2020-12-08

Jie mus skiepytų ir su kalio cianidu

 

Vykdomas tautos genocidas. Mūsų tautą jie žudo kryptingai ir apgalvotai jau ne vieną dešimtmetį. Kas tai daro? Iš manęs cenzūra atėmė „žodžio laisvę“, todėl vadinsiu juos „pinigų šeimininkais“, „gilumine vyriausybe“.

2020 jie mus ėmė žudymo su jų patobulintu koronavirusu. Jie sakė: „testuokitės, testuokitės, testuokitės“, o mums pakišo netikslų PGR testą, kad būtų baisiau.

Jie žinojo, kad šis testas yra netinkamas virusų diagnostikai, apie tai kalbėjo PGR metodo sukūrėjas Kary Mullis, Nobelio premijos laureatas. Patiems tuo įsitikinti proto nepakako, nors Lietuvoje yra daugybė žmonių galinčiu tai praktiškai patikrinti pačiu aukščiausiu lygiu. Mano buvę kolegos PGR metodo įvaldymu, reikalingų jam fermentų skyrimu, užsiiminėjo dar 9-jo dešimtmečio pradžioje, man dirbant tuometiniame Sąjunginiame taikomosios enzimologijos institute. Bet viską sprendė ne specialistai, o Briuselio marionetės ir imbicilai „verygos“, indukuotos „trupiniu aukso, gardaus valgio šaukštu“. Proto pakako tik Tanzanijos prezidentui Džonui Magufuli, kuriam dar gegužę kilo įtarimas dėl PSO rekomendacijų atlikti kuo daugiau koronaviruso testų, o taip pat dėl staiga didėjančio susirgimų skaičiaus, dėl Afrikoje veikiančių gausių NVO veiklos tikslų. Todėl jis pats nutarė patikrinti COVID-19 testų patikimumą. Jie patikrino ožius, avis, triušius, fazanus, papają, durio, automobilių tepalą, įvairius kitus gyvūnus ir daiktus. Pavyzdžius jie nusiuntė į PSO akredituotą laboratoriją Tanzanijoje, užrašę išgalvotų žmonių pavardes. Tyrimai parodė, kad COVID-19 infekuoti durio ir papajos vaisiai, ožys. Prezidento Magufuli eksperimentas parodė, kad PSO rekomenduojami testai yra nieko nevertas šlamštas, kaip ir pati ši už satanisto Bilo Geitso pinigus egzistuojanti organizacija. Po šių testų Tanzanijos prezidentas išmetė PSO iš šalies.



COVID-19 melo demaskavimui nuo šių metų vasario mėnesio esu skyręs kelias dešimtis straipsnių. Visas šias publikacijas galima rasti mano portale www.manolietuva.com, surinkus raktinį žodį COVID-19.

Šiandien aišku, kad patikrintų vakcinų nėra. Apie tai kalba specialistai, ne kokie atsitiktiniai pusglušiai verygos.

Reikės mažiausiai metų, kad galima būtų paskaičiuoti vakcinų efektyvumą ir dar 5-10 metų, kad nustatyti jų galimus pašalinius efektus.

„Kad užgesinti pandemiją vakcinos absoliučiai nereikalingos... jūs nevakcinuokite žmonių, kurie neturi rizikos susirgti. Jūs taip pat neplanuokite vakcinuoti milijonus sveikų žmonių vakcina, kuri nebuvo kruopščiai testuota su žmonėmis“, - sako Dr. Mike Yeadon PhD, Pfizer’s former Vice President and Chief Scientist for Allergy & Respiratory Disease.

„Tai, ką mes žinome apie koronavirusą iš 30 metų patirties, yra tai, kad koronaviruso vakcina turi unikalią ypatybę, kad bet kuris bandymas sukurti vakciną sukeldavo atsiradimą klasės antikūnų, kurie faktiškai padaro vakcinuotus žmones didesniais ligoniais, kuomet jie susitinka su laukiniu virusu.“ - sako  Robert F. Kennedy Jr.

Mike Whitney nuomone, šiuo metu daugelyje šalių vykstanti sveikatos apsaugos krizė buvo sufabrikuota iki protrūkio Uhanyje. Kinija buvo panaudota „užtrumpinimui“ ekonomikos kracho, pilietinių laisvių suvaržymui, politinių lyderių autoriteto sustiprinimui, radikaliam pakeitimui socialinių pagrindų ir įtvirtinimui absoliučios kontrolės dirbantiesiems, mokyklai, susirinkimams ir poilsiui. Valstybių politiką dabar formuoja neišrinkti technokratai, kurie veikia prisidengdami skambiomis organizacijomis, pilnai kontroliuojamomis stambiausių pasaulinių korporacijų ir turtingiausių oligarchų.

Buvęs Pfizer viceprezidentas Dr. Mike Yeadon PhD teigia, kad nuo 65 iki 72% gyventojų šiuo metu turi imunitetą nuo COVID-19. Tie 28-35%, negali lemti ligos plitimą, todėl pandemija praktiškai baigėsi ir būtina nedelsiant grįžti prie normalaus gyvenimo.

Yedon teigia

Susidarymas taip vadinamų ne neutralizuojančių antikūnų gali sukelti padidintą imuninę reakciją, ypač kai testuojamasis susiduria su „laukiniu“ virusu po vakcinavimo. Tai yra taip vadinama antikūnų priklausoma amplifikacija (antibody-dependent amplification, ADE), jau senai žinoma iš eksperimentų su kačių koronavirusais. Visos katės šiuose tyrimuose, kurios iš pradžių gerai pakeldavo vakcinavimą, nugaišo po užsikrėtimo laukiniu virusu.

Laukiama, kad vakcinavimo pasekoje pasigamins antikūnai SARS-CoV-2 spyglio baltymams. Tačiau tarp spyglio baltymų yra homologiškų syncytin baltymams, kurie būtini placentos susidarymui.

Turi būti absoliučiai užtikrinta, kad vakcina nuo SARS-CoV-2 negali sukelti imuninės reakcijos prieš syncytin-1 baltymą, nes priešingu atveju moterų vakcinavimas gali sukelti moterų nevaisingumą neapibrėžtą laiką.



BioNTech/Pfizer mRNR vakcinoje yra polyethylene glycolio (PEG). Pas 70% žmonių atsiranda antikūnai prieš PEG, o tai reiškia, kad pas daugelį skiepytųjų gali išsivystyti alergija, kurios vėlyvojo efekto neįmanoma ištirti esant trumpam tyrimo periodui.

Per trumpas tyrimo periodas neleidžia realistiškai ištirti vėlyvus vakcinos sukeltus efektus. Kaip ir narkolepsijų, atsiradusių po skiepijimo nuo kiaulių gripo, milijonai sveikų žmonių neleistinai rizikuotų, jei juos būtų leista vakcinuoti ir atsirastų galimybė stebėti vėlyvas vakcinavimo pasekmes.

Nepaisant to, BioNTech/Pfizer, vakciną jau ruošiamasi vežti į Lietuvą, o Britanijos gyventojai jau verčiami eksperimentiniais triušiais.

Išvados:

  1. Naujos mRNR vakcinos gali padaryti recipientus jautresniais rimtiems susirgimams ir gali sukelti mirtį.

  2. Gali sukelti nevaisingumą.

  3. Turi polietilenglikolio, kuris gali būti potencialiai mirtinu.

  4. Vakcinos nebuvo patikrintos, jų efektyvumas nebuvo įvertintas objektyviai, nes tam su savanoriais būtinas ne trumpesnis negu metus trunkantis eksperimentas. Naudojamas netinkamas PCR metodas SARS-CoV-2 nustatymui. Būtina naudoti nukleino rūgščių Sanger sekvenavimo metodą. Tai vienintelis būdas patikrinti vakcinos nuo COVID-19 efektyvumą. Dėl nevienareikšmių PGR metodu gaunamų rezultatų nei susirgimo rizikos, nei galimos vakcinos naudos negalima nustatyti, todėl testavimas vakcinos su žmonėmis, mokslininkų nuomone, neetiškas.

Vakcinacija nuo COVID-19 yra nereikalinga ir rizikinga, sako MIKE WHITNEY. Jo nuomone žmonės privalo ignoruoti propagandą ir patys apsispręsti, prisiimti atsakomybę už savo sveikatą. Nereikia laukti, kad MIP ir valdininkai pasakys teisybę. „Jie nori tave panaudoti vietoj jūrų kiaulytės savo beprotiškame laboratoriniame eksperimente. Ne bendradarbiaukite, ne pakluskite, ne pasiduokite. Jokios kapituliacijos.“

Savo ruožtu aš pridursiu: neklausykite nusikaltėlių ir vagių verygų ir skvernelių. Jei Briuselio nusikaltėliai lieps, jie mus skiepys ir su kalio cianidu.





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą