2020-12-03

Lietuvės santuoka su juodaodžiu, sužavėjusi Šimašių, Nausėdą ir LRT


Prieš keliolika dienas paskelbiau dviejų dalių straipsnį „Vizualinis europiečių sąmonės performatavimas“ (čia 1,2, arba čia 1,2) apie globalistų vykdomą europiečių sąmonės performatavimą, siekiant pagrindinio ES „tėvų“ žydo-masonų tikslo - sunaikinti europiečių rasę. 

Grįžti prie šios aktualios baltosios rasės žmonių genocido temos paskatino globalistinėje LRT svetainėje pasirodęs didžiulis straipsnis „Likimo smūgiainesutrukdė Ramunės svajonei rasti sielos dvynį: mano negaliąužgožia asmenybė“.

Straipsnio herojė – Ramunė Omolo ištekėjusi už juodaodžio Džono Omolo. Istorija įdomi tuo, kad tūlas Omolo staiga tampa geriausiu „Vilniaus metų mokytoju 2020“, Ramunę kalbina Lietuvos Respublikos prezidentas, o LRT skiria tokį didelį dėmesį! Atsitiktinumai? O gal Omolos juoda oda ir rasė lėmė, kad jį padarytų geriausiu sostinės mokytoju, prezidentas kalbėtų su juodaodžiu gyvenančia moterimi, o globalistinis LRT rėžtų didelį straipsnį apie šia spalvotą šeimą?

Kad padarė šį menko išsilavinimo atklydėlį geriausiu Lietuvos sostinės mokytoju, tarytum, nieko nuostabaus. Pas mus gi dažnai geriausiais padaromi patys blogiausi ir tautos nekenčiamiausi, specialiai, „zapadlo“: partizanus apdergęs „judas“, Neries krantinę kanalizacijos vamzdžiu subjaurojęs lūzeris. Yra ir daugiau tokių Lietuvos „žvaigždžių“. Nedaug truko, kad juodaodę LRT padarytų ir geriausia šokėja savo projekte. Labai stengėsi, labai reklamavo. Nelaimei, žiūrovų akys ne tokios politkorektiškos ir kreivos kaip LRT vadovų – globalistinių sorošinių zombių.

Šokiai šokiais, tik ar reikėjo vardan parsidavimo Sorošui Lietuvos sostinės geriausio mokytojo vardą sulyginti su plintusu? Ar sostinėje mažai mokytojų, išugdžiusių akademikus, profesorius, žymiausius muzikus ir menininkus, tautos žvaigždyną. Koks gi gali būti geriausias mokytojas, šlebizavojantis lietuviškai, kuris neturi net reikiamo išsilavinimo, vien globalistų, rasių kryžmintojų interesams atitinkančią odos spalvą?



Pasak LRT, „Šiemet Johnas baigė ir gidų kursus. Po pirmojo karantino jis savo mokiniams ėmė organizuoti pamokas lauke, anglų kalba vesti ekskursijas po Vilnių. Šiemet Vilniaus miesto savivaldybė Johną įvertino apdovanojimu „Vilniaus metų mokytojas 2020“. Tai bent negriuko Džono nuotykiai Lietuvos sostinėje!!! Ta proga sveikinu Vilniaus merą Šimašių su visišku politkorektišku globalistiniu ir tolerastiniu išprotėjimu!

Apie tarprasines santuokas

Viktorija Diawara yra perspėjusi lietuvaites, kad gerai pagalvotų prieš tekėdamos už afrikiečių. Anot jos, dažnai šeimos netgi nenori, kad vyrai vestų baltaodes: „Ten vedybos yra daugiau dviejų šeimų susitarimas, o šeimos – labai didelės." „Pirmiausia, dauguma galvoja, kad esi turtinga ir turi daug pinigų.“

JAV statistika (2010) mums sako, kad baltieji šioje šalyje rečiausiai sukuria tarprasines santuokas - tik 10%., o rečiausiai europiečiai sukuria santuokas su afrikiečiais – tik 11,9% tarprasinių santuokų. Juodi vyrai su baltomis žmonomis uždirba mažiausiai tarp visų kitų kombinacijų, šios poros mažiausiai išsilavinusios, jos mažiausiai stabilios ir labiausiai linkusios išsiskirti.

2015 metais buvo tirtos JAV moterys, turinčios vaikų su juodaodžiais vyrais. 97% tokių porų vaikų gimė ne šeimoje. 98% tokių moterų materealiai juodaodžiai tėvai nerėmė. Tiktai 10% moterų, turinčių vaikų iš juodaodžiais ne šeimoje, galiausiai ištekėjo. Absoliuti dauguma tokių moterų gyvena toli už skurdo ribos. 





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą