2020-12-27

Kas tai per vakcina, kurią turi saugoti automatininkai?

Kai pamačiau su kokia „Aro“ antiteroristinio padalinio automatais ginkluota kariauna po Lietuvą vežiojamos Pfizer-BioNTech vakcinos, prisiminiau 1970 metus, gūdų sovietmetį. 

Tuomet buvau VU Gamtos fakulteto studentas, atlikinėjau botanikos praktiką Plateliuose. Išėjome vakare pazilioti, o ten, pasirodo, naktimis keliais aplink ežerus vežiodavo balistines branduolines raketas. Jų apsauga buvo tokia pati, kaip dabar koronaviruso vakcinų: spec. mašinos su žiburėliais ir automatais ginkluoti vyrai. 

Gal, sakau, visa tai todėl, kad pavojus mums nuo tų vakcinų, kaip nuo branduolinių bombų? Kaip kitaip sveiko proto žmogus šitą beprotyną gali paaiškinti? O gal jie vakcinuojant prie kiekvienos seselės po automatininką pastatys? Kad stebėtų procesą, kad kas nors nemėgintų vakcinacijos simuliuoti?



Visokios bjaurios mintys galvoje sukasi. Juk ne vakciną, po teisybei, mums ketina švirkšti, o velniai žino į kokius lipidinius apvalkalus įvilktą koronaviruso mRNR.

Kas vyks mūsų organizme su ta viruso mRNR gerai nežinoma. Aišku tik, kad tapsime genetiškai modifikuotais gyvūnais, kaip tie genetiškai modifikuoti kukurūzai ir sojos, prieš kuriuos tiek dešimtmečių piestu stojomės? O čia, pist, į petį ir genetiškai modifikuoti, jau koronaviruso-lietuvio chimeros esame. 

Visai nesenai aprašiau mokslinę publikaciją, įrodančią, kad tai yra pilnai įmanoma su koronaviruso mRNR „vakcina“. Visai nesenai rašiau ir apie buvusio Pfizer generalinio direktoriaus pavaduotojo išsakytus galimus vakcinos keliamus pavojus, apie profesoriaus Sucharit Bhakdi paskaitą, kurioje pasakojama, kad tos su mumis atliktos manipuliacijos, mūsų somatinės ląstelės, apkrėstos koronavirusu, gali tapti taikiniais T-limfocitams, kad taip gali būti paleista autoimuninė reakcija – savo organizmo ląstelių naikinimo procesas. O jeigu tai prasidės smegenyse? Žinoma, jei esi seimo narys, tai tik pliusas būti be smegenų. O visiems kitiems, kurie, tarkim, duoną augina? Kaip jiems be smegenų gyventi?

Savo vakcinos dozę pažadėjau perleisti ponui Gitanui Nausėdai. Pažiūrėsiu per binoklį nuo kalnelio, kaip jis savo stikliniame kube po vakcinacijos laikosi, ar jo netampo konvulsijos, ar jis nealpsta?



Dar vienas klausimas dėl mikročipų. Tai ar įvedinės mums tuos mikročipus su automatininkų saugoma vakcina? O kas tokią galimybę galėtų paneigti, štai tokį video pamatęs?



https://youtu.be/pihMfvcZYRY

Šiandien 8 valandą penkiose Lietuvos gydymo įstaigose labiausiai pasaulyje saugoma vakcina buvo pradėti skiepyti medikai.




 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą