2021-07-02

Prof. V.Katasonovas pateikia faktus, kad šiandieninė Rusija turi JAV kolonijos statusą

 

Žinomas Rusijos ekonomistas prof.Valentinas Katasonovas interviu televizijos kompanijai „Cargrad“ pasakė:

https://tsargrad.tv/articles/katasonov-o-sekretnyh-vizitah-nabiullinoj-v-ssha-razvedka-mogla-ob-jetom-tolko-mechtat_375043



„Žinote, aš įpratęs daiktus vadinti jų vardais. Taigi šiuo metu Rusija turi kolonijos statusą. Nematau jokių požymių, kad Rusija būtų valdoma iš vidaus. Kaip jūs ir aš jau sakėme, ji valdoma per centrinį banką.

Būtent tam ir skirtas visiškas tarpvalstybinių kapitalo srautų liberalizavimas. Kas kontroliuoja šiuos kapitalo srautus? Jį valdo dirigentai, vadinami "tarptautinėmis reitingų agentūromis". Tuo tarpu jos yra ne tarptautinės, o privačios organizacijos. O jei į juos įsigilinsite, pamatysite pinigų savininkų ausis.

Jei kalbėsime toliau, verta paminėti, kaip buvome įtraukti į PPO, visiškai panaikinus muitų barjerus, o dabar jau vyksta likusios šalies ekonomikos ir pramonės naikinimas.

Galiausiai, paskutinis, bet ne mažiau svarbus dalykas, kaip sako britai. Rusijoje veikia "Didžiojo ketverto" apskaitos įmonės. Įsivaizduokite, prieš 30 metų Vakarų žvalgybos agentūros apie tai galėjo tik pasvajoti, galėjai koja atidaryti duris ir pareikalauti, kad auditoriai atskleistų visą slaptą informaciją. Būtent taip ir atsitinka.

Prieš kelerius metus kalbėjausi su vienu Amerikos slaptųjų tarnybų veteranu. Kadangi jis jau išėjo į pensiją, jam galima kai ką pasakyti. Uždaviau jam tiesioginį klausimą: pasakykite, kas turi daugiau galimybių gauti slaptos ekonominės informacijos - "PricewaterhouseCoopers", "Ernst & Young" ar Centrinė žvalgybos valdyba? CŽV pensininkas nusijuokė ir atsakė: "Štai kaip mes naudojamės šių bendrovių paslaugomis...“


Kas valdo Rusijos aukso ir užsienio valiutos atsargas?

Prof.V.Katasonovo žodžiais, Rusijos aukso ir užsienio valiutos atsargos valdomos ne Iljinkoje (Finansų ministerijos adresas, A.L.) ar Neglinkoje (CB adresas, A.L.), o kažkur trečioje vietoje.

Jis pasakė: 

„Ir netgi galiu pasakyti, kuri trečioji vieta tai yra. Tai Tarptautinių atsiskaitymų bankas, įsikūręs ne Rusijoje, Bazelyje, kur ponia Nabiulina, kaip Rusijos centrinio banko vadovė, turėtų pasirodyti du kartus per mėnesį. Būtent čia nustatoma politika.

Atidžiai studijuoju Tarptautinių atsiskaitymų banko normatyvinius dokumentus. Deja, nei Centrinio banko interneto svetainėje, nei žiniasklaidoje nėra jokių duomenų apie jos išvykimą į Bazelį ir grįžimą.“



Katasonovas nurodė, kad Tarptautinių atsiskaitymų banke „vyksta bendri centrinių bankų vadovų susitikimai, kuriuose jie koordinuoja reguliavimo institucijų veiksmus“, o Rusijos finansų politiką lemia ne vyriausybė, ją „tai nustato Bazelis.“

Dar ekspertas pasakė, kad „tam tikra prasme Tarptautinis valiutos fondas yra vyriausybės centras, kuris kasmet teikia ataskaitas apie Rusiją, o TVF delegacijos atvyksta į Rusiją. Jie turi atskirą skyrių, skirtą Centriniam bankui, kuriame pateikia šias rekomendacijas: nereikėtų švelninti kapitalo judėjimo liberalizavimo. Tai reiškia, kad negali būti jokio atsipalaidavimo“.

„Tikriausiai yra ir kitų valdymo centrų, žinoma, aš visko nežinau“, - pasakė Katasonovas ir toliau dėstė faktus:

„Pavyzdžiui, rugpjūčio mėn. vyks centrinių bankų vadovų susitikimas Jackson Hole (JAV). Tai labai uždaras susitikimas, slaptesnis nei Bilderbergo susitikimas. Ir, mano žiniomis, Nabiullina dalyvauja tuose susitikimuose. Tačiau apie jos apsilankymus Jackson Hole žiniasklaidoje nerasta jokios informacijos“.

Lietuvos ir lietuvių tautos interesus išdavusi Konservatorių partja mus 30 metų gąsdiną „puolančiais rusais“. Čia pateikti faktai įrodo, kad Rusija yra JAV kolonija.

O kas reguliuoja mūsų CB, kas įsirengė prie Vilniaus CŽV kalėjimą?

Didžiausi Lietuvos priešai ir griovėjai, mano nuomone, yra vidiniai – Seimo valdančioji dauguma, Vyautas Landsbergis ir jo korumpuotas anūkas Gabrielius.




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą