2018-02-28

Vokiečiai Vokietijoje tapo antrarūšiais žmonėmis ir gyvena miške. Pabėgėliams samdomi kotedžai



Ne tik lietuviai diskriminuojami pabėgėlių atžvilgiu Lietuvoje, bet ir vokiečiai globalistės A.Merkel valdomoje Vokietijoje. Jeigu pabėgėliams skiriami butai, geros išmokos, tai vokiečiai lieka gatvėje, o kartais-miške.


„Pabėgėlis“ Achmadas gražiai įsikūrė pas „mamą Merkel“. Per mėnesį jis iš vokiečių mokesčių mokėtojų gauna 7 tūkstančius eurų. Kad pasiekti tokį gyvenimo lygį vokiečiams reikia dirbti 70 metų.

Ahmadas A., bemokslis socialinis parazitas iš Sirijos, į Vokietiją atsivežė 2 žmonas ir 6 vaikus. Jo haremui, „ačiū mamai Merkel“ skirtas 5 kambarių namą su dviem voniomis. Tik virtuvė ankštoka dviem žmonoms.

Ahmado butą išlaiko valdžia, kuri organizuoja jam vokiečių kalbos ir įsidarbinimo kursus. Tik 32 metų siras neskuba į darbą. Ar padoru, kad svečias dirbtų? Achmadas turi troškimą: turėti dar keturis vaikus.

Vokiečiai pora iš Kiolno gyvena miške

Jie gyvena be dviejų vonių, tualetų. Andreas Hein ir jo žmona Sandra benamiai. Miške jie gyvena sningant ir pašalus. Priežastis: miesto valdžia negali rasti tinkamo būsto, kad šeima galėtų gyventi kartu.

Tai juk vokiečių šeima, tai ne Merkel svečiai, tai ne jos mylimi „pabėgėliai“.

Kaip vadinasi tokia bakchanalija? ES tai vadinama „pozityviąja diskriminacija“! Taip man paaiškino Socialinių reikalų ir darbo ministerija.








Komentarų nėra:

Rašyti komentarą