2018-02-20

Orbanas kviečia kurti patriotinį aljansą, kad išgelbėti Europą ir sustabdyti Sorošo planą



Vengrijos premjeras Viktoras Orbanas praėjusį sekmadienį pakvietė visas patriotines ES jėgas jungtis prie Vengrijos ir priešintis globalistų paskelbtam karui prieš valstybes-nacijas.

„Juodi debesys kaupiasi Europoje dėl imigracijos“, - pasakė Orbanas šį sekmadienį.



„Tautos išnyks, Vakarai kris, tuo metu Europa net nesuvokia, kad ji buvo užgrobta“, - pasakė jis ir pareiškė, kad „krikščionybė-tai paskutinė Europos viltis“ prieš augimą „Islamizacijos“, kuri vyksta kontinente.

„Kaip absurdiškai tai neskambėtų, pavojai, su kuriais mes susiduriame, kyla iš Vakarų, iš politikų Briuselyje, Berlyne, Paryžiuje“, - pasakė jis, pareikšdamas, kad liberalūs politikai, kurie „atidarė kelią nuosmūkiui krikščioniškos kultūros“ Europoje „kupini ryžto priversti Vengriją priimti jų politiką, padariusią jų šalis imigracinėmis“.

„Vengrija bus solidari tik su tais vakarų Europos lyderiais, kurie nori išgelbėti savo šalis ir jų krikščionišką kultūrą“, - pasakė Orbanas.

„Mes ne vieniši“, - pažymėjo premjeras, nurodęs į Višegrado grupės valstybes Slovakiją, Čekiją, Lenkiją, kurie priešinasi prieš imigrantų iš trečiojo pasaulio kvotas. Jis pasisakė už visų „patriotiškų jėgų prisijungimą“ prie šios grupės.

„Mes kovosime kartu, kad sustabdyti Sorošo planą Briuselyje ir JTO“, - pasakė Orbanas ir apkaltino globalistą finansistą Dž.Sorošą naudojant savo turtą, kad nusipirkti įtaką ne tik Briuselyje, kur jo atviros visuomenės fondas yra nupirkęs trečdalį Europos parlamento narių, kaip „patikimų sąjungininkų“ - bet ir Jungtinių Tautų Organizaciją (JTO), kurios pasiūlymai nukreipti į masinės imigracijos sunorminimą.

„Jeigu mes turėsime pakankamai sąjungininkų – ir mes galime turėti pakankamai sąjungininkų – tai aš įsitikinęs, kad mes sulauksime sėkmės“, - pasakė Orbanas.

„Mes netylėsime ir nežiūrėsime į Sorošo plano vykdymą: jeigu prireiks, mes panaudosime griežtesnius teisinius instrumentus“,- tęsė Orbanas, ir paminėjo „stop Sorošui“ įstatymų paketą, kurį jo vyriausybė pateikė svarstyti praėjusią savaitę parlamentui, kuris numato mokesčius NVO, kurios talkina nelegaliems migrantams. Surinktus mokesčius numatoma skirti Vengrijos sienos apsaugai.

„Jeigu jie nenutrauks savo pavojingą veiklą, mes tiesiog išvysime juos iš savo žemės, kokie jie nebūtų turtingi ir galingi“.

Orbano vadovaujama partija Fides turi visus šansus laimėti Vengrijoje parlamento rinkimus trečią kartą šių metų balandžio mėnesį. Ši partija pasiryžusi apsaugoti savo šalį nuo islamistų invazijos - „Islamo pasaulio užtvindymo iš pietų“ ir pastatyti efektyvias sienas, kurios leis apsaugoti valstybę iš pietų. Kaip parodė Izraelio patirtis aukštos sienos yra efektyvi kovos priemonė su nelegalia imigracija. 2017 metais per šias sienas neprasiskverbė nei vienas nekviestas svečias.

„Mes, vengrai, turėsime ateitį tiktai jei ir toliau išliksime vengrais, jei mes vystysime mūsų kalbą, ginsime mūsų krikščionišką ir vengrišką kultūrą, ir jeigu mes ginsime Vengrijos nepriklausomybę ir laisvę“, - pabrėžė Viktoras Ornanas.

Nuorodos:




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą