2018-02-21

Facebook - žodžio, minties ir demokratijos kapinės, bet lankytinos, nes iš jų ėmė bėgti globalizmo velniai



Kiekvieną dieną Feisbuke atsiranda 30000 virtualių antkapių. Tiek kiekvieną dieną natūralia mirtimi miršta jo lankytojų, turinčių čia savo paskyras. O kiek jų dar numarina virtualūs cenzoriai? Mano liūdna patirtis rodo, kad dešimtis kartų daugiau. Vien man teko čia per vienerius metus numirti kelis kartus. Aš „ne formatas.“ Pas mane nebuvo kačiukų, šuniukų, kurortinių vaizdelių. Beje, po vienos mirties - „Algimantas Lebionka straipsniai“ paskyros neliko net antkapio, jokių įrašų, ir be jokio įspėjimo.



Ką padarysi. Aš juk žinau su kuo turiu reikalą: su Sorošo ir panašių veikėjų projektu. Tiesa, Davoso forume Sorošas, šitas šetonas žmogaus pavidalu buvo nepatenkintas savo investicija, pardavė turėtas Feisbuko akcijas. Jis čia atrado mažyčius demokratijos ir laisvės daigelius, kurių šitas antžmogis su kanopomis negali pakęsti. Iš čia ir jo kritika. Jam gi neužkliuvo, kai socialiniai tinklai vedė milijonus Azijos ir Afrikos islamo užkariautojų į Europą 2015 metais. Tai Sorošui neužkliuvo, nes visos šios invazijos organizatoriumi buvo jis pats ir jo šeimininkai - įtakingiausi Volstrito bankininkai. Jam užkliūna antiglobalistai, kurių socialinių tinklų operatoriai ir Sorošo nusamdytų NVO skundikų armija laiku nespėja nuvaryti į virtualias kapines.

Ar pastebite, kaip myli Facebook LRT. Kai kurių LRT vedančiųjų žemas intelektas, plius socialinio tinklo „naujienos“: kas gali būti kvailiau ir žalingiau žmogui? To ir siekia skydinėje trenktas, girtas ir apsivogęs jų šefas. Aš tuo net neabejoju. Kvailių minioje kvailiui, alkoholikui ir vagiui juk lengviau pasislėpti, žymiai lengviau. Ar ne kvailių darymo tikslu buvo sukurti socialiniai tinklai?

Vieną pamiršo sorošai, kad net per antkapių granito plokštes Facebook kapinėse prasikals demokratijos žolė, kuri sunaikins jų fašistinį globalizmą.

Globalizmo velniai sorošai ėmė bėgti iš Facebook virtualių kapinių. Tai geras ženklas.








Komentarų nėra:

Rašyti komentarą