2018-02-24

Rusams ir lietuviams: mes turime tą patį priešą



Jūs, lietuviai ir rusai, manote, kad gyvenate skirtingose valstybėse? Valstybėse, kurios nelabai myli viena kitą. Visai ne, mes - lietuviai ir jūs - rusai gyvename tame pačiame privačiame zoologijos sode, priklausome tiems patiems savininkams, kurie prieš du šimtus metų ėmė kurti centrinius bankus, o prieš šimtą metų privatizavo dolerių spausdinimą.

Jūs tai puikiai žinote, gal neprisimenate, nes jums galvas išūžia tam nusamdyti solovjovai ir svanidzės. Mes lietuviai turime savo solovjovus, nes šeimininkai rūpinasi, kad ir mūsų galvose būtų vinegretas.





Iš tikrųjų mes visi gyvename vienoje valstybėje:

Jūs vaikštote su nuogais užpakaliais, ir mes, nors pas jus neišsemiami žemės turtai, o pas mus nieko nėra.
Pas jus 1/3 ubagų, ir pas mus.
Jūs turite imbecilų vyriausybę, kuri daro viską, kad jums kenkti, ir mes.
Jūs naudojate perdažytus dolerius vietoj savo pinigų, ir mes.
Jūs neturite centrinio banko, ir mes.
Jus varo kariauti į užsienį, ir mus.
Pas jus prezidentas iš KGB, ir pas mus, pas jus su juodu diržu, ir pas mus, jūsų mokėsi Peterburgo universitete, ir mūsų.
Jūs sunaikinote vidurinį ir aukštąjį mokslą, ir mes.
Jūs sunaikinote nemokamą mediciną, ir mes.
Jūs sunaikinote pramonę, ir mes.
Jūsų pavogti pinigai guli ofšoruose, ir mūsų.
Jums meluoja apie užsienio investicijų naudą, laisvą rinką, ir mums.
Jūsų kaimas išmiršta, ir mūsų.
Mūsų valdžia naikina rusus, o mūsų lietuvius.
Mūsų valdžia kalba kvailystes apie skaitmeninę ekonomiką, ir jūsų.
Jūsų valdžia marina badu pensininkus, ir mūsų.
Jūsų valdžia palaiko nuostolingus privačius pensijų fondus, ir mūsų.
Mūsų valdžia sugriovė valstybinę komunalinio ūkio priežiūros sistemą, ir mūsų.
Jūsų valdžia sunaikino prekybinį ir žvejybos laivyną, ir mūsų.
Jūsų įmones valdo užsienio kapitalas, ir mūsų.
Jūs sunaikinote Mokslų Akademiją, ir mes.
Pas jus teatre rodo nuogus užpakalius, ir pas mus.
Jūs kasate bitkoinus ir mes. Jums jie na... reikalingi ir mums. Bet kažkodėl nedraudžiate, kenkiate sau patiems, savo valstybei, ir mes.

Nevardiniu toliau, nes mes niekuo nesiskiriame. Mes gyvename pagal vieną užsienio programą. Mes galėjome pykti ant jūsų anksčiau, nes anksčiau tą programą rašė Maskvoje, o dabar ir mums ir jums dienotvarkes rašo Vašingtone. Tai ko mums pyktis?

Mūsų narvus šeimininkai perskyrė siena, kad mes nebendrautume tarpusavyje, taip lengviau mus naikinti. Tai vienintelė siena mūsų narvuose, iš pietų - skylė, kad pas mus galėtų ateiti Azijos ir Afrikos teroristai, jie padeda šeimininkams mus naikinti.

Visa tai padaryta vardan iliuzijos. Iliuzijos, kad mes dar turime valstybes: Jūs - Rusiją, o mes - Lietuvą. Betgi tai bjaurus melas, mes gyvename kolonijose, esame vergai, o visas šitas cirkas aplink mus, tik tam, kad nejaustume, nepamatytume, ką su mumis padarė prakeiti globalistai ir liberastai, kad nematytume, kad mus veda paskersti, kad, pamatę ir supratę visa tai, neimtume globalistų ir liberastų smaugti, kad muštumemės tarpusavyje, kad naikintume vieni kitus, tokie visiškai vienodi, vienodi genetiškai, kultūriškai, istoriškai. Turintys tą patį dievą ir vienodi tuo, kad turime vieną ir tą patį priešą.

P.S.

Aš žiūriu Rusijos televiziją, tai, kas iš jos liko, kaip ir pas mus. O žiūrint Rusijos programas,  man kyla abejonė, ar Rusijoje dar liko rusų? Kur jie, jeigu ten rodomi vien urgantai, galkinai ir solovjovai?



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą