2018-02-25

Įtariamų KGB-bistų sąrašo smarvėje



Ačiū Vitui Tomkui už jo paskelbtą įtariamų KGB-istų sąrašą. Mane vimdo ne tai, kad visos tos sovietinės padugnės kažkada tarnavo okupantams, mane šiandien vimdo nuo jų, nes jie ir šiandien kenkia Lietuvai, naikina lietuvybę, kovoja su Lietuvos simboliais, kalba, istorija, kursto karinę isteriją, kiršina lietuvius su rusais, šmeižia Lietuvą sionistams, marina badu Lietuvos vaikus ir senelius, grobsto valstybės turtą, propaguoja sodomiją, tvirkina vaikus. Mane vimdo jų patriotizmo mimikrija ir kartu noras laižyti užpakalius Briuselio degeneratams-globalistams, lygiai tokiems patiems okupantams, siekiantiems sunaikinti lietuvių tautą ir Lietuvos valstybę. Mane vimdo jų noras savo pačių praeities fekalijomis teplioti įžymius Lietuvos žmones, į savo pačių praeities fekalijas sutrypti Lietuvos kultūrą, istoriją, įškiliausius ir labiausiai nusipelnusius lietuvių tautai asmenis.



Didžiausia klaida buvo slapstyti KGB agentus, šitas Lietuvos kinivarpas, dalis kurių ir toliau graužė Lietuvos valstybės medį. 

Štai kur veda kvailos kalbos apie susitaikymą, ta bukaprotišką Katino Leopoldo miaukimą: „vaikučiai, gyvenkime draugiškai“.


Atleisti reikėjo tiems, kas prisipažino savo nuodėmes, o ne slapstyti kenkėjus. Todėl šiandien ir turime išbėgiojusią, nukraujavusią, apatišką, apiplėštą, neturinčią jokių ateities perspektyvų Lietuvą.

Tai įvyko todėl, kad ir toliau Lietuvą smaugia tie iš įtariamų KGB-istų sąrašo.

Pritariu „Respublikai“, kad būtinas „Tautos tribunolas“, siekiant „DERAMAI ĮVERTINTI IR PASKELBTI LIETUVAI faktus apie tai, kas konkrečiai ir kokią žalą darė ir daro mūsų Valstybei.“

Pradžiai reikia susikoncentruoti į brangiausias aferas:

1. Milijardus kainavęs Ignalinos atominės elektrinės uždarymas.  Kokia žala ir kokia nauda Lietuvai? (Ir kam asmeniškai?)
2.  „Mažeikių naftos“ gamyklos  „pardavimas“ ir perpardavimas. Kokia žala ir kokia nauda Lietuvai? (Tyrė buv. prokuroras A.Klimavičius.)
3. „Paksogeito“ skandalas. (Tyrė buv. Konstitucinio Teismo pirm. E.Kūris ir Strasbūro teismas.)
4. SNORO ir ŪKIO bankų užgrobimas ir sunaikinimas. Kokia žala Lietuvai ir kam nauda asmeniškai? (Tyrė V.Mazuronio komisija.)
5. Slaptų JAV kalėjimų atsiradimas Lietuvoje - kokia žala, panauda ir nauda: ypač - VSD darbuotojams? (Tyrė prez. D.Grybauskaitė.)
6. INDEPENDENCE ofšoras - kokia žala ir nauda Lietuvai? (Tyrė A.Skardžiaus komisija.)
Medžiagos daugiau nei reikia. Neminint PEDOFILIJOS ir virtinės keistų žmogžudysčių Garliavos istorijoje (tyrė N.Venckienė) bei mįslingos VSD patrioto V.Pociūno žūties Minske („tyrė“ LR žurnalistė B.Vyšniauskaitė). Dauguma jos nukeliavo į Seimą ir pasimetė tarp komisijų bei jos narių.
Esminis klausimas: ar rasis „Didvyrių žemėje“ drąsių vyrų bei moterų? Kas drįs atskleisti tiesą?
Svarbu neleisti šios idėjos politizuoti: nė vienas partinukas neturėtų patekti į autoritetingo liaudies teismo sudėtį. Kiek Seimo komisijose bandė aiškintis tiesą, kairieji dangstė savų nuodėmes, dešinieji - savų, o liberalai - savų ir verslininkų. Todėl šnipštas ir gavosi. Visi buvo suinteresuoti aferas nutylėti.
Kandidatai į Tautos Tribunolą: Arvydas Juozaitis (jei nemaišys režisūros šleifas), Darius Kuolys (jei nemaišys Sorošo šleifas), Zigmas Vaišvila (jei nemaišys teismų šleifas), draugas Nakas (jei nemaišys „liaudies priešo“ etiketės šleifas), Artūras Skardžius (jei nemaišys etikos pažeidimų šleifas), Valentinas Mazuronis (jei nemaišys daugpartinis šleifas), Vytautas Rubavičius (jei nemaišys persekiojimo manijos šleifas), Egidijus Bičkauskas (jei nemaišys kun. Svarinsko tardymo šleifas), Rolandas Paksas (jei nemaišys impičmento šleifas), o viską finansuos ir organizuos Vitas Tomkus (jei tik nemaišys „marechotkės“, KGB, FSB, MOSADO, antisemito, homofobo, ksenofobo, SEB griovėjo, aludario ir t.t. šleifai).





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą