2020-12-07

Įrodyta: SARS-CoV-2 PGR testas naudojamas netinkamai

 


Tarptautinė 22 mokslininkų grupė kritikuoja Corman, Drosten ir kt. publikaciją, kurioje aprašomas SARS-CoV-2 nustatymas PGR metodo pagalba. Mokslininkai savo apžvalgoje skaičiuoja kelias kritines pastabas ir reikalauja žurnalą Eurosurveillance šį tyrimą atšaukti. Tokių būdų tolimesnės „išlaidos ir nuostoliai žmonėms turi būti sumažinti iki minimumo“.

2020 metų sausio pradžioje profesorius Cristian Drosten ir jo 23 bendraautoriai paskelbė tyrimą, kuris tapo moksliniu pagrindu PGR naudojimo testuoti COVID-19 susirgimą. Dėl straipsnio svarbos, o gal ir todėl, kad du jo autoriai buvo žurnalo redkolegijos nariai, straipsnio patikrinimo (recenzavimo) nebuvo.  

Dabar Profesorius Pieter Borger ir 22 bendraautoriai šį darbą kritikuoja ir teigia, kad SARS-CoV-2 PGR testas netinkamas naudoti. Jie pareikalavo Eurosurveillance atšaukti publikaciją.



Pagrindiniai kritikos momentai: 1. Per didelė praimerio koncentracija. 2. Nespecifiniai praimeriai. 3.Testas neatskiria infekcinių virusų nuo viruso fragmentų, todėl netinka COVID-19 infekcijos diagnostikai. 4. Per dideli lydymo temperatūrų skirtumai. Naudojant skirtingus praimerius lydymo temperatūros neturi viršyti 2 laipsnius. Corman ir Drosten naudojo iki 10 laipsnių. Šie temperatūrų šuoliai sumažina specifiškumą, it tai sukelia „teigiamus“ rezultatus. 5. Nenurodyta nuo kiek ciklų pavyzdys skaitomas teigiamu. 6. Nepakankamai įrodoma molekuliniu lygiu ar tai iš viso SARS-CoV-2 genai. 7. Neteisinga teigiama kontrolė. Naudoti duomenys apie Kinijos virusą, o ne iš paciento išskirto viruso. 8. Nebuvo nustatyta standartinė procedūra (Standard Operating Procedure). 9. Nepakankamas ekspertų įvertinimas.10.) Interesų konfliktas.

Iš viso pasaulio gaunami faktai patvirtina aukščiau išdėstytus teiginius. JAV sveikatos departamentai neturi duomenų, kiek amplifikacijos ciklų kokioje laboratorijoje buvo naudota.

Infectious Diseases Society of America nustatė, kad esant 35 amplifikacijos ciklams 97% pozityvių testų nėra klinikiniai, o esant 25 ciklams – 70%.

Portugalijos apeliacinis teismas priėmė nutarimą, kad PGR nepatikimas Sars-Cov-2 testas ir bet kuris priverstinis karantinas, pagrįstas šiuo testu, yra neteisėtas.

PGR testo išradėjas Kary Mullis apie PGR testo galimybes yra kalbėjęs:



https://youtu.be/cJJJYx2mbf4



Ne labiau guodžiančios ir nepatikrintų vakcinų naudojimo perspektyvos. Jų patikrinimui reikia ne mažiau metų laiko:


https://youtu.be/fcrl3Q8XyuM

Nuorodos:

https://www.epochtimes.de/gesundheit/schwerwiegende-kritik-wissenschaftler-fordern-widerruf-von-corman-drosten-studie-zu-pcr-tests-a3396154.html

https://www.eurosurveillance.org/content/10.2807/1560-7917.ES.2020.25.3.2000045

https://cormandrostenreview.com/report/

https://www.zerohedge.com/medical/first-time-us-state-will-require-disclosure-pcr-test-cycle-data

https://www.zerohedge.com/political/portuguese-court-rules-pcr-tests-unreliable-quarantines-unlawful

https://en.wikipedia.org/wiki/Kary_Mullis






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą