2021-07-28

Vokietija: du prieglobsčio prašytojai sirai ir vienas irakietis žiauriai sumušė ir išprievartavo 18-metę



Lietuvos žmonių baimes dėl nelegalų patvirtina pastarasis žiaurus išprievartavimas Vokietijoje. Nuotraukoje įamžintame name Leer mieste (Žemutinė Saksonija) mergaitę užpuolė "prieglobsčio prašytojai", kurie ją žiauriai sumušė ir kelis kartus visi išprievartavo. Nusikaltėliai jau vėl laisvėje!

https://www.pi-news.net/2021/07/leer-18-jaehrige-von-zwei-syrern-und-einem-iraker-brutal-vergewaltigt/

Vokiečių portale Pi-news rašoma apie A.Merkel „svečius“, kuriems ji plačiai atvėrė Vokietijos duris 2015 metais. Pažymima, kad „pabėgėlių“ nusikaltimus Merkel valdžiai „ne viską pavyksta nuslėpti ir užmaskuoti“ nuo visuomenės.


Praėjusio šeštadienio vakarą Leer mieste (Žemutinė Saksonija) du sirai ir irakietis (18, 20, 21 m.) įviliojo 18-metę merginą į butą, žiauriai sumušė ir kelis kartus visi išprievartavo. Tai paralelė su "Leonie" byla Austrijoje, kur prieš mėnesį grupė afganų „pabėgėlių“ išprievartavo ir su narkotikais nužudė 13 – metę.

https://lebionka.blogspot.com/2021/06/prieglobscio-prasytoju-is-afganistano.html

Pirmadienį pareigūnai pranešė, kad nusikaltimas įvyko viename iš daugiabučių namų Leerio Südstadt rajone. "Nenorime atskleisti daugiau detalių, taip pat ir aukų apsaugos sumetimais", - sakė policijos atstovė spaudai Frauke Bruns.

 

Pirmenybė teikiama nusikaltėlių apsaugai

Pirmadienį prokuratūra išdavė arešto orderį, tačiau trys vyrai buvo nedelsiant paleisti "su tam tikromis sąlygomis". Buvo užfiksuoti bent jau nusikaltėlių asmens duomenys: "Visų trijų asmenų ikiteisminio sulaikymo nutartis buvo sustabdyta su tam tikromis sąlygomis", - teigė Leer/Aurich prokuratūra ir policija. Policija ir prokuratūra nepateikė informacijos apie nusikaltimo aplinkybes ir aukos būklę "tyrimo sumetimais". „Nukentėjusioji tikriausiai buvo netinkamoje vietoje netinkamu laiku“, - ironizuoja Pi-news.

Pažymima, kad merginos moters psichinė būklė kritinė. Tačiau gali būti, kad grupiniai prievartautojai iš Sirijos ir Irako buvo "psichiškai nestabilūs", kaip įprasta Vokietijoje. Auricho prokuratūros atstovas spaudai Janas Wilkenas NDR sakė, kad Merkel „svečiams“, spėjama, taikoma baudžiamoji teisė "kaip paaugliams, pagal nepilnamečių baudžiamąją teisę".

Grupinis išprievartavimas Vokietijoje, kurį įvykdė musulmonai-prieglobsčio prašytojai, dar kartą patvirtina, kad Lietuvos piliečiai turi pagrindo nerimauti dėl savo saugumo.




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą