2021-07-19

Vakarai ryja patys save. Dr.Anatolijus Livri iš Prancūzijos apie antibaltąjį rasizmą (video)


Mokslininkas iš Prancūzijos Dr.Anatolijus Livri, šiuo metu saugumo sumetimais gyvenantis Šveicarijoje, pasakoja apie baisų antibaltąjį rasizmą, kuris šiandien viešpatauja Paryžiuje ir kituose Prancūzijos didžiausiuose miestuose. Jo žodžiais, Prancūzijos universitetai jau keli dešimtmečiai platina antibaltojo rasizmo teoriją, o šalies valdžia skatina juodųjų afrikiečių migraciją į šalį. Šie antibaltojo rasizmo aktyvistai neslepia ketinimų sunaikinti baltuosius europiečius.
 



Daugelis baltųjų gyventojų emigruoja į Centrinę Europą, kuri priešinasi migracijai ir gina tradicines šeimos vertybes. Autorius pasakoja apie No-go zonas, didžiosios MIP slepiamus imigrantų nusikaltimus, kai policija net nepriima pareiškimų dėl moterų išprievatarvimo imigrantų apgyventuose miestų kvartaluose. 

Livri kritikuoja skandalingą Kanų kino festivalį, kuriam vadovavo JAV afroamerikietis Spaikas Lee, kuris, autoriaus nuomone, kūria rasistinius filmus ir, nors yra baigęs prestižinį Niujorko universitetą, yra beraštis, nesugebantis perskaityti pavardžių. 

Mokslininkas papasakojo ir apie rasistinę BLM, ir tai, kad už antibaltojo rasizmo problemos kėlimą jo kolegos varomi iš darbo, sodinami į kalėjimą. Anatolijų Livri išgelbėjo tai, kad jis yra žydų tautybės.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą