2018-02-06

JTO šoka pagal Sorošo dūdelę ir ruošiasi skatinti nelegalią migraciją. Orbanas priešinasi, o Berluckonis ir Salvini žada išvyti iš Italijos 600000 „pabėgėlių“



Vengrijos premjeras Viktoras Orbanas sukritikavo ruošiamą „pavojingą“ JTO sutartį dėl migracijos, pareiškęs, kad ji yra inspiruota Džordžo Sorošo, vykdančio atvirų sienų politiką.

Orbano žodžiais, kuriami principai kurie turi sušvelninti administracines bausmes už neteisėtą sienos kirtimą, supaprastinti patikrinimą užsieniečių, kurie nori atvykti į šalį, kad šiose procedūrose dalyvautų NVO.


Kossuth Rádió Orbanas pasakė, kad Vengrija turi gana liūdną NVO patirtį: „fiktyvios pilietinės visuomenės organizacijas, užsiimančios migracijos klausimais, valgo iš Džordžo Sorošo rankos.“


„Tarp kitko, ką mes žinome apie tekstą šiandien – jis dar nėra oficialiai paskelbtas – atrodo taip, tarytum jis būtų nukopijuotas nuo Sorošo plano: savo dvasia jis toks pats“.

Orbano nuomone, šios sutartys turi būti pakeistos. „Mes skaitome, kad tai pavojingas reiškinys: aš negaliu prisiminti tokio masto masinės gyventojų migracijos žmonijos istorijoje, kuri kelia rimtą grėsmę daugumai šalių, … vietoj to, kad įspėti, [JTO] prisideda organizuojant ir palengvinant migraciją.

Yra šalys, kurios, kaip ir mes, skaito, kad pripažinimas migracijos, kaip vienos iš pagrindinių žmogaus teisių, yra labai pavojinga daugumai šalių“.

JAV prezidento Donaldo Trampo administracija išvedė šalį iš JTO susitarimo, atmesdama ją, kaip „tiesiog nesuderinamu su JAV suverenitetu“. Apie ją Trampas pasakė: „nėra sienų, kiekvienas gali ateiti!“

Naujas JTO generalinis sekretorius Antonijas Guterešas — buvęs JTO Vyriausias komisaras pabėgėlių klausimams, buvęs premjeras nuo Portugalijos nuo Socialistų partijos, tvirtino, kad masinė imigracija „skatina ekonomikos augimą, mažina nelygybę ir sujungia skirtingas visuomenes“, ir pakvietė nacionalines vyriausybes „pripažinti ir sustiprinti pranašumus“ parašė Guterešas kairės liberaliame laikraštyje Guardian newspaper.

Guterešas vykdo Sorošo programą. Tai įrodo pavyzdys Italijos, užtvindytos nelegalių migrantų iš Afrikos. Ši šalis tapo Sorošo ir jo sponsorių auka.


Nelegalių migrantų transportas per Viduržemio jūra spartėja

Nelegali migacija iš Afrikos į Italiją auga. Per pirmas tris šių metų savaites pervežta 3580 nelegalių migrantų. Tai daugiau, negu pernai tuo pačiu metu. Žmonių kontrabanda ir prekyba vergais sudaro 40 procentų JAV ir NATO sugriautos Libijos ekonomikos.

Milijonų nelegalų transportu per Viduržemio jūrą užsiima Sorošo finansuojamos NVO, joms talkinas ES valstybių karinės jūrų pajėgos. Ši sistema praminta „nelegalų taksi“.


Silvio Beluskonis ruošiasi išsiųsti 600000 nelegalų

Kovo 4 dieną Italijoje vyks rinkimai ir bus sudaryta nauja vyriausybė. Partija „Šiaurės lyga“, kuriai vadovauja Matteo Salvini ir partijos „Forza Italia“, kuriai vadovauja Berluskonis, į rinkimus eina vieninga koalicija, jų šansai auga.

Salvini, pergalės rinkimuose atveju, pažadėjo per metus išsiųsti 500000 nelegalių migrantų, tvirtindamas, islamas sunaikins italų tautą. Jų koalicija turi didelį pranašumą prieš dabartinę valdančiąją centro kairės koaliciją.

Silvio Berluskonis aplenkė savo koalicijos partnerį ir pažadėjo iš šalies išsiųsti per metus 600000 nelegalų ir migraciją pavadino „Uždelsto veikimo bomba“, o imigrantus pavadino „nusikaltėliais“.

Berluskonis padarė pareiškimą po to, kai narkotikų prekeivis Innocent Oseghal iš Nigerijos nužudė ir sukapojo 18-metės Pamelos Mastropietro kūną. Yra duomenų, kad su ja turėjo meilės ryšių Luca Traini, kuris vasario 3 dieną sužeidė šešis afrikiečius, šio miesto gatvėse užsiimančius išmaldos prašymu ir prekyba narkotikais.


„Migracijos klausimas yra ypač rimtas, iš 630000 imigrantų Italijoje tik 30000 turi prieglobsčio teisę, nes jie bėgo nuo karo ir mirties, likę 600000 yra uždelsto veikimo mina, kuri gali sprogti bet kuriuo momentu“, - pasakė Berluskonis.

Salvini taip pat komentavo žiaurią žmogžudystę. Jis pasakė: „Italijoje jūs turite laikytis įstatymų, ir jūs turite išvyti migrantus be registracijos, kurie gyvena iš prekybos narkotikais.“



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą