2020-12-10

Moderna vakcina: vaikai taps bandomaisiais triušiais

 


Austrų dienraštis Krone rašo, kad amerikiečių farmacijos kompanija Moderna, kurios savininku yra pagrindinis pasaulio vakcinatorius Bilas Geitsas, ėmė testuoti savo vakciną su vaikais nuo 12 iki 17 metų amžiaus. Tyrime dalyvaus 3000 sveikų vaikų, kuriuos, galimai, ponas Geitsas pavers invalidais visam gyvenimui. Šio siaubingo eksperimento dalyviams bus įšvirkščiama placebo arba dvi vakcinos dozės po 100 mikrogramų. Eksperimento dalyviai bus stebimi 12 mėnesių.

Apie šį eksperimentą Moderna pranešė ketvirtadienį. Moderna generalinis direktorius Stephane Bancel pranešime sako, kad šio eksperimento tikslas – turėti pakankamus duomenis iki 2021 metų pavasario.

„Mes tikimės, kad mums pavyks užtikrinti saugią vakciną, kuri apsaugos paauglius ir leis jiems sugrįžti prie normalaus mokyklinio gyvenimo“, - pasakė Bancel. 

Krone pažymi, kad iki šiol eksperimentai buvo atliekami su žmonėmis, ne jaunesniais 18 metų. Gruodžio pabaigoje kompanija pranešė, kad jų „m1273“ vakcina yra 94,1 procento efektyvumo. Moderna pateikė paraišką dėl jos vakcinos sertifikavimo JAV ir ES.




Vaikai COVID-19 serga labai lengvai ir nemiršta, tai kam prireikė daryti tokius eksperimentus?

Aš turiu vienintelį atsakymą: Bilus Geitsas vykdo depopuliacijos programą, o vaikai, paskiepyti jo vakcina, taps nevaisingi.

Tokiam teiginiui yra svarūs argumentai. Buvęs Pfizer viceprezidentas ir Pfizer mokslinis direktorius Dr. Michael Yeadon ir parlamentaras dr. Dr. Wolfgang Wodarg pateikė skubią paraišką į Europos Medicinos Agentūrą (European Medicine Agency) su kreipimusi nedelsiant sustabdyti visus vakcinos prieš SARS – CoV-2 tyrimus, konkrečiai BioNtech/Pfizer study on BNT162b (EudraCTnumber 2020-002641-42).

Yeadon ir Wodarg tvirtina, kad tyrimai turi būti sustabdyti, kol nebus atliktas tyrimas, kuris išspręs daugybę saugumo problemų. BioNtech/Pfizer vakcina, kaip ir Modernos vakcina yra mRNR vakcinos!

Tikimasi, kad vakcinavimo pasekoje pasigamins antikūnai SARS-CoV-2 spyglio baltymams. Tačiau tarp spyglio baltymų yra homologiškų syncytin baltymams, kurie būtini placentos susidarymui.

Turi būti absoliučiai užtikrinta, kad vakcina nuo SARS-CoV-2 negali sukelti imuninės reakcijos prieš syncytin-1 baltymą, nes priešingu atveju moterų vakcinavimas gali sukelti moterų nevaisingumą neapibrėžtą laiką. Tokių eksperimentų Moderna gamintojai neatliko.

Mano nuomone, Moderna eksperimentas su vaikais yra neetiškas ir siaubingas. Tokius išsigimėliškus eksperimentus antrojo pasaulinio karo metais fašistai atlikinėjo su žydais, o dabar Bilas Geitsas tokius eksperimentus atlikinėja su vaikais.






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą