2020-12-02

JK pirmoji pradės gyventojus skiepyti daugiausiai pavojų keliančia mRNR vakcina nuo COVID-19


Britų reguliatoriai patvirtino Pfizer ir BioNTech vakciną, sukurtą mRNR technologijos pagrindu, ir šalies gyventojus, paverstus eksperimentinėmis žiurkėmis ir triušiais, pradės skiepyti jau sekančią savaitę.

BBC informuoja, kad Pfizer ir BioNTech vakcina nuo COVID-19 užtikrina 95% apsaugą. JK užsakė 40 milijonų vakcinos dozių, kad vakcinuoti 20 milijonų žmonių. Pirmosios 800000 dozių bus gautos artimiausiomis dienomis.

Pfizer ir BioNTech išvakarėse padavė paraišką vakcinos patvirtinimui Europos vaistų agentūrai EMA. Paraiška bus nagrinėjama gruodžio 29 dieną. JAV reguliatoriai Pfizer ir BioNTech paraišką nagrinės gruodžio 10 dieną. Vakcina buvo bandoma su 43500 savanorių JAV, Vokietijoje, Brazilijoje, PAR ir Turkijoje. Skiepijama du kartus su trijų savaičių intervalu. Pfizer vadovybė yra pranešusi, kad iki 2021 metų pagamins 1,3 milijardų dozių.

Šiuo metu pasaulyje sukurta jau kelios dešimtys vakcinų nuo koronaviruso. Jas galima suskirstyti į inaktyvuoto koronaviruso vakcinas, susintetintų koronaviruso spyglio baltymų vakcinas, vektorines vakcinas ir mRNR vakcinas. Mažiausiai ištirtos yra mRNR vakcinos. Ši technologija yra naudota vėžio gydyme.



Mano nuomone britai taps eksperimentinėmis žiurkėmis ir triušiais. Kuo grindžiu tokią savo nuomonę? Tai jau esu išdėstęs ankstesnėse savo publikacijose, skirtose Pfizer ir BioNTech vakcinai:

http://lebionka.blogspot.com/2020/11/problemiska-pfizer-mrnr-vakcina-nuo.html

http://lebionka.blogspot.com/2020/11/pfizer-vakcina-brangi-juoda-kate-maise.html

arba

https://manolietuva.com/?p=4433

https://manolietuva.com/?p=4435



Apie imunitetą ir skiepų nuo COVID-19 galimą žalą yra papasakojęs savo pranešime žymus Vokietijos imunologas PROF. DR. MED. SUCHARIT BHAKDI:

https://lebionka.blogspot.com/2020/10/imunitetas-ir-skiepai-nuo-covid-19.html

https://lebionka.blogspot.com/2020/10/imunitetas-ir-skiepai-nuo-covid-19_7.html

https://lebionka.blogspot.com/2020/09/imunitetas-ir-skiepai-nuo-covid-19-prof.html

arba



https://manolietuva.com/?p=3958

https://manolietuva.com/?p=3994

https://manolietuva.com/?p=3999

Laisvame laikraštyje šiandien skelbiama informacija, kad Lietuvoje jau vyksta paruošiamieji darbai priverstiniam skiepijimui nuo COVID-19. Skelbiamas Simono Margio laiškas, kuris buvo Panevėžio miesto poliklinikoje verčiamas pasirašyti sutikimą tapti eksperimentiniu laboratoriniu gyvūnėliu, dėl kurio sveikatos sutrikimų, atliekant „invazines procedūras“ medikai neatsako. Žinome, kad vakcinų gamintojai irgi neatsako už galimas vakcinavimo pasekmes. Tai kas tada už visą šitą nepatikrintų vakcinų bakchanaliją atsako? Ponas Dievas? Bet juk covidinis idiotizmas tikrai ne Dievo, bet velnio ir jo tarnų verslas!







Komentarų nėra:

Rašyti komentarą