2018-02-09

Tik ne poniai Kuchliansky išdavinėti lietuviams licencijas žydų nusikaltimams tirti



Vakar Lietuvos žydų bendruomenės pirmininkė Faina Kuchliansky, pasižyminti kritišku požiūriu į didvyrišką Lietuvos praeitį, nuolatos reiškianti turtines pretenzijas Lietuvos valstybei, apkaltino antisemitizmu akademinės etikos ir procedūrų tarnybos vadovą Virgilijų Sadauską, nes jis internete paskelbė siūlantis atlygį žmonėms, nustačiusiems XX a. žydų nusikaltimus, vasario 8 dieną pranešė televizija „Info TV“.



Rasistinis Kuchlianski požiūris

Kuchliansky pareiškimas suponuoja nuomonę, kad kiekvienas lietuvis, kuris nori tyrinėti savo tautos istoriją, tyrinėti žydų nusikaltimus prieš lietuvius, apriori yra antisemitas.

Kiekvienos tautos teisė, kiekvieno žmogaus teisė - domėtis ir studijuoti savo tautos istoriją, kaupti istorinius faktus. Tai daro žydai. Tai kodėl ponia Kuchlensky to nenori leisti lietuviams? Juk tai elementarus šios ponios rasizmas.

Istorijos falsifikavimas pastaruoju metu pasiekė neregėtą mastą. Jis naudojamas ekonominiais tikslais, taip vadinamai „Holokausto industrijai“ pagrįsti. Neapsikentusi su tokia padėtimi, Lenkija Vasario 6 dieną įsigaliojo IPN (Tautos atminties institutas, lenk. INSTYTUT PAMIĘCI NARODOWEJ) įstatymas, kuris numato bausmę iki trijų metų kalėjimo arba baudą už naudojimą formuluotės „lenkiškos mirties stovyklos“.

Negalima taikytis su tuo, kad viena tauta iš anksto paskelbta humanizmo ir tolerancijos etalonu, niekada nepadariusia jokių nusikaltimų, o visos kitos - paskelbtos nusikaltėlėmis, kurios per visą žmonijos istoriją neveikė nieko gero, tik vykdė nusikaltimus ir nuolatos skriaudė žydus ir atiminėjo iš jų turtą.

Kuchliansky rasistinis požiūris į lietuvių tautą - logiškas talmudinėje vertybių sistemoje. Tai talmudistinis požiūris „išrinktosios tautos“ atstovės į „gojus“, kurie žmogaus pavidalą turi tik todėl, kad būtų maloniau žydui, be to, turi „gyvulišką“ sielą, siekia tik blogio, tuo tarpu žydas iš esmės negali siekti blogio (Šulchan-aruch, Tanija).


Mes prisimename žydų nusikaltimus žmoniškumui Rainiuose, Kaniūkų kaime, žydų saugumiečius, kankinusius ir vežusius lietuvius į Sibirą, mes prisimename žydus Trečiojo reicho vadovybėje, 150 000 žydų, tarnavusių vermachte, šimtus žydų policininkų dirbusių vokiečiams Vilniaus ir Kauno getuose ir t.t.

Kiekvienoje tautoje daug puikių žmonių, yra ir nusikaltėlių. Lietuviai tai supranta, o rasistai to suvokti nesugeba. Ne pro šalį ir pačiai Kuchliansky būtų pastudijuoti savo tėvo „nuopelnus“ lietuviams.

Man labai skaudu, kad Seimo pirmininkas ir premjeras, net neįsigilinę į problemos esmę, ėmė smerkti Virgilijų Sadauską. Ne Sadauskas kaltas, kad Faina Kuchlianski yra rasistinių pažiūrų, nesuvokia žmogaus teisių, demokratijos normų.




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą