2018-02-25

Įtakingiausias pasaulio žydas Markas Cukerbergas, įdiegęs totalitarinę cenzūrą internete (apžvalga)



Aš naiviai tikėjau, kad tik pas Vytautą Landsbergį toks gabus anūkas, toks vunderkindas Gabrielius, kuris į politikos olimpą užšoko kaip kokia Elena Esembajeva su kartimi, ar Pistorius ant spyruoklių. Pasirodo, kad pas kitus senelius yra dar gabesnių anūkų. Vienas iš tokių anūkų-vunderkindų yra Facebook pagrindinis savininkas Markas Cukerbergas.



100 pačių įtakingiausių pasaulio žydų sąraše Markas Cukerbergas Nr.1.

2013 metais Izraelio laikraštis „Maariv“ (ivr. ‏מעריב‏‎, vakaras) paskelbė pačių įtakingiausių pasaulio žydų sąrašą. Pirmuoju numeriu jame yra Markas Cukerbergas. Jam tada buvo 29 metai. Antras - Izraelio premjeras Benjaminas Netanyahu.

Apie Marką Cukerbergą „Versijose“ rašoma: „Tas, kas adekvatus, senai perkando, kad Cukeris – marionetė, kuri pastatyta vaidinti publikoje „berniuko-genijaus“ rolę, dengti šnipinėjimą, kontrolę ir totalų žmonių sekimą. Jokiems kitiems tikslams Feisbukas nereikalingas, nes kaip verslas jis yra nevykęs, ką įrodė neperseniausiai aipio, nors išmintingi ir be papildomų dokų sumojo jau senai. Akcijų savininku yra bankas, kontroliuojamas CŽV (čia autorius „kumelę ir vežimą“ sukeitė vietomis).

Kam visas šitas mulkinimas?

Cukerbergo istorija – masalas jauniems mulkiams, kurie galvoja, kad gali tapti turtingi ir įžymūs dėka savo proto, talento ir kitiems devaisams reikalingiems asmenybės įtvirtinimui sociume.Tokiu būdu minias mulkių atitraukia nuo įvykių esmės paieškos ir priverčia juos bėgti ratu, kaip trenktas voveres, kol nuo jų teliks žiupsnis pelenų.

Esmė tame, kad taip paprastai joks turtingas dėdė nieko neinvestuos į tave, tokį talentingą ir perspektyvų. Tam, kad tai įvyktų, reikia tiktai vieno: tu turi būti savas pagal gimimą, tai yra genetiškai pratęsti giminę, visa kitos tavo savybės – pranašumai ir trūkumai, nevaidina rolės.

Markas Cukerbergas, jis gi Džeikobas Grinbergas yra proanūkis Moriso Grinbergo (СЕО AIG anksčiau ir dabar VC Starr – stambiausių draudimo gigantų savininko).

Tokiose šeimose nebūna vieno magnato, jeigu šeimos narys ne visiškas daunas, jį padaro magnatu automatiškai, kaip Cukerį, todėl Cukerio senelis ne kas kitas kaip Deividas Rokfeleris.

Rotšildas valdo 8% Feisbuko akcijų, kas dar kartą įrodo, kad Rotšildas ir Rokfeleris – vienas ir tas pats (šios giminės kontroliuoja JAV FRS nuo jos įsteigimo 1913 metais momento, A.L.).

Ir įdomu, kodėl toks kietas režisierius Finčeris apie tai nepasakė nei žodžio?

Tarp kitko, istorija išplaukė todėl, kad tūlas Jakobas Grinbergas buvo areštuotas už marihuaną ir nufotografuotas nuovadoje.

Kitas klasikinis masinio suklydimo pavyzdys – tai Bilas Geitsas. Tai ne kompiuterių genijus, kaip mums pateikia mitologija, o multimilijonierių šeimos paveldėtojas.”

Buvo pranešta, kad pats jauniausias milijardierius Markas Cukerbergas susiruošė eiti į politiką (jam nereikia niekur eiti, nes visa JAV politika Rotšildų ir Rokfelerių kišenėje, kurie valdo dolerių spausdinimo stakles, A.L.). Tapo žinoma, kad Silikono slėnyje pradės darbą lobistinė firma, kuri gins aukštųjų technologijų kompanijų interesus.

2015 metais Cukerbergas susituokė su Priscila Čan, kaip viešai skelbiama – kinietiškos kilmės amerikiete.

Įdomu tai, kad Kinija pastaruoju metu FRS akcininkai užsiėmė iš esmės ir šios vestuvės, reikia manyti, yra Rotšildų-Rokfelerių ekspansijos į Kiniją sudedamoji dalis. Kiek anksčiau į Kiniją buvo iškomandiruota, kartu su didele dalimi jų aukso, Rotšildų klano atstovė. Kinijoje, dar nuo Marko Polo laikų, gyvena labai skaitlinga žydų diaspora, todėl perspektyvoje reikia laukti ir daugiau Kinijos ir Amerikos-Europos žydų milijardierių santuokų.

Labai įdomius fokusus “gerieji Cukerio seneliai” yra krėtę su feisbukinėmis akcijomis, bet tai jau atskira kalba. Aš tik reziumuosiu, kad ne tik Gabrielius yra toks gabus anūkas, Cukeris dar gabesnis.

Vienas iš Facebook steigėjų
Facebook įdiegė totalitarinę sovietinę cenzūrą

Šiandien totalitarinio neoliberalizmo šalininkams nebereikia deginti knygų, (nors ir tai jie kartais daro, kaip pavyzdžiui padarė su Astridos Lindgren globalistų „nesuredaguotu“ knygos „Pepė ilgakojinė“ tiražu, kur senelį autorė, kaip ir buvo originale, vadino negru), jiems pakanka nuspausti kompiuterio klavišą ir autorius Cukerbergo veidaknygėje nedelsiant yra užblokuojamas.

Masinis Lietuvos autorių cenzūravimas blokavimo pagalba prasidėjo 2017 metais. Gal tai siejasi su mafijozio (Vengrijos premjero Viktoro Orbano žodžiais), Džordžo Sorošo sugrįžimu į Lietuvą, jo finansuojamų skundikų armijos veikla, sunku pasakyti. Taip sutapo!?

Gruodžio 14 dieną Raimondas Navickas savo veidaknygėje parašė:

„Ištrūkau iš Zuckerbergo areštinės. Baigėsi 30 d. banas, kurį gavau homoseksualizmo plėtros aktyvistų organizuotos masinio skundimo kampanijos pasėkoje. Nežinia, ar ilgam. Spėju, kad nelabai. Nes tai, kas nūnai vyksta socialinio tinklo lietuviškame segmente kelia nemalonias asociacijas su 1937 m. represijomis Sovietų Sąjungoje. Kuomet visi susigūžę naktimis laukė pikto beldimo į duris, žinodami, jog tai ženklas, kad gyvenimas laisvėje baigtas. Ir dar gerai, jei tik laisvėje, o ne visai. Tokia bjauri asociacija pirmiasia kyla dėl to, kad tiek anuo metu totalitarinėje valstybėje, tiek leftistinėje Zuckerbergo karalystėje represijos vyksta visai ne pagal kažkokį kaltės-bausmės principą, bet priešingai - visiškai nepriklausomai nuo to, ar asmuo realiai nusižengė įstatymams/FB standartams ar ne. Pakanka apkaltinti ir automatiškai priimti nuosprendį "Kaltas" be jokių apeliacijos galimybių.“ (…)

„Įdomu, kad nuo leftistinio monopolinio tinklo administracijos vykdomų represijų kenčia tie, kurių reiškiamas pozicijas viena ar kita prasme galima priskirti prie dešiniųjų ar tautinių jėgų atstovų.“


Ramanauskas konstatuoja, kad FB savininko „leftistiniai sąmonės iškrypimai prievarta brukami ir primetami vartotojams, atimant jiems galimybę viešai reikšti visiškai legalias, bet kitokias pažiūras, nei pono Zuckerbergo aprobuotos.“ Blogeris mano, kad „Šviesios leftistinės ateities visuomenė bus valdoma būtent tokiais principais ir modeliais, kokius matome taikant Zuckerbergo tinkle.“







Komentarų nėra:

Rašyti komentarą