2018-02-18

Angela Merkel: nuo Štazi agentės iki naujojo Hitlerio (2 dalis). Liberal-fašistė ir buvusi Štazi agentė Anetta Kahane dabar Vokietijoje yra atsakinga už nuomonės kontrolę internete



Lietuvoje viešėję Vokietijos parlamentarai Christian Wirth ir Nicole Höchst (AfD) apie interneto kontrolę Vokietijoje pasakė: „Valdžia tampa totalitariniu režimu. Toks procesas ir vyksta Vokietijoje. Kitos nuomonės yra uždraudžiamos. Internete pasirodė neseniai skandalingas įstatymas, kuris leidžia valdžiai kontroliuoti nuomones.“ „Vieną moteris pavarde Kahane dabar yra atsakinga už nuomonės kontrolę internete, o ji anksčiau buvo Štazi specialistė. Merkel ir pati VDR tokį darbą dirbo.“



Kas ta Anetta Kahane? 

Kahane - žydė, liberal-fašistė, kuri siekia sunaikinti vokiečių ir kitas Europos tautas, europiečius (1, 2).

Ar kas galėtų įsivaizduoti tarkim kokį vokietį, kuris gyventų Izraelyje, čia įkurtų žydų kompozitoriaus vardu pavadintą fondą, ir viešai deklaruotų, kad į Izraelį reikia vežti ekonominius migrantus iš Afrikos ir naikinti čia gyvenančių semitų rasę? Jis tuojau pat atsidurtų kalėjime, o geriausiu atveju būtų išmestas Izraelio valstybės ribų.

O kas galėtų įsivaizduoti vokietį antisemitą, rasistą ir fašistą, kuris kontroliuotų Izraelio interneto turinį. Tai tiesiog neįsivaizduojama!


Vokietijoje fondą Amadeus įkūrė ir valdo buvusi Štazi agentė, Angelos Merkel bendražygė, žydų kairiųjų aktyvistė Anetta Kahane, kuri siekia deeuropeizuoti Europą, kuri deklaruoja, kad Europos Sąjungai yra gyvybiškai svarbu pakeisti savo imigracijos politiką tam, kad kontinentas nebūtų baltas.

Ji pasakė: „Tai labai svarbu; mes turime pakeisti švietimo sistemą ir valstybių tarpusavio supratimą. Jos daugiau nebebus baltos ar vien švediškos ar vien portugališkos ar vien vokiškos. Jos yra multikultūriškumo vietos pasaulyje.“


Fondas ypač persekioja žmones, kurie pasisako prieš atvirų durų politiką ir masinę imigraciją ir migrantų smurtą prieš vokiečius.

Visiškai akivaizdu, kad šių liberal-fašistinių išsigimėlių iš Vokietijos veikla yra Europos sąjungos „tėvo“ masono Kudenchove Kalergi idėjų įgyvendinimas, kad tai baltosios rasės genocidas. Fondo veikla nieko bendro neturi su žydiškumu, fonde dirba ir kitų tautybių žmonės. Visi jie yra genocido organizatoriai ir nusikaltėliai.

Šis germanofobės Kahane organizuotas fondas „Amadeus“ vokiečiams kala į galvas, kad baltaodžiai ir šviesiaplaukiai yra pavojingi Vokietijos visuomenei! Vokietijoje šio fondo leidžiamas žurnalas tėvams perspėjo, kad „linksmi ir šviesiaplaukiai“ yra pavojingi, kad jie gali būti dešinieji.


Žurnale patalpintos iliustracijos, kuriose pavaizduota šviesiaplaukė mama ir jos šviesiaplaukis vaikas, nuotraukas palydi komentaras, kad tėvai turi imtis priemonių prieš „dešiniųjų šeimas“ ir „duoti jiems suprasti, kad jų ideologijai nėra vietos pasaulyje“. Žurnale teigiama, kad ypatingi dešiniųjų šeimų požymiai yra, kad jie „nepastebimi, šviesūs, mieli, patrauklūs“.

Išprotėjęs liberalfašistas Heike Radvan iš Amadėjo fondo tvirtina, kad „vaikai iš dešiniųjų tėvų nebūtinai turi skirtis iš kitų vaikų, bet jie dažnai yra labai paklusnūs ir nedaugiakalbiai“, o kitas degeneratas iš šio fondo Köttig tvirtina, kad dešiniosios šeimos skiriasi nuo „įprastų šeimų“ tuo, kad moko savų vertybių, kurios „stipriai orientuotos į vokiškus papročius ir tradicijas“. 

Prausner sako, kad „dešinieji vaikai“ žino, kad jie turi išsaugoti savo šeimą, asmeninį gyvenimą, kad dešiniojo ekstremizmo požymiu yra tai, kad ant ant jų drabužių nėra amerikietiškų užrašų.

Dar šita išprotėjusi liberalfašistė Prausner tvirtina, kad „kasos ir ilgi sijonai“ tarnauja signalu, kad vaikas turi dešiniosios krypties tėvus. Šie „specialistai“ siūlo rekomendacijas vaikų darželiams, kviečia jungtis į tėvų komitetus ir priešintis dešiniesiems tėvams.

Thomas Feist, parlamento narys nuo valdančiosios Krikščionių demokratų sąjungos (CDU) padarė užklausimą dėl Antonio Amadeus fondo, kuris yra finansuojamas valstybės ir vykdo neva „labdarą“, bet realiai remia bauginimus ir prievartą, skundžia žmones savo interneto puslapyje.

2017 liepos mėnesį pasirodė nauja šio fašistinio Amadeus germanofobinių beprotysčių dozė. Šį kartą jų dėmesio centre tolerancija – ypač mėgiamas globalistų arkliukas.

Kiekvienas gyvas organizmas turi imuninę sistemą, kuri kovoja su iš išorės besiskverbiančiais parazitais: virusais, bakterijomis, pirmuonimis, kirmėlėmis ir t.t. Visi žino, kas atsitinka žmogui, kai jis suserga ŽIV ir tampa tolerantiškas visiems užkratams. Lygiai tas pats vyksta su valstybėmis. Jei valstybė ir jos gyventojai tampa tolerantiški bet kokiam blogiui, tuomet ji pasmerkta.

Ką bendro atskirų išsigimusių žydų veikla turi bendro su žydų tauta? Nieko. Todėl imuninis žmonių atsakas šiems kenkėjams neturi nieko bendro su neapykanta visai žydų tautai.

Šorošas, Kahane, nedaro garbės žydų tautai ir nepadeda geriems tautų tarpusavio santykiams, bet, kaip žmonės sako: „nėra šeimos be išsigimėlio.“

Nuorodos:


Straipsnio 1 dalis. 

Bus tęsinys.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą