2020-12-17

Didžiausias XXI amžiaus nusikaltimas prieš žmoniją. Vykdytojai ir užsakovai. 2 d.

 

Pradžia:

http://lebionka.blogspot.com/2020/12/didziausias-xxi-amziaus-nusikaltimas.html

https://manolietuva.com/?p=4576

Šiandien Rusijos prezidento Vladimiro Putino spaudos konferencijoje, trukusioje 5 valandas, jam buvo užduotas klausimas ar jis jau pasiskiepijo. Prezidentas atsakė, kad iki jo dar „neatėjo eilė“. Kaista, juk jam jau 68 metai ir jis yra rizikos grupėje. Buvo ir klausimas apie koronaviruso kilmę, kokią informaciją apie tai turi specialiosios tarnybos. Putinas atsakė, kad dabar ne laikas ieškoti kaltųjų, o bendromis pastangomis reikia kovoti prieš pandemiją. Specialiosios tarnybos, jo žodžiais, renka slaptą informaciją, kurios neskelbia.

Rusija yra pasaulio pinigų šeimininkų vasalas, o Rusijos rublis - „perdažytas doleris“, nes Rusijos valstybei nepaklūstantis šios šalies Centrinis bankas turi teisę emituoti tiek rublių, kiek turi tarptautinių rezervų. Rusija nėra suvereni valstybė. Tarptautiniai įstatymai ir sutartys turi viršenybę prieš šios šalies įstatymus. Tuo galima paaiškinti ir Rusijos valdžios paklusimą COVID-19 isterijai. Rusijos kaimynė Baltarusija – suvereni šalis. Todėl ji „neoptimizavo“ turėtą sovietinę infekcinių ligoninių sistemą, pagal Tarptautinio valiutų fondo, Pasaulio banko ar Pasaulio sveikatos organizacijų rekomendacijas. Tik pastaruoju metu, neslūgstant Vakarų agresijai prieš šią šalį, prezidentas A.Lukašenka buvo priverstas dalinai perimti vienintelio savo sąjungininko Rusijos koronavirusinę psichozę. Priminsiu, Rusija uždarė 60% ligoninių. Panaši padėtis ir Lietuvoje.

Koronaviruso beneficiarai

Štai ką apie koronaviruso pandemijos beneficiarus sako žinomas publicistas Izraelis Šamiras:

„Bendras sisteminis atsakymas leidžia manyti, kad pasaulio kapitalistinė sistema pateko į aklavietę. Šiuo atveju išeitis yra pasaulinis karas. Dabar pagalvojo ir nusprendė: vietoje pasaulinio karo mes suorganizuosime tokį visuotinį karantiną ir išgelbėsime daug žmonių gyvybių, ne taip sugadinsime infrastruktūrą, o rezultatas bus toks pat sunkus, kaip ir po pasaulinio karo. Tai sisteminis vertinimas. Yra ir kitas. Dabar JAV visų bendrovių akcijos nukrito dešimtis kartų, o jų pagrindinis emisijos centras atspausdino trilijonus (ne milijonus, ne milijardus - trilijonus) dolerių, kurie atiteko pagrindiniams bankams. Dabar šie bankai gali supirkti visą pasaulį iki tol, kol priima dolerius. Jie taip pat yra naudos gavėjai. Mes taip pat galime įvardyti naudos gavėjais tas sistemas, kurios mėgsta mums įrengti visuotinę kontrolę, tas, kurios nori mus valdyti. Yra dar žmonių, kuriems Vakaruose priklauso didžioji dalis liberaliosios žiniasklaidos. Šie žmonės yra be galo įtakingi: jiems priklauso „New York Times“, „The Guardian“, „Le Monde“ ir apskritai visi kiti liberalūs dideli laikraščiai. O visi jie paskutinį mėnesį ar du užsiima nesibaigiančiu to paties viruso populiarinimu. Na, reikia galvoti, kad jiems taip pat patinka tai, kas išeis.“



Visų stambesnių pasaulio korporacijų finansinių ryšių analizė, kurią atliko šveicarų mokslininkai, parodė, kad 43000 iš jų turi tuos pačius savininkus, o 147 korporacijos valdo 40% pasaulio turto.

Šveicarų mokslininkai toliau šio klausimo nestudijavo, išsigando, bet apie šiuos „šviesos kunigaikščius“ dabar pasivadinusius „inkliuzyvinais kapitalistais“ mes sužinome iš jų pačių puslapio: https://www.inclusivecapitalism.com/.



Gruodžio 8 dieną virš šimto stambiausių pasaulyje kompanijų ir investuotojų, patronaujant Romos popiežiui Pranciškui, suformavo Vatikane Inkliuzinio kapitalizmo Tarybą. Ji siekia fundamentalių ekonomikos pasikeitimų. Judėjimą, kuriam vadovaus Pranciškus, o inicijavo Lynn Forester de Rothschild, jungia vadovus Bank of America, Visa, Mastercard, Allianz, BP, Johnson and Johnson, Estee Lauder, atstovus Rotšildo, Rokfelerio, Fordo fondo, o taip pat JTO ir EBPO.

Ši organizacija siekia „sukurti teisingesnį, labiau įtraukiantį ir tvarų pasaulio ekonominį pagrindą“, sutelkdama pakankamą privataus ir viešojo sektoriaus įtaką, kad paskatintų sisteminius pokyčius.

Tarybos puslapyje nurodoma, kad jie valdo 10,5 trilijonus JAV dolerių, 2,1 trilijonus sudaro rinkos kapitalizacija kompanijų-dalyvių, organizacija atstovauja 200 darbuotojų iš 163 valstybių.



Plačiau apie šį globalistų kagalą rašiau ankstesniame straipsnyje.

Inkliuzyvinis kapitalizmas, mano nuomone, yra ta sala, kuri turi išsaugoti šviesos kunigaikščius po to, kai jie galutinai sugriaus pasaulį ir paruoš jį Mošiacho atėjimui. Suprantama, kad Bergoglio, satanistas ir Rotšildų statytinis, labai tiko būti šių satanistų sambūrio veidu.

Koronavirusas ne kliūtis Europos naikintojams

Pandemijos sukėlėjams koronavirusas nesutrukdė vykdyti vieną iš jų pagrindinių tikslų – naikinti europiečių civilizaciją ir baltąją rasę.

Tuo metu, kai Italijoje siautė koronaviruso pandemija, italams buvo uždrausta išeiti iš namų, sorošinės NVO toliau vežė į Europą dažnai sergančius koronavirusu ir kitomis ligomis nelegalius emigrantus iš Afrikos. Skirtingai negu italams, jiems neveikė karantinas, uždarytos sienos, komendanto valandos. Apie tai Facebook ne kartą rašė Italijos „Šiaurės lyga“ pirmininkas Matteo Salvini. Paskutiniai įrašai šia tema buvo gruodžio 5 ir 7 dienomis.

Satanistas Bergoglio, „inkliuzyvaus kapitalizmo“ apaštalas, anksčiau lyginęs Kristų su velniu, dabar dažnai kartoja naują satanistinę mantrą, kad „Kristus irgi buvo pabėgėlis“.

Globalistams Salvinį išėdus iš vidaus reikalų ministro posto imigrantų srautas išaugo 700 procentų.

Vengrijos premjeras Viktoras Orbanas papasakojo apie Europos komisijos planą – atvežti 34 milijonus migrantų iš už Europos ribų. Jis pasakė: „pagal Europos Komisijos migracijos veiksmų planą turėtų būti tęsiamas migrantų importas, komisaras kalbėjo apie 34 milijonus migrantų, jiems bus suteiktas būstas, pagalba, balsavimo teisės, aiškino vyriausybės vadovas ir nurodė, kad yra genderinis veiksmų planas“.



Europos Komisijos planus neįtakoja jokios pandemijos, jokie koronavirusai. Baltosios Europos naikinimą jie vykdo nepriklausomai nuo to.


Šiuo metu Bremene ruošiamas 1000 vietų laivas, kad vežti nelegalius imigrantus iš Afrikos, bendradarbiaujant su žmonių kontrabandininkais.

Šis 72 metrų ilgio laivas bus parengtas iki balandžio mėnesio. Laive bus nepilotuojamos skraidyklės ir oro balionas, kas padės ieškoti nelegalus jūroje, imituojančius laivų katastrofas. Vien 36 įgulos narių algoms bus skiriama 100000 eurų per mėnesį.



Į Italija atvyksta nelegalai ne tik sergantys COVID-19. Vox News paėmė interviu pas ŽIV sergančio nelegalo Muchamedo iš Alžyro (žiūr, nuotrauką). Jo žodžiais, bet kurioje valstybės įstaigoje pakanka užpildyti prieglobsčio prašymą ir tave apgyvendina viešbutyje, kur gausite maitinimą, telefono kortelę, medicinos pagalbą, net specialią medicinos pagalbą, dienpinigius“. (Italijoje dienpinigiai yra 35 eurai.)

Muchamedas pasakoja, kad kol bus išnagrinėtas prašymas, o po to jo apeliacija, net jei prieglobsčio prašymas bus atmestas, praeis du metai.

Interviu ėmusio žurnalisto žodžiais, mes savo turtą atiduodame tiems, kurie niekada nepadėjo jo kurti. Tai paradoksalu. Pensininkai mokėjo įmokas, bet kada kalbama apie imigrantus, jiems socialinė pensija mokama nors jie niekada nemokėjo įnašų. Tokia sistema negali egzistuoti, kai italai moka, o bet kas iš viso pasaulio gali naudotis. Kaina nepakeliama. „Jeigu jūs norite daugianacionalinės bendruomenės ir nekontroliuojamos masinės imigracijos

tai jūs negalite negalite turėti visuomeninės sveikatos apsaugos. Gerovės valstybė gali būti tik etniškai vienalytė“ - daro išvadą Vox Nevs autorius.

Šiais metais į Kanarų salas atvyko 17000 nelegalių imigrantų iš Afrikos. Daug iš jų serga COVID-19. Prieš kelis dešimtmečius imigracija buvo stabdoma paprastai: valtys buvo buksyruojamos atgal prie Afrikos kranto. Esant dabartinei ES migracijos politikai, srautas nestabdomas, o nelegalai apgyvendinami 3-4 žvaigždučių viešbučiuose ir čia Ispanijos valdžios pilnai išlaikomi. Atėjūnai kelia pavojų poilsiaujantiems ir vietos gyventojams. Tai grėsmė turizmui. Prieš kelias dienas vietos gyventojai surengė demonstraciją po to, kai vietos gyventojas užstojęs merginas nuo priekabiautojų sumuštas ir apiplėštas.

Vakar LRT laidoje „Klauskite daktaro“ buvo papasakota, kad Kauno vaikų ligoninėje buvo įsteigtas suaugusių COVID-19 skyrius. Tvirtinta, kad skyrius gerai įzoliuotas. Aš gi tvirtinu, kad tai yra nusikaltimas. Nereikės stebėtis, jei vaikai ims mirti nuo koronaviruso, juos naikinančio kartu su kitomis kryžminėmis infekcijomis. Tai genocidas, nekompetencija ir visiškas Lietuvos medicinos krachas.

Mano draugas, gyvenantis prie Nemenčinės, iš Pabradės pusės prieš kelias dienas matė bėgantį juodaodį. Jo nuomone, jis iš Pabradės pabėgėlių priėmimo centro. Bėgo nežinia kur.

O gal jis bėgo gydytis nuo koronaviruso į kokią vaikų ligoninę?

Sakote, kalbu kvailystes?

Bet apsidairykite aplinkui, ar mes negyvename absurdo pasaulyje, absusurdo ES, absurdo Lietuvoje?




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą