2020-12-20

COVID-19 vakcinų pagalba galima keisti žmogaus genomą. Mokslininkai SARS-CoV-2 fragmentus integravo į žmogaus chromosomas

 



Gruodžio 13 dieną portale bioRhiv pasirodė grupės mokslininkų iš prestižinių universitetų publikacija SARS-CoV-2 RNA reverse-transcribed and integrated into the human genome (SARS-CoV-2 RNR antvirkštinės transkriptazės transkribuota ir integruota į žmogaus genomą).

Joje pateikiami eksperimentiniai duomenys, kad COVID-19 sukėlėjo SARS-CoV-2 genomo fragmentai, transkribuoti RNR atvirkštinės transkriptazės, gali integruotis į žmogaus chromosominę DNR.

Šis eksperimentas patvirtino prielaidą, kad Pfizer/ BioNtech ir Moderna mRNR vakcinų pagalba koronavirusinės isterijos organizatoriai, tokie kaip Moderna kompanijos ir Pasaulio sveikatos organizacijos bendrasavininkis Bilas Geitsas, gali keisti vakcinuojamų žmonių genomą, integruoti į jį galimai mums žalingas genetines konstrukcijas, slopinti reprodukcines funkcijas.



Gegužės mėnesį paskelbiau dviejų dalių straipsnį „Kodėl SARS-CoV-2 yra pagamintas laboratorijoje, o Lietuvos žurnalistams, medžiojantiems „sąmokslo teorijas“, savo liežuvius reikia susikišti į užpakalius?“( 1 d., 2 d.) Šiame straipsnyje išdėstyti faktai įrodo, kad SARS-CoV-2 virusas galėjo būti sukurtas laboratorijoje.

Manipuliacijas su COVID-19 sukėlėju, ką vadinu didžiausiu XXI amžiaus nusikaltimu, aprašiau straipsnyje „Didžiausias XXI amžiaus nusikaltimas prieš žmoniją. Vykdytojai ir užsakovai“ (1 d., 2 d.).

Anksčiau esu paskelbęs faktus, kad mRNR vakcinos sukelia ne tik aibes neigiamų pašalinių efektų žmonių sveikatai, bet gali padaryti moteris nevaisingomis. Apie tokią galimybę pranešė ne koks nors pašalinis svajotojas, o buvęs Pfizer viceprezidentas ir Pfizer mokslinis direktorius Dr. Michael Yeadon, kuris su Bundestago nariu pulmonologu dr. Dr. Wolfgang Wodarg pateikė skubią paraišką į Europos Medicinos Agentūrą (European Medicine Agency) su kreipimusi nedelsiant sustabdyti visus vakcinos prieš SARS – CoV-2 tyrimus, konkrečiai BioNtech/Pfizer study on BNT162b (EudraCTnumber 2020-002641-42).

Aš teigiu, kad skiepyti Lietuvos gyventojus nuo COVID-19 mRNR vakcinomis, tokiomis kaip BioNtech/Pfizer ir Moderna, yra nusikaltimas. Esu biomedicinos daktaras, visą gyvenimą dirbęs nukleino rūgščių modifikavimo ir genetinės inžinerijos srityse, todėl profesionaliai galiu vertinti daromą nusikaltimą.

Aš palaikau Susitelkimo ir Visuomenės ekstremaliųjų situacijų komisijos gruodžio 20 dienos reikalavimus valstybės vadovams irseimui dėl Pfizer/BioNTech vakcinos:

1. Įteisinti laisvos valios pasirinkimą dėl vakcinavimo, apsaugant nuo segregacijos asmenis, atsisakiusius skiepytis.

2. Sustabdyti planuojamą visuotiną Pfizer ir BioNTech sukurtos vakcinos panaudojimą Lietuvoje dėl to, kad ji nebuvo ištirta Rytų ir Centrinės Europos valstybėse, o tik JAV, Vokietijoje, Turkijoje, Pietų Afrikoje, Brazilijoje ir Argentinoje. Pirmąsias šios vakcinos dozes panaudoti apdraustiems savanoriams, būtina tvarka stebint vakcinavimo pasekmes.

3. Supažindinti visuomenę su skirtingų gamintojų vakcinomis, jų sudėtimis, veikimo būdais, sertifikatais, lydraščiais dėl galimų kontraindikacijų sveikatai, privalumais bei trūkumais ir sudaryti galimybę pasirinkti norimą vakciną.



4. Užtikrinti gydymo įstaigų ir medicininio personalo, kuris atliks vakcinavimo procedūras, veiklos teisėtumą bei žalos sveikatai ir medicininį draudimą vakcinos gamintojo/pardavėjo arba valstybės lėšomis.

5. Nesudaryti pirkimo sutarties su vakcinos pardavėju be vakcinos gamintojo rašytinių įsipareigojimų prisiimti atsakomybę už vakcinos sukeltas pasekmes pasiskiepijusių sveikatai.

6. Viešai patvirtinti Valstybinės vaistų kontrolės tarnybą prie Lietuvos Respublikos sveikatos apsaugos ministerijos ir kitas institucijas, dalyvaujančias COVID-19 vakcinų sertifikavime, pateikti sprendimų priėmimuose dalyvavusių ekspertų patirtį, vardus ir pavardes, sąsajas su farmacijos kompanijomis, nurodant kitus viešus ir privačius interesus pagal Lietuvos Respublikos įstatymuose numatytą tvarką.

7. Paviešinti atliktus tyrimus, ekspertų nuomones ir sprendimus dėl atskirų visuomenės grupių, ypač senjorų ir vaikų, saugaus skiepijimo ir galimų pasekmių, valstybei prisiimant ilgalaikę atsakomybę – ne mažiau kaip 30 metų.

8. Sudaryti nepriklausomą vakcinavimo pasekmių stebėjimo komisiją, kuri būtų valstybės lėšomis aprūpinta reikalinga materialine baze, įskaitant narių atlyginimus, kauptų duomenų bazę, numatyti tokios komisijos veiklos reglamentą, įgalinantį viešinti atliktą darbą ne rečiau kaip kas dvi savaites.

9. Parengti reglamentą, statistikos skaičiavimo ir teisinius įrankius, leidžiančius stabdyti vakcinavimo procesą, jei pasireiškė sveikatos komplikacijos paskiepytiems COVID-19 vakcinomis asmenims.

10. SUSITELKIMAS pasilieka teisę kelti naujus reikalavimus, iškilus naujoms visuomenės labui ir sveikatai nepalankioms aplinkybėms.

Pasirašo


Mano nuomone, atsiradus naujiems faktams apie galimybę žmogaus genomą modifikuoti su COVID-19 mRNR vakcinomis, visi darbai su jomis turi būti nedelsiant stabdomi. 




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą