš 15-metį rėmėsi specialiųjų tarnybų duomenimis apie jo kontaktus su užsienio teroristų grupuotėmis.

Kad pilniau nušviesti, koks tai turtas Europos tautoms yra tie Vokietijos trokštami „pabėgėliai“, pateiksiu kelis pastarųjų dienų pavyzdžius.


Austrijoje „Pabėgėliai“ gyvą avįnaudojo vietoj rogučių. Austrijos Linco miesto apylinkės teisme buvo nagrinėjama žiauraus elgesio su gyvūnais byla. Teisti du pabėgėlai iš Sirijos ir Irako. Abiems po 24 metus. Šie du sadistai surišo avies kojas ir gyvą avi naudojo važinėjimuisi nuo kalno. Tuomet jie surišo kitai aviai kojas ir ant jos užpjudė savo Stafordširo veislės šunį. Visa tai jie išdėjo į Instagram. Teismas sirijietį nuteisė penkiems mėnesiams lygtinai ir 3600 bauda, o Irakietį keturiems mėnesiams lygtinai ir 1200 eurų bauda.


Romoje moterį išprievartavo irapiplėšė 30-metis Gambijos pilietis. Auka pasakoja: „jis laižė man veidą, įkando...“ Siuzana, 46 metų, apie 10 valanda vakar, prieš pat komendanto valandą, grįžo namo Romos centre. Temo, ji buvo užpulta iš už namo kampo. Nusikaltėlis griebė už kaklo, grasino nudaužtu alaus buteliu. Pareikalavo pinigų, tačiau tai buvo ne paprastas apiplėšimas, nusikaltėlis parvertė auką ant žemės. Jis sakė: „Atiduok man pinigus... kur pinigai? Aš turiu peilį, aš tave užmušiu“. Rankomis spaudė aukai trachėją, atėmė rankinę it smartfoną. Tuomet užpuolikas nuleido kaukę ir ėmė laižyti moterį, bučiuoti, įkando į lūpą“. Jis įkišo ranką į kelnes ir kišo pirštus. Užpuolikas norėjo pasišaukti į pagalbą draugą, bet tuo metu moteriai pavyko ištrūkti. Iškviesti policijos agentai surado juodaodį. Netoli užpuolimo vietos buvo kamera. Atėjūnas iš Malio, kaltinamas seksualine prievarta ir apiplėšimu. „Kas atsitiko su manim, gali atsitikti ir su kitais“, - sako moteris.


Švedija procentaliai įsileido daugiausiai „pabėgėlių“. Dabar šios šalies pietuose yra miestų, kur išeiviai iš Afrikos ir Azijos sudaro apie 50% gyventojų. Šių naujųjų „švedų“ populiacija kelia rimtų problemų valstybei.


Portalo Breitbartduomenimis, šios šalies mokslininkai atmeta tvirtinimą, kad migracija gali būti naudinga Švedijos ekonomikai. Profesorius Mats Hammarstedt pasakė, kad tai lemia atėjūnų, ypač prieglobsčio prašytojų, nesugebėjimas integruotis ir dalyvauti darbo rinkoje. Jie tampa našta šalies socialinei sistemai. Profesoriaus žodžiais, Afrikoje ir Azijoje gimusių žmonų bedarbystė 2010 metais buvo 26 ir 24 procentai atitinkamai, o 2019 metais – 26 ir 22 procentai. Analogiška padėtis, Breitbart duomenimis, yra ir kitose labiausiai migracijos pažeistose Vokietijoje ir Prancūzijoje. Pastarojoje beveik pusė atvykusių migrantų neturi jokio mokslo baigimo diplomo.


COVID-19 ir „pabėgėliai“

Vyriausias Švedijos epidemiologas Anders Tegnell nurodė, kad masinė migracija iš svetimų kultūrų turi ryšį su koronaviruso susirgimo išplitimu.

Interviu valstybiniam šios šalies televizijos kanalui SVT jis pasakė, kad daugiausiai COVID-19 mirusių yra tarp išeivių iš Irako, Sirijos ir Somalio. Švedijos valdžia neuždarė šalies, kaip kitos ES valstybės, kliovėsi į gyventojų sąmoningumą. Deja, savo mentalitetu „naujieji švedai“ iš Afrikos ir Azijos skiriasi nuo tikrų švedų. Šių grupių gyventojai dažnai dirba senelių priežiūros sektoriuje, iš čia toks didelis mirtingumas Švedijos senelių namuose.

Norvegijos sostinėje Oslo apie pusę gyventojų yra imigrantai. Ypač čia serga imigrantai iš Pakistano, Somalio, Irako ir Turkijos. Tokia pati padėtis su migrantų sergamumu COVID-19 Danijoje ir Vokietijoje.

Politkorektiškuose vakaruose nepriimta kalbėti teisybės apie migracijos tikslus, sukeliamas problemas, atėjūnų nusikaltimus. O teisybė akivaizdi: žydų filosofų ir bankininkų sugalvotas gojų tautų „lydymo katilo“ eksperimentas žlugo ne tik Europoje, bet net ir JAV, kur jis pradėtas žymiai anksčiau.




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą