2018-02-18

Angela Merkel: nuo Štazi agentės iki naujojo Hitlerio, finansuojančio „Antifa“ fašistus (1dalis). Susidorojimas su Uta Ogilvie



Lietuvoje viešėję Vokietijos parlamentarai Christian Wirth ir Nicole Höchst, su kuriais gėdingai pasielgė Lietuvos seimo pirmininkas ir jo kolega L.Kasčiūnas, apie kanclerės Angelos Merkel Vokietijoje įsigalėjusį totalitarinį režimą pasakė:



„Vokietijoje prasideda medžioklė prieš kitaip mąstančius. Moteris Hamburge, kuri nepriklausė AfD, protestavo prieš Merkel. Jos namas buvo apgadintas, langai išmušti, du automobiliai sugadinti, vaikams grasinama vien už jos politiškai išreikštas mintis. Ir tai įvykdė žmonės, kurie gauna mokesčių mokėtojų pinigus įvairiom formom ir subsidijom. Jie kovoja prieš „kraštutinius dešiniuosius“.

„Atsiranda organizacijos, bet kokios organizacijos, jei jos skelbia, kad kovoja prieš „kraštutinius dešiniuosius“, turi teisę gauti mokesčių mokėtojų pinigus.“

„Valdžia tampa totalitariniu režimu. Toks procesas ir vyksta Vokietijoje. Kitos nuomonės yra uždraudžiamos. Internete pasirodė neseniai skandalingas įstatymas, kuris leidžia valdžiai kontroliuoti nuomones.“

„Vieną moteris pavarde Kachane dabar yra atsakinga už nuomonės kontrolę internete, o ji anksčiau buvo Štazi specialistė. Merkel ir pati VDR tokį darbą dirbo.“

Protestas prieš Merkel Hamburge
Vokietijos valstybės remiamas smurtas prieš disidentus: Merkel režimas finansuoja „Antifa“ banditus

Sausio 5 dieną Hamburge į denonstraciją prieš Merkel fašistinį režimą susirinko 80 dalyvių. Pagrindinis protestuotojų šūkis buvo: „Merkel turi išeiti“ („Merkel muss weg“).

Protestas prieš Merkel Hamburge
Protesto akcija prasidėjo miesto centre 19 valandą prie Apple parduotuvės ir užtruko 1 valandą. Jokių incidentų neįvyko. Nors Vokietijos MIP pilnai ignoravo šią akciją, tarp piliečių ji „susilaukė sėkmės“. Buvo nutarta šią akciją kartoti kiekvieną pirmadienį. Sekantis akcija buvo numatyta vasario 12 dieną. Akcijos dalyvių nuomone „Kiekvienas kelias prasideda nuo pirmo žingsnio.“

Uta Ogilvie protesto akcijos metu ir jos fašistų suniokoto namo fragmentas

Merkel fašistų smurtas prieš akcijos dalyvius

Toliau, kaip minėjo Bundestago deputatai Vilniuje, prieš akcijos dalyvius prasidėjo Merkel režimo samdomų banditų Antifa teroras. Parlamentarų minėta akcijos Hamburge dalyvė Uta Ogilvie savo Feisbuko puslapyje parašė:

Pelenų trečiadienį viskas pasibaigė? Pirmą kartą aš pasiduodu. Kodėl? Pirmiausiai, nes aš negaliu apginti savo šeimą. Kas sekė mano istoriją paskutinias dvi savaites, žino, kad iš sekmadienio į pirmadienį naktį buvo užpuolimas prieš mano namus. Už to stovi Antifa. Šie apsišaukėliai antifašistai pradūrė automobilio padangas, purvu ištepliojo namo sienas ir sudaužė langą.

Šie antifašistai net pasikėsino į mano šeimos gyvybes. Šiuo atveju pasikėsinta į mano vaikų gyvybes, nes išdaužytas langas buvo vaikų kambario. Aš nenoriu galvoti apie tai, kas galėjo įvykti, jeigu vaikų lovelės stovėtų prie šio lango. Laimei, taip nėra.

Protestas prieš Merkel HamburgePridėti antraštę
Tai nebuvo vienintelė grėsmė. Tą pačią dieną pakeliui į mitingą mane vėl užpuolė. Kelias į susitikimo vietą buvo užblokuotas. Bandant pereiti pro minią, mano brangus tėvas ir aš buvome fiziškai užpulti. Tai parodo, kad Antifa puola ne tik vaikus ir moteris, bet ir pagyvenusius žmones. Bet mums pasisekė, kad policija mane išvadavo iš mafijos minios ir viskas nesibaigė dar blogiau. Nuo šio išpuolio nukentėjo ne tik mano tėvas ir aš, bet ir daugelis kitų, kas aiškiai sumažino protesto dalyvių skaičių.

Kas tie Antifa fašistai? Man tenka su jais kovoti ir aš padariau išvadą kas ši „anti“? Tai fašistų organizacija. Kas finansuoja šituos fašistus? Pati valstybė, už mūsų mokesčių mokėtojų pinigus. Jau keli metai niekam ne paslaptis, kad Antifa gauna pinigus iš valstybės. Žinoma, yra ir oficialus rėmimo būdas, kuris maskuojamas kova „už teisę“. Viena iš pačių žinomiausių organizacijų kovoje už „teisę“ yra Antonio Amadėjaus fondas.

Kitaip tariant, tai pati valstybė, kuri man kelia grėsmę. Vis dėlto, kol fašistai ir jų palikuonys gauna milijoninį finansavimą, aš lieku be valstybės apsaugos. Man buvo pasakyta, kad jei aš kišiuos į politiką, su manimi susidoros. Trumpai sakant: valstybė man uždeda antsnūkį.

Todėl aš kreipiuosi į jus: skleiskite mano istoriją, kalbėkite su šeima, draugais ir kolegomis. Pagalvokite apie tai kartu: gyvename šalyje, kurioje negalime realizuoti savo pagrindinės teisės į saviraiškos laisvę. Galbūt, tikiuosi, vieną dieną mūsų bus tiek daug, kad ši priespauda baigsis.
Aš pati noriu šiek tiek atsitraukti atgal ir pagalvoti. Bet nesijaudinkite, mano narsios (liūto) širdies niekas neįveiks.

Uta Ogilvie

P.S.: visiems, kurie mane palaikė per pastaras kelias dienas, yra mano giliausia padėka.
Mano ypatinga padėka žinoma tiems, kurie įrodė (ar bandė) protestuoti kartu su manimi. Ir žinoma Hamburgo policijai. Žaviuosi ponios ir ponai jų profesionalumu ir drąsa.

Nuorodos:

Bus tęsinys.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą