2018-02-08

Lietuvos kelias: V4 ar susinaikinimas?



Žmogaus ar tautos noras susinaikinti yra vadinamas „Stokholmo sindromu“. Jau keli metai šiuo sindromu serga Švedija, Vokietija, Prancūzija, Belgija, lengvesne forma – kitos vakarų Europos valstybės. Šiandien mes kryžkelėje: ar eisime kartu su V4 šalimis, ar eisime tautos sunaikinimo keliu? Jei norime išlikti, reikia elgtis taip, kaip šiandien elgiasi Izraelis: visus nelegalus reikia deportuoti, o ne užsiimti jų „integracija“.



Suartėjimas su Vyšegrado grupės šalimis (V4) – vienintelis kelias Lietuvai, jei mes norime išlikti, nes Skandinavijos šalys (1, 2, 3), prie kurių, aš manau, per nesusipratimą mus nori priskirti, tai kelias į mūsų tautos sunaikinimą, tai mūsų Tautos mirtis nuo „Stokholmo sindromo“.

Gaila, bet Lietuvos valdžioje irgi yra grupė asmenų, kurie, iš visko sprendžiant, serga šia liga. Tarp tokių, mano nuomone, yra Lietuvos premjeras S.Skvernelis, Socialinių reikalų ir darbo ministras L.Kukuraitis ir dar keli ponai ir ponios, kurie neturi reikiamo patriotizmo jausmo, o pagal savo išsilavinimą, erudiciją, kitas charakteristikas, aiškiai netinka eiti atsakingas pareigas valstybėje. Iš čia, matomai, kyla jų nepilnavertiškumo kompleksas, psichikos nestabilumas, nesiorientavimas vykstančiuose procesuose, noras susinaikinti, sunaikinti savo tautą. Visi jie aktyvūs Lietuvos okupantų, melagingai vadinamų „pabėgėliais“, vežėjai, jų „integruotojai“, Carito ir kitų „pabėgėlių industrijos“ organizacijų patikėtiniai, degenerato ir mafijozio Sorošo (kuris net veikia prieš istorinę žydų valstybę Izraelį) įtakos agentai, pamaitinami iš jo nusikaltėliškų fondų.

Aš nematau aktyvių Lietuvos valdžios žingsnių siekiant jungtis prie Vyšegrado grupės valstybių, vienintelių ES valstybių, kurių valdžiai nereikia tvertis nuo vežamų teroristų atakų, nes šių potencialių teroristų - „pabėgėlių“ jos tiesiog neįsileidžia. Jos rūpinasi savo piliečių saugumu.


Viktoras Orbanas deklaruoja - „Vengrija pirmiausia“ ir pasižada kovoti prieš tuos, kas siekia „pakeisti krikščionišką Europos identitetą“

Belgijos premjeras Charles Michel prieš susitikimą su Vengrijos premjeru Viktoru Orbanu, kuris įvyko vasario 7 dieną, pareiškė, kad Vengrijai ir kitoms Vyšegrado šalims bus iškeltas ultimatumas, kad šios „atmeta solidarumą“ dalinantis Merkel-Sorošo svečiais „pabėgėliais“. Orbano partija “Fides” yra vieningos nuomonės, kad su šantažu nesutiks.

Orbanas – kitos nuomonės, jam, kaip JAV prezidentui Donaldui Trampui - „Amerika pirmiausia!”, jam - „Vengrija pirmiausia!“

Manoma, kad šis klausimas birželio mėnesį bus svarstomas Europos Taryboje ir suplanuotos reformos bus priimtos dauguma balsų.

Vengrijos užsienio reikalų ministras Peteris Sijarto į tai atsakė: „Vengrija nepriims migrantų į šalį, niekada nepriims ir niekada nepripažins nelegalų“ ir tai pirmas atvejis, kai žmonės Briuselyje atvirai planuoja privalomas kvotas perkėlimo jėgos pagalba, pilnai ignoruodami atskirų ES šalių-narių valią“.

„Vengrija niekada nepripažino ir niekada nepripažins nelegalių migrantų, nepriklausomai nuo to, ar yra spaudimas šia kryptimi pasienyje ar iš Briuselio“, - pareiškė jis.

Nurodydamas pasekmes masinės migracijos iš pagrinde musulmoniškų valstybių į Belgiją, ministras pasakė: „gali būti, tai nejaudina Belgijos premjero, kad yra draudžiamos zonos daugelyje Vakarų Europos miestų, arba, kad žmonės su migraciniu fonu įvykdė 27 stambius teroro aktus Europoje per pastarąjį laiką, bet tai neramina V4, nes jos nenori gyventi kontinente, kuriame terorizmo pavojus tampa reguliaria kasdienybe“.

Vengrija, kaip ir kitos rytų Europos tautos kovojo prieš „pabėgėlių“ perskirstymą, kurie atvyko po to, kai Vokietijos kanclerė Angela Merkel atidarė sienas trečiojo pasaulio migrantams 2015 metais.

Nesenai Vengrija perspėjo, kad išeis iš JTO sutarties dėl migracijos, jeigu ji negerbs Vengrijos interesų. Orbanas sakė, kad ši sutartis „atrodo taip, tarytum ji nukopijuota nuo Sorošo plano“.

V4 nenori susinaikinti ir gyventi viename bute be durų, kartu su teroristais ir banditais iš viso pasaulio

Šiame viešame Vakarų Europos bute nuolatos auga teroro aktų ir kriminalinių nusikaltimų skaičius, nuolatos puldinėjamos ir prievartaujamos moterys. Švedijoje nusikaltimų skaičius nuo 2012 iki 2016 metų išaugo trigubai. 2017 metais Vokietijoje įvyko 100 išpuolių prieš krikščionis, bet per dieną į Vokietiją ateina po 1000 nelegalų, dauguma iš jų musulmonai, nekenčiantys krikščionių. O kur dar musulmonų importas legaliai. Vien subsidijarinis šeimų susijungimas leis atvykti mažiausiai 200000 musulmonų. 

Praėjusiais metais į Prancūziją atvyko rekordinis nelegalų skaičius. Nanto, Lilio, Bordo, Grenoblio, Ren, Tulūzos ir Strasbūro miesto merų laiške, nusiųstame į sostine, prašoma išlaisvinti jų miestus nuo „socialinės įtampos“, kurią sukėlė minios atėjūnų, užplūdusių šiuos miestus. Merai paaiškina savo pagalbos šauksmą tuo, kad paskutiniu metu į jų miestus atvyko milžiniškas skaičius „prieglobsčio prašytojų“, o kiekvieną mėnesį atvyksta dešimtys tūkstančių vis naujų „pabėgėlių“.
Planuojama, kad pati Prancūzija ims kovoti su nelegalia migracija. Mano manymų to nebus, nes pas Makroną ir Sorošą yra tie patys šeimininkai – Rotšildai, kurie ir organizuoja nelegalių migrantų vežimą į Europą.

Agentūros Ipsos duomenimis, 65% prancūzų mano, kad šalyje gyvena per daug užsieniečių.

Imigrantai iš Afrikos yra pagrindinė Italijos problema (greta bankų problemos). Silvijo Berluskonis pažadėjo pergalės rinkimų kovo 4 dieną atveju jų išvyti iš šalies 600000. Geras pavyzdys Europai yra Izraelis, kuris varo lauk visus nelegaliai į Izraelį atvykusius „pabėgėlius“.

65 procentai italų iki 35 metų amžiaus pasisako prieš imigraciją. Šis procentas tarp vyresnių italų dar didesnis. Tai parodė agentūros Ixè atlikti tyrimai.


Europiečiai jaučiasi nesaugūs ir ginkluojasi. 2017 ginklų pardavimas Vokietijoje išaugo 85 procentais.  Vokietijoje sparčiai daugėja leidimų ginklams išdavimas, per metus padaugėjo 20,4 tūkstančio. Iki 2017 buvo išduota 87,5 tūkstančių leidimų ginklams, 2017 išduota 557 560 leidimų. Ginklų įsigijimo priežastis – pabėgėliai, jų vykdomos žmogžudystės, apiplėšimai, išprievartavimai. Startas ginklavimuisi buvo 2015/2016 naujųjų metų naktis Kiolne, kai „pabėgėliai“ išprievartavo virš 1000 moterų. Po 2018 metų sutikimo Berlyne buvo meluojama, kad išprievartauta vos 13 moterų, bet po mėnesio paaiškėjo, kad išprievartavimų buvo beveik trigubai daugiau – 37.

Kaimyninėje Prancūzijoje irgi padidėjo ginklų pirkimas, nors galimybė legaliai įsigyti ginklą yra gana sunku. Tuo tarpu pas nusikaltėlius nelegalių ginklų atrandama vis daugiau. Darant kratas pas narkotikų pirkėjus.

Praėjusiais metais Eure-et-Loir buvo rasti du prieštankinių raketų „Yvelines“ komplektai, keletas automatų ir tūkstančius šovinių.

Ar mums to reikia? Aptverti tvoromis vyriausybę, seimą, saugoti savo kailį, mano nuomone, yra žema ir nepadoru. V4 valstybių vadovai rūpinasi savo piliečių saugumu, todėl ir neleidžia teroristų „pabėgėlių“.

Ne visi „pabėgėliai“ yra teroristai, bet visi teroristai buvo „pabėgėliai“. Negalima jų įsileisti!

Lietuva pirmiausiai!





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą