2020-12-08

Back In The USSR: net represiniai įstatymai pas mus priimami tuo pačiu metu ir analogiški rusiškiems


Avansu gavome naujametinę dovaną – naują karo policijos įstatymo redakciją. Šis represinis įstatymas leidžia karo policijai ne karo ir net ne nepaprastosios padėties metu įeiti į fiziniams ar juridiniams asmenims priklausančias gyvenamąsias ar negyvenamąsias patalpas, teritorijas, sustabdyti transporto priemones ar patekti į jas. Atsisakius paklusti, karo policijos pareigūnas turi teisę jėga atidaryti patalpas ir transporto priemones. Prieš nepaklususius jų nurodymams asmenis jis turės teisę naudoti psichologinę ir fizinę prievartą, šaunamąjį ginklą. Visa įstatymo tekstas čia.

Tautiečiai atkreipė dėmesį, kad ir kitose ES valstybėse priimami analogiški įstatymai. Taip padarė ir mūsų kaimynai lenkai. Pas mus JAV tankai, Lenkijoje JAV raketos, o koronaviruso ir masinio gyventojų vakcinavimo vajus abipus sienos. Galima kažkaip šita sinchronizaciją suprasti.



https://www.facebook.com/watch/?v=225761345628003

Tik pasirodo, kad ir Rusija priima analogišką įstatymą. Gal, sakau, Back In The U.S.S.R.?

Gruodžio 8 dieną pirmu skaitymu Rusijos valstybės dūma priėmė įsatatymo projektą dėl policijos funkcijų išplėtimo.

Įsatymas leidžia policininkams sulaikant veržtis į gyvenamąsiais ir kitas patalpas, į žemės sklypus ir teritorijas. Plicija gali atidarinėti automobilius. Policija neneša atsakomybės už žalą, padarytą atidarant transporto priemonę. Išplėsta galimybė naudoti šaunamąjį ginklą.

Trisdešimt metų mūsų mozės mus vedžiojo vedžiojo ir atvedė ten, iš kur buvome išėję – į USSR!!!

Ir kas po tokių stebėtinų sutapimų gali tvirtinti, kad nėra „pasaulio vyriausybės“? 






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą