2016-09-26

Destroy Europe! Liberalfašistai persekioja baltuosius Vokietijoje


Kiekvieną dieną pasirodo vis nauji faktai apie liberalfašizmo atakas prieš baltosios rasės atstovus Europoje. Baltųjų žmonių genocido metodai įvairūs ir klastingi. Breitbart pasakoja, kaip vokiečiams bandoma įkalti į galvas, kad baltaodžiai ir šviesiaplaukiai yra pavojingi Vokietijos visuomenei! Vokietijoje leidžiamas žurnalas tėvams perspėjo, kad „linksmi ir šviesiaplaukiai“ yra pavojingi, kad jie gali būti dešinieji.

Žurnale patalpintos iliustracijos, kuriose pavaizduota šviesiaplaukė mama ir jos šviesiaplaukis vaikas, nuotraukas palydi komentaras, kad tėvai turi imtis priemonių prieš „dešiniųjų šeimas“ ir „duoti jiems suprasti, kad jų ideologijai nėra vietos pasaulyje“.

Breitbart rašoma, kad šis didelį tiražą turintis žurnalas teigia, kad ypatingi dešiniųjų šeimų požymiai yra, kad jie „nepastebimi, šviesūs, mieli, patrauklūs“.

O kas abejoja, kad visos geriausios žmogiškos savybės koncentruojasi pas tuos, kurių ilgos nosys, garbanoti plaukai, juodos akys, kurie yra tamsaus gymio, o be to – apipjaustyti ir nevalgantys kiaulienos. Štai toks žmogus, matyt, šių liberalfašistų nuomone, yra absoliutus gėris.

Kad pagrįsti savo beprotiškas rasistines teorijas Vokietijos liberalfašistai tam pasitelkia pseudomokslininkus, tokius XXI amžiaus daktarus Mengeles. Viena iš jų, kaip nurodo Breitbart yra Michaela Köttig iš Frankfurto taikomųjų mokslų instituto. Dar viena liberalfašizmo atstovė Eva Prausner sako, kad „didelis pavojus dešiniųjų šeimų yra tai, kad jos atrodo normaliomis.“ „Dešinė turi daugybę formų“, - sako ši pseudomokslininkė liberalfašistė ir teigia, kad „Nustatyti, kad tai yra kraštutinumai labai sunku“.

Išprotėjęs liberalfašistas Heike Radvan iš Amadeu Antonio Fondo tvirtina, kad „vaikai iš dešiniųjų tėvų nebūtinai turi skirtis iš kitų vaikų, bet jie dažnai yra labai paklusnūs ir nedaugiakalbiai“.

Nežiūrint į tvirtinimus, kad tokie vaikai nėra nuoširdūs, šie „specialistai“-mengelės žurnale tvirtina kad grėsmė jų auklėjime yra tame, kad vaikuose išugdomas pasitikėjimas savimi ir ateityje „jie pasitikėdami savimi nes savo ideologiją pasaulyje“.

Köttig aiškina, kad dešiniosios šeimos skiriasi nuo „įprastų šeimų“ tuo, kad moko savų vertybių, kurios „stipriai orientuotos į vokiškus papročius ir tradicijas“.

Prausner sako, kad „dešinieji vaikai“ žino, kad jie turi išsaugoti savo šeimą, asmeninį gyvenimą, kad dešiniojo ekstremizmo požymiu yra tai, kad ant ant jų drabužių nėra amerikietiškų užrašų.

Dar šita išprotėjusi liberalfašistė Prausner tvirtina, kad „kasos ir ilgi sijonai“ tarnauja signalu, kad vaikas turi dešiniosios krypties tėvus.

Šie „specialistai“ siūlo rekomendacijas vaikų darželiams, kviečia jungtis į tėvų komitetus ir priešintis dešiniesiems tėvams.

Thomas Feist, parlamento narys nuo valdančiosios Krikščionių demokratų sąjungos(CDU) padarė užklausimą dėl Antonio Amadeus fondo, kuris yra finansuojamas valstybės ir vykdo neva „labdarą“, bet realiai remia bauginimus ir prievartą, skundžia žmones savo interneto puslapyje.


Fondo įkūrė ir valdo buvusi Štazi agentė, Aangelos Merkel bendražygė, žydų kairiųjų aktyvistė Anetta Kahane, kuri siekia deeuropeizuoti Europą, kuri deklaruoja, kad Europos Sąjungai yra gyvybiškai svarbu pakeisti savo imigracijos politiką tam, kad kontinentas nebūtų baltas.

Ji pasakė: „Tai labai svarbu; mes turime pakeisti švietimo sistemą ir valstybių tarpusavio supratimą. Jos daugiau nebebus baltos ar vien švediškos ar vien portugališkos ar vien vokiškos. Jos yra multikultūriškumo vietos pasaulyje.“

Fondas ypač persekioja žmones, kurie pasisako prieš atvirų durų politiką ir masinę imigraciją ir migrantų smurtą prieš vokiečius.

Visiškai akivaizdu, kad šių liberalfašistinių išsigimėlių iš Vokietijos veikla yra Europos sąjungos „tėvo“ masono Kudenchove Kalergi idėjų įgyvendinimas, kad tai baltosios rasės genocidas.

Šaltiniai:
http://sauksmas.lt/europos-sunaikinimas-ir-eurabijos-kurimas-kas-tai-daro-ir-kokiu-tikslu.html

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą