2018-02-05

Glifosatas – Merkel mirtinas ginklas kovoje su europiečiais: Hitleris europiečius nuodijo su Zyklon B, o Merkel su glifosatu



Frau Merkel nepakanka Europą naikinti su „pabėgėliais“, tarp kurių knibžda teroristų, banditų, plėšikų, narkodilerių, užkrečiamų ligų pernešėjų, kuriuos ji kartu su mafijoziu Sorošu nekontroliuojamai veža per atviras ES sienas. Jos arsenale dar vienas baisus nuodas europiečiams – glifosatas. Šio nuodo naudojimą žemės ūkyje Vokietijos kanclerė Angela Merkel pratęsė dar penkiems metams. Apie tai pasakoja video „Vokietijos balsas“.




Beveik kiekvieno vokiečio šlapime randamas glifosatas, jis gi ruond up. Šis „Monsanto“ pesticidas Europoje jau naudojamas beveik 40 metų ir jis randamas maisto produktuose, daugelyje alaus rūšių. Kiekvienais metais Vokietijoje yra išpurškiamos 5000 tonų glofosato. Šri Lanka uždraudė jo naudojimą, dėl masinių inkstų susirgimų. Merkel šio nuodo naudojimą pratęsė dar 5 metams.

Profesorė Monika Kriuger, kuri daug metų glifosato poveikį tyrinėjo Leipcigo universitete, pasakė (3:10): 1950 metais jis buvo susintetintas šveicarų chemiko ir 1964 metais jį užpatentavo, kaip priemonę vamzdžių valymui, karšto vandens tiekimo sistemose. Pirmoje vietoje buvo pažymimas kancerogeninis glifosato požymis. Tai teisinga, bet yra daug kitų jo savybių. Vamzdžių valymo savybė priklauso nuo to, kad jis yra chelatas, sugeba surišti metalus, o būtent dvivalenčius metalus. 

Mes tyrėme stambiųjų raguočių kraujo plazmą, žmogaus kraujo plazmą. Mes aptikome, kad yra deficitas dvivalenčių katijonų: Mg, Mn, Co, Fe, Zn. Todėl visa fermentų sistema žmogaus organizme nustoja teisingai veikti. Jeigu trūksta Mn, tai mitochongrijos negali neutralizuoti perteklinio deguomžnies, jeigu trūksta Co, tai nėra cobalamino – vitamino B12, tai tuomet sutrinka energijos gamyba. Yra daugybė pašalinių efektų, kurių čia nepaminėta. Šri Lankoje jį naudojo cukrašvendrių plantacijose ir buvo nustatyta, kad didelis skaičius vyrų, kurie ten dirbo, turėjo inkstų pažeidimus.


Nacistas Hitleris žmones nuodijo Zyklon B, o liberal-globalistė Merkel su glifosatu. Ar ne laikas pagalvoti apie naują Niurnbergo tribunolą Europos tautų naikintojams?



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą