2018-02-05

Traini: aš norėjau nušauti Pamelos žudiką teisme



Nuo Luca Traini vasario 3 dieną galėjo nukentėti daugiau nei šeši afrikiečiai Macerata mieste. Po kelių pagalbos skambučių skambinusieji nežinia kur dingo. Manoma, kad jų „dokumentai buvo netvarkoje.“ 




Luka kaltinamas žmogžudyste sunkinančiomis aplinkybėmis rasizmo tikslais. Jo advokatas sako, kad jo ginamasis „neparodė atgailos“. „Jis nestabili asmenybė – pažymėjo jis, tai taip pat liudija betvarkė jo kambaryje“. Čia buvo rastas Hitlerio Mein Kampf egzempliorius, kitokie istoriniai daiktai ir publikacijos susietos su kraštutiniais dešiniaisiais. Advokatas pasakė, kad „pas psichiatrus, jis nebuvo gydomas.“

Luca Traini ketino eiti į teismą ir ten nušauti nigerietį Innocent Oseghale, kuris nužudė ir sukapojo 18 metų merginą Pamela Mastropietro, bet paskutiniu momentu persigalvojo ir ėmė šaudyti afrikiečius miesto gatvėse, kur šie ubagauja ir prekiauja narkotikais.

Luka pasakė: „Aš buvau šoke nuo žiaurumo su kuriuo buvo nužudyta Pamela ir todėl aš nusprendžiau įvykdyti šį veiksmą asmeniškai. Aš norėjau nueiti į teismą ir įvykdyti teisingumą, aš norėjau nušauti nigerietį. Bet po to persigalvojau.“ 

Prokuratūra pranešė, kad medžiodamas afrikiečius Traini šovė ir į Demokratų partijos būstinę. Prieš pasiduodamas, be to, ji buvo nuvykęs į vietovę, kur buvo rasti lagaminai su sukapotos merginos kūno dalimis: čia jis meldėsi ir paliko dėžutę nuo kulkų, pastatė žvakę su Musolinio atvaizdu. „Jis buvo suimtas ant Pergalės memorialo laiptelių. Pistoletas tuo metu buvo automobilyje, kas bylojo, kad tai buvo įvykdytas jo planas“, - pasakė prokuroras Giovanni Giorgio.



Macerata meras Sarancini sekančią dieną po afrikiečių apšaudymo pasakė: „Aš tolerantiškas, bet patiriu diskomfortą, kada matau migrantus besiblaškančius ir prašančius išmaldos.

Miete tvyro nepasitenkinimas valdžios imigracijos politika, tuo, kad tarp italų milžiniška jaunimo bedarbystė (60%), regionas buvo nusiaubtas žemės drebėjimo, mietą užplūdo socialiniai parazitai iš Afrikos, tarp kurių nėra pabėgėlių, tai ekonominiai migrantai, buvę nusikaltėlai, prekeiviai narkotikais, veltėdžiai.

Miesto aikštė, kur „atrakcionai vaikams, tapo nigeriečių narkotikų prekeivių sėdėjimo vieta“, vienas iš kurių buvo Pamelos Mastropietro žudikas.

Italijos valdžia norėjo sukelti socialinius ir rasinius konfliktus, organizavo afrikiečių invaziją į šalį, ji pasiekė savo tikslą. Kitaip šio nekontroliuojamos migracijos idiotizmo paaiškinti neįmanoma.










Komentarų nėra:

Rašyti komentarą