2020-12-28

Rusų stačiatikiai skaito vakcinas „su žmogiena“ neetiškomis, tarp jų ir vakciną Sputnik V

 



Rusijos informacinė agentūra „Katiuša“ rašo, kad vakcinų nuo koronaviruso gamybai naudojamos abortuotų embrionų ląstelių linijos, tarp jų yra ir „Sputnik V“ vakcina.

„Rusijos stačiatikių cerkvė pozicija šiuo klausimu vienareikšmiška, tuo metu kai Vatikanas, veidmainystės dvasia nesenai ėmė trauktis atatupstas, skatindamas planetarinę vakcinaciją nuo koronaviruso kaip „didžiausią gėrį“ ir dalyvavimą vaikų žudymo nuodėmę kaip „nutolusią,“ - pažymi Katiuša.



Kunigas majoras Alfonsas Bulotas šių metų gruodžio 25 dieną apie vakcinų etiškumą rašė:

„Vakcina „Pfizer“ buvo išbandyta naudojant liūdnai pagarsėjusią HEK 293 ląstelių liniją, gautą iš sveiko kūdikio inksto audinio, kurį 1970 m. Nyderlanduose nužudė abortininkai. Vakcinoje taip pat naudojama mRNR technologija, kuri buvo tiriama nuo 1990 m, tačiau niekada nebuvo patvirtinta net gyvūnams. Bažnyčios mokymas skelbia, kad per Krikšto Sakramentą, kūdikis tampa Dievo vaiku, o kūdikiui gimus jis gauna globėją Angelą sargą. Tad nužudant kūdikį buvo nužudytas ir jo negimusio Angelo balsas. Jūs, kurie naudositės šia vakcina saugodami savo gyvybę, išgirskite šio nužudyto kūdikio balsą. Vyskupas Antanzijus Šneideris: „verčiau pateksiu į kalėjimą nei pasiduosiu vakcinacijai. Vatikane vakcinacija nebus privaloma (pagal glioria.tv)“.

Rusiškos Sputnik V vakcinos gamyboje buvo naudojama HEK293 embriono ląstelių kultūra. JAV Population Research Institute, PRI duomenimis, šiuo metu yra kuriama virš 120 vakcinų nuo koronaviruso, tarp kurių komponentų nemažai abortų industrijos „produktų“.

HEK-293 ląstelių liniją be Pfizer ir Sputnik V naudoja biotecnologijos kompanijos Moderna, Inovio Pharmaceuticals, AstraZeneca, kinų kompanija CanSino Biologics. 



„Medicininė nauda negali skatinti abortų ir eutanazijos, audiniai ir organai gali būti išimami tik paciento sutikimu ar jo atstovų, kūnas turi būti pagarbiai palaidojamas“. Tokia rusų Stačiatikių cerkvės pozicija.



Gruodžio 12 dieną 5 Rytų Europos vyskupai pasirašė kreipimąsi "Dėl moralinio neteisėtumo naudojant vakcinas, pagamintas iš ląstelių, gautų iš abortuotų žmogaus vaisių."


Popiežiui satanistui Chorche Bergoglio, nesenai tapusiam Rotšildų klano organizuoto „Inkliuzinio kapitalizmo Tarybos“ vadovu, naudojimas vakcinos kūrimui „abortuotų vaisių ląstelių naudojimas moraliai priimtinas“.





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą