2018-02-03

Nigerietis nužudė 18 - metę italę ir sukapojo jos kūną į 20 gabalų



Italijos Marce regiono Pollencos apylinkėje rasti du lagaminai, o juose į 20 gabalų sukapotas sausio 29 dieną dingusios 18 metės Pamela Mastropietro kūnas.

Tyrėjai gavo vaizdo įrašą, kuriame matoma, kad netoli nuo Maceratos miesto vaistinės paskui ją seka afrikietis. Jį sulaikė. Tai buvo nelegaliai Italijoje gyvenantis Nigerijos pilietis.


Nigerietis prisipažino, kad sekė paskui merginą. Jis neigė savo dalyvavimą žmogžudystėje. 


Tardytojai nustatė, kad nužudytoji yra Romos gyventoja Pamela Mastropietro, kuri nuo praėjusių metų rudens buvo gydoma nuo priklausomybės narkotikams. Praėjusį pirmadienį mergina susirinko savo daiktus ir išvyko iš komunos, kur gydėsi. Prie policijos paieškų prisijungė karabinieriai, kurie pagal video kamerų įrašus nustatė, kad tą dieną su mergina buvo išeivis iš Nigerijos Innosent Ozengale, gerai žinomas vietos policijai, kaip prekeivis narkotikais su pradelstu leidimu gyventi Italijoje.

Afrikiečio bute buvo atlikta krata, kurios metu buvo surasti merginos kruvini drabužiai ir vaistinės čekis už medicininį švirkštą. Buvo atrastas ir liudininkas, kuris matė nigerietį su dviem nedideliais lagaminais. Būtent tokiuose lagaminuose ir buvo rasta sukapota Pamela.


Skerdynės prasidėjo ir joms nematyti pabaigos, po to, kai Europą užtvindė sužvėrėję žudikai, rašoma portale Pi-news. Po išprievartavimo Rimini, dabar Italiją ištiko šokas, kai taksistas prie kelio aptiko du lagaminus su sukapotos merginos kūnu.

Nigerietis narkodileris savo bute sukukapojo merginą, kuri, gali būti buvo apsvaiginta narkotikais. Yra įrodymų, kad prieš nužudant mergina ji buvo seksualiai prievartaujama.


Nuo 2015 metų Europą tiesiog užplūdo Afrikos narkodileriai ir banditai. Dar Rimini istorija atskleidė vieną iš afrikiečių banditizmo Europoje priežasčių. Pasirodo, kad didelė jų dalis jau Afrikoje vertėsi banditizmu, sėdėjo perpildytuose kalėjimuose, bet, kad nemaitinti jų veltui, vietinės valdžios savo banditus iš kalėjimų siunčia į Europą.


Vokiečių žurnalistas Gerhard Wisnewski rašo: „Afrikos ir kitos valstybės siunčia savo nusikaltėlius į Vokietiją ir Europą. Afrikos valstybėms per brangu laikyti įkalintuosius kalėjimuose, kurie yra perpildyti. Todėl pabėgėlių banga į Europą suteikia šansą jų vyriausybėms, atsikratytai šiais nusikaltėliais.“. Ši išvada remiasi Kongo diplomato Serge Boret Bokwango, dirbančio JTO organizacijoje, Ženevoje laišku:

„Afrikiečiai, kuriuos aš matau Italijoje, yra Afrikos atliekos ir šiukšlės. Man įdomu, kodėl Italija ir kitos Europos šalys tai kenčia, tokius žmones savo valstybių teritorijose... Aš patiriu stiprų pasipiktinimo ir gėdos jausmą matydamas šiuos Afrikos imigrantus, kurie elgiasi kaip žiurkės, kurios užsiveisia Europos miestuose. Aš jaučiu gėdą ir pyktį dėl Afrikos valstybių, kurios palaiko mūsų šiukšlių ir atliekų migraciją į Europą“.

Kada ES sutvarkys sienų apsaugą ir liausis į Šengeno zoną įleidinėti banditus recidyvistus ir teroristus, kad ims deportuoti nelegalius imigrantus, negavusius prieglobsčio ir neturinčius teiės būti Europoje? Tai grėsmė Nr.1, tačiau išprotėjęs Briuselis kliedi Rusijos grėsmėmis, ignoruodamas realią terorismo ir banditizmo grėsmę, kurią kelia "pabėgėliai".





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą