2018-02-19

Vasario 16 šventė parodė, kiek daug turime kvailių



Esame nedidelė tauta, todėl kvailių skaičius irgi turėtų būti nedidelis. Tačiau, artėjant Vasario 16 šventėms paaiškėjo, kad kvailių procentas mūsų tautoje neproporcingai didelis.



Aš paminėsiu tik kelias, ypač išsiskiriančias kvailystes, įrodančias, kad jas generavusiems piliečiams, jų autoriams, reikalinga skubi medikų pagalba ir priežiūra stacionare.


Šizofrenija dažnai apibūdinama, kaip asmenybės susidvejinimas. Tokia štai susidvejinusi asmenybė ir nebesupranta, kad valstybės himnas nėra prekė, kad jam negalioja mada, sezoniškumas, kiti vartotojų prekei taikomi kriterijai. Įvairių dėdulių sorošų noras himnus, herbus, valstybes, tautas, lytis ir t.t. padaryti prekėmis - suprantamas, jų kuriamame „gyvulių ūkyje“ tai nenumatyta. Manau, kad panašūs šizofrenijos paūmėjimai vis dažniau pasitaikys, nes to siekiama, už tai mokami dideli pinigai per įvairius fondus ir NVO.



Galimos ligos simptomų pasireiškimo scena ant balkonėlio greta „Signatarų namų“ Vasario 17 dieną, kurioje dalyvavo ir „Lygių galimybių įstaigos“ darbuotoja - dar viena ūmi kvailystė. 

Kaip ir pirmasis beprotystės priepuolis, taip ir šis, susilaukė Lietuvos MIP dėmesio. Keli aiškiai ligoti piliečiai šios akcijos metu reiškė pretenzijas, kodėl tarp signatarų nebuvo moterų. 

Aš net neabejoju, kad jei šie piliečiai nebus gydomi, kitais metais jie vėl lips ant balkonėlio ir reikš pretenzijas, kodėl Jonas Basanavičius ar Antanas Smetona nebuvo gėjai, kodėl pasirašant nepriklausomybės aktą nebuvo pakviesti LGBT atstovai. Atitinkamai bus nutepliotas ir valstybės herbas.


Tai juk aiški psichikos liga. Sirgti Lietuvos Konstitucija ir įstatymai nedraudžia. Bet kodėl psichikos ligonys dirba net valstybinėje „Lygių galimybių kontrolieriaus“ įstaigoje, ką gero visuomenei tokie degeneratai gali ten nuveikti, man yra mįslė.

Man kyla ir dar vienas klausimas:

Kodėl teisėsaugininkai nenubaudžia asmenų, kurie tyčiojasi iš Lietuvos valstybės simbolių: vėliavos, herbo, himno?



Nuorodos:


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą