2018-02-19

Grybauskaitė, Skvernelis, Pranckietis muss weg!



Lietuvą reikia šiandien apsaugoti nuo pabėgėlių invazijos, nes rytoj bus per vėlu. Vengrija varo iš šalies lauk NVO, užsiimančias „pabėgėlių“ globa.


Mane šokiravo žodžiai seimo pirmininko Viktoro Pranckiečio, per visas MIP pasakiusio, kad jis į seimą neįsileidžia dviejų Vokietijos Bundestago deputatų pirmiausiai todėl, kad jie yra iš „Alternatyva Vokietijai“ partijos, kuri pasisako prieš „pabėgėlius“.

O ką, Pranckietis siekia vežti tuos „pabėgėlius“ į Lietuvą? Prieš tautos valią? Prieš valią Lietuvos piliečių, kurie moka skaityti ir žino, kad šie žmonės, dažniausiai islamistai, globalistų melagingai vadinami „pabėgėliais“, kuriems Angela Merkel 2015 metais vienašališkai atidarė ES sienas, yra jos ir Dž.Sorošo kviestiniai svečiai, jokie ne „pabėgėliai“. Višegrado šalių vadovai šiuos žmones, tuos „pabėgėlius“, vadina „okupantais“ ir atsisakė juos įleisti.


Vakar DW ir kiti šaltiniai pranešė, kad Vengrija ruošiasi priimti įstatymą ir papildomai apmokestinti visas iš užsienio finansuojamas NVO, kurių darbuotojai užsiima tų „pabėgėlių“ transportavimu į Vengrijos teritoriją.

Vengrijos premjeras Viktoras Orbanas vasario 18 dieną pasakė, kad jeigu nekomercinės organizacijos, kurios užsiima pabėgėlių ir politinio prieglobsčio prašytojų teisių gynimu, „nenutrauks savo pavojingą veiklą, mes tiesiog išmesime jas iš šalies, kokios įtakingos ir turtingos jos nebūtų“.

Vasario 20 dieną Vengrijos parlamentas ims svarstyti įstatymo projektą, kuris apribos veiklą tų NVO, kurios užsiima pagalba pabėgėliams. Dokumentas numato 25% mokestį iš užsienio šių organizacijų gaunamai paramai, o taip pat draudžiantį šių organizacijų darbuotojams gyventi šalies pasienio rajonuose. Be to, NVO, kurios nori padėti pabėgėliams, turės gauti Vengrijos VRM leidimą.

Nejaugi Lietuva, kuri 200 metų kovojo su kryžiuočiais už savo laisvę, už savo laisvę kovojo visą 20 amžių, dabar sudės ginklus prieš Briuselio alkoholikus junkerius, buvusias Štazi agentes merkel, ir leis toliau tyčiotis iš savo piliečių, mokės tiems okupantams -„pabėgėliams“ trigubai didesnes išmokas, nei gauna skurstantys Lietuvos piliečiai, tiems okupantams- „pabėgėliams“ ir toliau samdys sostinėje butus, mokės už jų mokslą universitetuose, o visa tai vadins „pozityvia diskriminacija“ savo piliečių atžvilgiu, tyčiosis iš Lietuvos piliečių, sveiko proto.

Ar ne laikas išspirti ir mums lauk visus pabėgėlių globotojus, visas sorošų finansuojamas Lietuvos griovimo NVO?

Laikas nelaukia, rytoj bus per vėlu.

Nereikia naiviai galvoti, kad visi „Merkel svečiai“ išvažiuos pas savo globalistę „mamyte“ į Vokietiją. Vokietija irgi bunda. Protestai prieš „pabėgėlių“- okupantų vežimo politiką jau įžengė į globalizmo citadelę – Hamburgą. Jau net čia žmonės eina į gatves su šūkiu „Merkel muss weg!“ (Merkel turi išeiti!).



O aš tvirtinu čia, Lietuvoje. Grybauskaitė, Skvernelis ir Pranckietis turi išeiti! Jie išdavė Lietuvos interesus!

Grybauskaitė, Skvernelis, Pranckietis muss weg!


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą