2021-07-27

Šalys - skiepijimo lyderės vėl nukentėjo nuo koronaviruso



„RIA Katiuša“ rašoma, kad vakcinų propagandos mašinai vis sunkiau organizuoti skiepijimo vajų. Statistiniai duomenys rodo, kad beveik visos šalys, kuriose daugiausia skiepijama, nuo mažytės Islandijos iki Didžiosios Britanijos, patyrė "naują pandemijos bangą". http://katyusha.org/view?id=17135

Mums ilgai ir nuobodžiai buvo kartojama, kad kolektyvinis imunitetas atsiranda, kai paskiepijama 70 proc. Paaiškėjo, kad net ten, kur paskiepyta 93 proc. gyventojų, sergamumas nemažėja. Ar tai 7 % neskiepytųjų susirgo visi iki vieno, ar skiepai nesukuria bandos imuniteto? Atsakymas gana akivaizdus net ir PSO: vakcinos negarantuoja apsaugos nuo kovido (tačiau jos sukuria naujų sveikatos problemų, ir ne tik).

„RIA Katiuša“ pateikia 20 šalių sergamumo Covid-19 statistiką. Jose daugiau nei pusė gyventojų yra visiškai paskiepyti ir kuriose 8 iš 10 gyventojų yra paskiepyti dviem komponentais. Kad būtų aiškiau, grafike nurodyta procentinė dalis reiškia visą atliktą skiepijimo kursą, t. y. tuos asmenis, kurie pasiskiepijo dviem skiepais.














Komentarų nėra:

Rašyti komentarą