2018-02-04

Merkel tęsia Vokietijos naikinimą: „pabėgėlis“ recidyvistas išprievartavo 13-metę; Gėtės institute siaučia prievartautojas iš Afrikos; „pabėgėlių“ šeimos išlaikymui - 7300 eurų per mėnesį; Berlyno transporte nesaugu; protesto mitingas Cottbus mieste



Jau teistas už išprievartavimą Merkel svečias iš Afganistano išprievartavo 13-metų mergaitę vokietę Esslingene (Baden-Viurtembergas).



Sausio 29 dieną „pabėgėlis“ afganas savo bute išprievartavo mergaitę, kuri užėjo pas jį į svečius po nesenos pažinties. Apie tai vasario 2 dieną pranešė Štutgarto prokuratūra. Nusikaltėlis recidyvistas tardymo izoliatoriuje.

Sausio 31 dieną mergaitė pranešė policijai, kad gatvėje vėl ją sutikęs afganas ėmė jai grasinti. Sekančią dieną policija jį suėmė. Afganas buvo anksčiau teistas už išprievartavimą, o 2017 metų gruodžio mėnesį buvo paleistas lygtinai ir Štutgarto teismo stebimas. Jam buvo skirtas bandomasis terminas.

Niekas nežino, kokius recidyvistus ar teroristus Vokietijos kanclerė Angela Merkel įleido į Europą. Ji, mano nuomone, yra nusikaltėlių bendrininkė ir didžiausia šiandien gyvenanti nusikaltėlė Europoje.


Socialinio parazitizmo“ kaina - „pabėgėlių“ šeima kainuoja 7300 eurų per mėnesį

Vokietijos Vyriausybei brangiai kainuoja „pabėgėliai“. „Bild“ duomenimis viena 10 asmenų pabėgėlių šeima per mėnesį gaudavo po 7300 (žiūr. nuotrauką).


Berlyno transporte auga nusikaltimų skaičius

Plėšimai, grasinimai, sumušimai ir seksualiniai nusikaltimai dabar tapo įprastiniu reiškiniu Berlyno transporte, bet ir visoje Vokietijoje. 2017 metais Berlyno transporte užfiksuota 3310 prievartos nusikaltimų. Tai 249 atvejais daugiau, negu 2016 metais ir 442 daugiau, negu 2013. Už visa tai vokiečiai gali dėkoti frau Merkel ir jos svečiams „pabėgėliams“.


Frankfurto „Gėtės“ vardo universitete policija medžioja seksualinį prievartautoją iš Afrikos

Universitete jau įvyko 4 išprievartavimai. Pi-news portale juokaujama, kad jaunas „pabėgėlis“ matomai neteisingai suprato „Academic Well-Cum Program for Highly Qualified Rapefugees (AWP)“ programos Gėtės universitete tikslus ir įvykdė keturis bandymus išprievartauti. Universiteto studentės įbaugintos. Rektorė prof. Brigita Volf (Wolff) išsiuntė sausio 2 dieną laišką visiems darbuotojams ir studentams, perspėdama juos būti „ypač atsargiems nakties metu“.

Seksualiniais nusikaltimais įtariamas maždaug 165 cm. ūgio afrikietis (lieknas, juodas, garbanotais plaukais, su juodu golfu). Visais atvejais tai buvo tas pats žmogus.

Ketvirtas išprievartavimo atvejis įvyko sausio 26 dieną. Nukentėjusioji buvo sužeista ir pateko į ligoninę. Tik po šio atvejo tapo žinoma apie ankstesnius išprievartavimo atvejus Gėtės institute.

Šiuo metu Gėtės universiteto apsauga sustiprinta.

Pi-news pažymi, kad studentų bendrabučiai tapo sužvėrėjusių „Merkel svečių“ moterų medžioklės vieta. Miuncheno Liudvigo-Maksimiljano elitiniame universitete Suleimanas D. (26) pernai žiauriai išprievartavo 25 metų studentę ir sulaužė jai ranką. Nusikaltėlis buvo nuteistas.


Protesto mitingas Cottbus mieste

Vasario 3 dieną pagarsėjusiame „pabėgėlių“ nusikaltimais Cottbus mieste šio miesto gyventojai surengė protesto eitynes ir mitingą, kuriame dalyvavo apie 5000 žmonių.

Surengta demonstracija parodė, kad jau ir kituose Vokietijos miestuose, galima tikėtis, vis daugiau žmonių turės drąsos pasipriešinti pražūtingai Merkel migracijos politikai, kad vis daugiau tėvų ir mamų gins savo vaikus ir nebus banda, kurią varo į skerdyklą, rašoma Vokietijos portale Pi-news.

Mitinge dalyvavo ir Kandel miesto atstovai, kuriame gruodžio 28 dieną buvo žvėriškai afgano nužudyta 15-metė Mia Valentin.







Komentarų nėra:

Rašyti komentarą