2020-12-01

Iš Seimo vaivorykštinio serpentariumo pasigirdo šnypštimas ant patrioto Valdemaro Valkiūno

 


Į Lietuvos Respublikos Seimo Etikos ir procedūrų komisiją kreipėsi Laisvės partiją atstovaujantys ir LGBT ideologiją Lietuvoje propaguojantys seimo nariai, prašydami įvertinti Seimo nario Valdemaro Valkiūno viešus pasisakymus (pareiškimo tekstas čia).

Vaivorykštiniams neįtiko šie gerbiamo Valdemaro Valkiūno pasisakymai:

2020 m. lapkričio 17 d. vykusiame viešame rytiniame Seimo posėdyje, kurio metu buvo svarstoma Laisvės frakcijai priklausančio Seimo nario Vytauto Mitalo kandidatūra į Seimo vicepirmininkus, Seimo narys Valdemaras Valkiūnas pasisakymas skirto laiko metu kalbėjo: „Gerbiamieji, mano nuomone, ši persona (aut. pastaba – Vytautas Mitalas) priklauso keistai organizacijai. Savo politiką globalistai, LGBT pavadino modernizmu ir ateities vizijomis, kai progresas panaudojamas masinei sąmonei paveikti. Taip mes krentame atgal į primityvizmą, smulkmenėjame, kai žema kultūra – siekiamybė. Ši, mano manymu, persona yra galbūt manipuliacijų auka. Gerbiamieji kolegos, pagal paskutinius tyrimus, LGBT galbūt yra nusikalstama organizacija, Lietuvoje vykdanti veiklą, neatitinkančią mūsų piliečių lūkesčių ir siekių. Todėl mes negalime palaikyti šios organizacijos dalyvių ir rėmėjų. Tai tas pats kaip įsileisti šešką į vištidę.“



2020 m. lapkričio 24 d. vykusiame viešame rytiniame Seimo posėdyje, kurio metu buvo svarstoma Seimo narės Ingridos Šimonytės kandidatūra į Ministrus pirmininkus, Seimo narys Valdemaras Valkiūnas pasisakymas skirto laiko metu kalbėjo: „<...> Gebėti išklausyti kitus sugeba. Irgi nepastebėta, kad gebėtų išklausyti. Greitai, greitai, pabėga, chi chi, cha cha ir tuo baigiasi. Žinote, darbas Seime yra ne lesbių šou ir ne homoseksualų pageidavimų koncerto tenkinimas. Racionalumas, einantis kartu su jautrumu. Jautrumo galbūt ir yra, bet racionalumo irgi nepastebėta, daugiau užslėpto pykčio negu racionalumo. Čia yra kolegų psichologų, žino tą metodiką, yra nekrologo rašymas pačiam sau. Ką ji šiandien parašytų apie save? Skurdus būtų tas nekrologas ir mums nė viena ašara nenubyrėtų. <...>“

2020 m. lapkričio 26 d. „InfoTV“ duoto interviu metu Seimo narys Valdemaras Valkiūnas, paklaustas, kam buvo skirti 2020 m. lapkričio 24 d. Seimo posėdyje išsakyti žodžiai atsakė, jog: „Taip, taip vadinama Laisvės partija, aš pavadinčiau pederalai, nes yra liberalai, o pederalai yra liberalai, kurie su atspalviu <...>“.

Anot Seimo nario Valdemero Valkiūno, kai kurie Seimo nariai priklauso LGBT organizacijai, kuri yra neva 1 Žr.: https://www.facebook.com/172131372876529/posts/3514545405301759. 3 3 laikytina nusikalstama, teroristinė organizacija.

Pirmuoju pasirašė seimo narys Tomas Vytautas Raskevičius, šnypščiančio LGBT serpentarumo atstovas, mano nuomone, prastas balagano lygio artistas, persirenginėjantis į moterį.

Aš pritariu seimo nario ir Lietuvos patrioto Valdemaro Valkiūno mintims. LGBT ideologija yra labai žalinga Lietuvos valstybei ir Lietuvos žmonėms. Manau, kad į parlamentą šis serpentariumas pateko tik dėka klastojimų per rinkimus, tam skirtos kompiuterinės programos Smartmatic naudojimo.





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą