2018-02-21

Iš Afrikos su „pabėgėliais“ į Europą atėjo kanibalizmas



Trys juodaodžiai iš Afrikos Paryžiuje buvo areštuoti už kanibalizmą, o Vokietijoje negras sukandžiojo policininkui ranką.


Kaip praneša portalas Breitbart, migrantų iš Afrikos apgyvendintame priemiestyje Clichy-sous-Bois trys negrai iš Afrikos salos Cape Verde užpuolė žmogų, kandžiojo jo veidą, o atkąstus žmogienos gabalus ryjo.

Žmogėdros praeivį užpuolė Hectoro-Berliozo alėjoje, 6 valandą vakare, jie jam nukando ir suėdė dalį ausies ir apatinę lūpą. Apie tai pranešė dienraštis Le Parisien.

Auką pavyko išvaduoti nuo žmogėdrų. Apgraužtas paryžietis gydomas Montfermeil ligoninėje. Žmogėdros – suimti.

Liūdnai pagarsėjęs Clichy-sous-Bois bulvaras yra viena iš pavojingiausių Prancūzijos sostinėje.
2005 metais čia įvyko riaušės, kai keli paaugliai, bėgantys nuo policijos, žuvo įlindęs į elektros transformatorinę. Nuo tada, Clichy-sous-Bois bulvare nuolatos vyksta riaušės, kaip tai įvyko pernai, augant afrikiečių srautui ir plintant islamo ekstremizmui Prancūzijoje.


Daugelis priemiesčio Sen-Deni rajonų buvo paskelbta uždrausta zona su dideliu nusikalstamumo lygiu. Situacija kai kuriuose rajonuose tapo tokia pavojinga, kad čia vykti atsisakė kurjerių kompanija.

Prancūzijoje per vieną dieną įvyksta 777 apšaudymų, o praėjusią savaitę 18 Paryžiaus apylinkėje, apgyvendintoje imigrantų, nusikaltėlis peiliu sužeidė šešis žmones, kol buvo policijos sulaikytas.


Diuseldorfe negras sukandžiojo policininkui ranką. Policininkas gydomas.

Nepaisant to, kad policininkas buvo su pirštinėmis, įkandimas buvo toks stiprus, kad be didžiulių žaizdų įtariamas kaulų lūžis.

41 metų nelegalui iš Gvinėjos nebuvo suteiktas prieglobstis, todėl jis pradėjo „kandžioti ranką, kuri jį maitina“, rašoma portale Pi-news.

Policininkui šis apkandžiojimas gali turėti rimtų pasekmių, nes daugelis afrikiečių yra ŽIV viruso nešiotojai, o taip pat labai dažnai perneša hepatito C virusą, tuberkuliozę. Vokietijoje 30 procentų imigrantų iš tų Afrikos šalių, kuriose fiksuojamos hepatito C, ŽIV ir tuberkuliozės epidemijos. Visa tai sunkia našta gula ant vokiečių pečių. Jeigu jų „Merkel svečiai“ žmogėdros iš Afrikos nesukandžios ir nesuės, tai apkrės nepagydomomis ligomis. Pažymima, kad afrikiečiai kanibalai dažnai apkandžioja Vokietijos policininkus.




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą