2018-02-22

UNICEF vaikų teisių gynėju buvo pedofilas



Mums pasisekė, „Lietuvoje nėra pedofilų“, juos išgalvojo senutėliai Kedžiai ir buvusi teisėja ir Seimo narė Neringa Venckienė. Bent jau tuo mus bando įtikinti lietuviški pedofilai ir jų globėjai. 



Visai kita situacija JTO. Ten pedofilų esama.

Nesenai paaiškėjo, kad net pagrindinis vaikų saugotojas JTO organizacijoje UNICEF (United Nations International Children's Emergency Fund) Peter Newell yra senas užkietėjęs pedofilas. Tarp juvenalinės justicijos apologetų ir lobistų, siekiančių kriminalizuoti pliaukštelėjimą per jų taip geidžiamą vaiko užpakaliuką, šis iškrypėlis ypač reiškėsi, jis buvo autoriumi instrukcijos dėl JTO vaiko teisių konvencijos įgyvendinimo.



BBC informavo apie vaikų teisių gynimo aktyvisto ir UNICEF koordinatoriaus Peter Newell teismą.

Šis „vaikų teisių gynėjas“ buvo nuteistas šešiems metams ir aštuoniems mėnesiams kalėti už berniuko išprievartavimą 1960-siais metais, kai šiam buvo 12 metų. Šiuo metu pedofilo aukai – 16. Pedofilas prisipažino penkis kartus prievartavęs berniuką.

Aljansas Didžiojoje Britanijoje, kuriame dirbo pedofilas Peter Newell, rūpinosi, kad prieš vaikus nebūtų vykdomos fizinės bausmės.

Londono labdaros organizacija prisiekinėja, kad nieko nežinojo apie savo bendradarbio pedofiliją.

2007 metais Peter Newell buvo bendraautorius UNICEF žinyno, skirto Vaiko teisių konvencijos įgyvendinimui.

UNICEF spaudos sekretorius pasakė, kad pas juos yra „nulinis pakantumas seksualiniam išnaudojimui ir prievaravimui“. „Mes giliai sukrėsti, išgirdę apie Peter Newell areštą. Mes nežinojome apie šį nusikaltimą, kada jis dirbo UNICEF konsultantu prieš 10 metų. Nuo tada UNICEF įtvirtino konsultantų ir personalo patikrinimo“.

Ši pedofilijos istorija yra perspėjimas ir Lietuvos tėvams atidžiau domėtis, kokie asmenys, su kokiais lytiniais iškrypimais, slapstosi už vaikų ginimo įstaigų iškabos.










Komentarų nėra:

Rašyti komentarą