2022-02-14

Dugne - padugninės vertybės

 

Valdančiosios chuntos „vertybes“ sunku aprėpti, nes jos kaip kanalizacijoje dumblas, kur apstu visokių atliekų. Šitas „vertybes“ panagrinėjo talentinga „Respublikos“ žurnalistė Olafa Strikulienė, vasario 13 d. paskelbtame straipsnyje „Konservatorių „vertybinės“ užsienio politikos įkaitai“, bet, manau, ir man liko erdvės šio susmirdusio konservuoto šlamo analizei.


Prieš tai, kai pasaulio pinigų šeimininkai Lietuvą įgrūdo į ES, už alų, proškus, šikpoperio rulonėlį, visi žinojo, kad Tautos vertybėmis yra Tėvynė, šeima, laisvė, taika, bet ne antro galo ir pakabalo klausimai.

„Europinė vertybė“, tai nežinomos konsistencijos ir struktūros dumblas, apie kurį europiečiai neturi jokio supratimo. Todėl galima į šį dumblą įmesti bet kokį šlamštą ir pasakyti, kad tai irgi „europinė vertybė“.

Prieš penkis metus vokiečiai aprašė 10 štai tokių „Europinių vertybių“: charakterio silpnumas, kantrumas, vergo mentalitetas, pataikavimas, negarbė, teisės negaliojimas, anarchija, idiotizmas, betvarkė, atsidavimas alachui.

Šį vokiškų „europinių vertybių“ sąrašą reikėtų papildyti lietuviškos valdžios „europinėmis vertybėmis“.

 

Viena jų – servizmas Briuselio ir Vašingtono ponams.

Mūsų valdantieji atiduotų viską pasaulyje už galimybę palaižyti šitiems ponams užpakalius ir sulįsti keturlinkiems į jų šių ponų siauras vietas. Grįžę iš tokių palaižymo seansų Briuselyje jie įgyja beribės arogancijos ir dar ilgai laižosi iš laimės, jausdami savo ponų kvapą, o mus engdami ir žemindami.


Dar viena lietuviška „europinė vertybė“ yra dergimas ant savo bendrapiliečių galvų.

Šitai visiškų degeneratų valdžiai, kokią mes turime dabar, didžiausią pasitenkinimą, visišką orgazmą, sukelia dergimas ant bendrapiliečių galvų. Savo ponų, kuriuos minėjau aukščiau, užkelti ant aukščiausių hierarchijos medžio šakų, šitie paukšteliai atlieką ant žemiau sėdinčių ritualinius išsituštinimus. Tarp naujų, dar gerai net neapsiplunksnavusių karmoranų, ypač reiškiasi senas kuprotas kranklys, riebiai riebiai švenčių progomis mus apdergiantis nuo galvos iki kojų, savo bjaurastimis, išvadindamas mus „jedinstveninkais ir fašistais“ ir pan.

 


Feikinė opozicija“ - nauja įsigalinti lietuviška vertybė, atkeliavusi iš vakarų


 Feikinės opozicijos pavyzdžiai, mano galva, yra keli:

Naujausias ir ryškiausias feikinės opozicijos pavyzdys - „Šeimų sąjūdis.“ Turiu omenyje šio judėjimo vadovybę, o ne šimtus tūkstančių dorų piliečių, jį palaikiusį. Abejonės kilo jau tuomet, kai šio sambūrio vadovybė buvo pilvais nušliaužusi pas sugumiečio Čmil dukterį į Seimo vidinį kiemelį. Antras skambutis buvo tuomet, kai šie naujai iškepti politiniai veikėjai kaltę dėl įvykių prie Seimo, rugpjūčio 10 d., suvertė ant mokytojos Astros galvos, o patys, nors ir rengę stovyklavietę Seimo parkinge (pievoje greta Seimo), nėrė į Krūmus.

https://youtu.be/drkTxtdKBNU


„Ir išlindo vilko ausys“

Žinoma, opoteoze tapo Artūro Orlausko koketavimai su seniu, „prisisiuvusiu Lietuvą prie savo kišenės“, apie nuostabų komsomolcą, patį tinkamiausią būti užsienio reikalų ministru, ir panašius šitos susikompromitavusios „šaikutės“ ateities projektus.

Daugalis gali pasakyti: „Penis tibi in oculus, turgaus juokdary, o ne paramą Yotube kanalams, esantiems po senio „stogu“, bet prisidengiant šeimomis.

Kiti feikinės opozicijos pavyzdžiai.

Dalyvavau steigiant Tautininkų partija, kuri, kaip vėliau paaiškėjo, tėra landsberginės „šaikos“ pauodegys. Vėliau buvau „Tautininkų sąjungos“ partijos steigėju, kaimynus agitavau šią partiją remti. Bet kas man gali sveiką protą nepraradęs paaiškinti, koks tikslas šios partijos nariams Vasario 16 žygiuoti su fakelais? Kieno durnoje galvoje gimė ši beprotiška idėja? Norima išgarsėti pasaulyje? Visi Lietuvos „draugai“ ryt rašys: „štai žiūrėkite kokie lietuviai naciai“, „naujas hitlerjugendas“, „jų seneliai vykdė Holokaustą“ ir pan. Ukrainoje su fakelais marširuoja banderininkai, o Lietuvoje „nacionalinis susivienijomas“. O ką reiškia „Pro Patria“ draugystė su kardinolu Sigitu Tomkevičiumi? Nacionalinio Susivienijomo vadovams vertėtų panagrinėti šio pono tamprius ryšius (tame tarpe ir finansinius, kaip gerai informuoti žmonės pasakoja) su konservatorių partija, jo galimus ryšius su 75 metams įslaptinta organizacija.

Lietuviškų ir bendraeuropinių „vertybių“ sąrašą ketinu perspektyvoje pratęsti, o pabaigai paminėsiu šių dienų „Europinę vertybę Nr.1“. Tai, be jokių abejonių, pasaulio pinigų šeimininkų paskirta Europos Komisijos pirmininkė Ursulla fon der Layen, kuri savo šeimos daugiamilijardinį medicinos preparatų verslą vykdo už visų europiečių pinigus.


Mano publikacijos apie tai:

https://lebionka.blogspot.com/2022/01/visi-es-galvijai-lygus-bet-ek.html

https://lebionka.blogspot.com/2021/12/per-turto-ekspropriacija-ir-qr-kodu.html

P.S. Priedas 

Komentarai ir nuotraukos, pasiskolinti iš mokytojos Astros Astrauskaitės FB:https://www.facebook.com/profile.php?id=100069433331989):

IMKIT, VAIKAI, PAVYZDĮ IŠ A. ARMONAITĖS IR PASIŲSKIT VASARIO 16 - ąją MUŠEIKAS, BJAURIUS POLICAJUS VA TEN: „FUCK THE POLICE

(Raudonai pažymėta vaikus parklupdžiusi prieš JAV ambasadą seimūnė ir ministrė A, Armonaitė, nubausta nebuvo. 2020.06.05 d.)

VASARIO 16-ĄJĄ ATSIIMSIM TĖVYNĘ IŠ SENIO KIŠENĖS

„FUCK THE POLICE‼" - A. Armonaitės BLM šūkį į viršų ir ŠVĘSTI VASARIO 16-ąją, 14 val., - NEOFAŠIZMO PRADŽIOS PABAIGĄ‼

( SLAPTA Informacija tyrimams iš FB tirščių LRT kriaušėms - makaraitytėms, „gudriems“ FB tirščių tyrėjams prokurorams, mentams (ne policininkams), bilotaičių ir senio landsbergio juodiems, šarvuotiems fašistams ir kitiems neofašistams...)?

SUPUVUSIŲ KONCERVŲ PROJEKTAS

LŠS POZICIJA??? p. Orlausko lūpomis diskusijoje su „Dėdule" V. Landsbergiu: jiems abiems neaišku, kas ta mokytoja Astra ir ko ji „kenkė" Lietuvai per Rugpjūčio MITINGĄ, nes tik p. Orlauskas ir „Dėdulė“ yra Tautos orakulai?

Kam tarnauja LŠS?

Laida įrašyta 2022.02.11 d. https://www.delfi.lt/.../is-esmes-landsbergis-vs...

O čia -

RUGPJŪČIO 10 d. MITINGO REZOLIUCIJA (p. Orlauskai, jei ką...

Bet p. R. Grinevičius mitinge buvo, girdėjo, be to, juk ir Seimo apgultyje dalyvavo?

***

JO EKSCELENCIJAI LIETUVOS PREZIDENTUI GITANUI NAUSĖDAI

MITINGO PRIEŠ LIETUVOS VALDŽIOS KETINIMUS VISUS LIETUVOS PILIEČIUS PRIVERSTINAI PASKIEPYTI

REZOLIUCIJA

VILNIUS

2021-08-10

Mes, mitingo prieš Lietuvos valdžios ketinimus apriboti konstitucines Lietuvos piliečių teises, dalyviai

griežtai nepritariame Lietuvos Respublikos Vyriausybės taikomiems totalitarizmo ir diktatūros metodams Covid-19 valdymo kontekste,

t.y., įvesti segregaciją, papildomus ribojimus dirbti ir naudotis privačiomis bei viešosiomis paslaugomis daliai Lietuvos piliečių, kurie atsisako prievarta testuotis ir/ar vakcinuotis nuo Covid-19.

Vyriausybei buvo žinoma, kad Europos Tarybos parlamentinė asamblėja 2021 m. Sausio 27 d. priėmė svarbią rezoliuciją, kuria buvo uždrausta privaloma vakcinacija, skiepijimo pasai ir diskriminacija dėl vakcinos statuso. Rezoliucija 2361/2021 draudžia valstybėms narėms padaryti privalomą vakcinaciją nuo koronaviruso ir numato, kad skiepijimas negali būti naudojamas diskriminuoti tuos, kurie nėra paskiepyti. Taip pat būtina pateikti skaidrią informaciją apie vakcinų saugumą ir galimą šalutinį poveikį.

Asamblėja, be kita ko, ragina 47 valstybes nares ir Europos Sąjungą:

7.3.1 užtikrinti, kad piliečiai būtų informuoti, jog skiepytis nėra privaloma ir kad niekas nėra spaudžiamas politiškai, socialiai ar kitaip skiepytis, jei jie patys to nenori.

7.3.2 užtikrinti, kad niekas nebūtų diskriminuojamas dėl to, kad jis nebuvo paskiepytas, dėl galimo pavojaus sveikatai ar dėl to, kad nenori skiepytis.

7.5.2 skiepijimo pažymėjimus naudoti tik tam, kad būtų galima stebėti vakcinos veiksmingumą, galimą šalutinį poveikį ir nepageidaujamus reiškinius.


Taip pat griežtai nepritariame karinėms ir sukarintoms struktūroms suteikti papildomų įgaliojimų naudoti jėgą taikos prieš Lietuvos piliečius, nedelsiant panaikinti ekstremalią situaciją dėl virusinės, sezoninės ligos.

Manome, kad tokios priemonės ir tokie ribojimai pažeidžia Lietuvos Respublikos Konstitucijoje įtvirtintų lygių galimybių visiems Lietuvos piliečiams principus, įtvirtintus 29 ir 48 straipsniuose ir numatančius, kad įstatymui, teismui ir kitoms valstybės institucijoms ar pareigūnams visi asmenys lygūs, o žmogaus teisių negalima varžyti ir teikti jam privilegijų dėl jo įsitikinimų ar pažiūrų, taip pat kad kiekvienas žmogus gali laisvai pasirinkti darbą bei verslą ir turi teisę turėti tinkamas, saugias ir sveikas darbo sąlygas, gauti teisingą apmokėjimą už darbą ir socialinę apsaugą nedarbo atveju.

Taip pat, Valdančiųjų sprendimai pažeidžia LR Konstitucijos 12 straipsnį, kuriame teigiama, kad su žmogumi, be jo žinios ir laisvo sutikimo, negali būti atliekami moksliniai ar medicinos bandymai.

Atsižvelgdami į tai, kad šios Vyriausybės sprendimai beveik visuomet yra priimami be diskusijų su visuomene, ignoruojant viešąją nuomonę, diskriminuojant sveiką gyvenimo būdą propaguojančius žmones ir tokiu būdu kiršinant Lietuvos tautą, o Vyriausybės nariai ne retai atvirai tyčiojasi iš asmenų, kurie nėra sirgę, sveikai gyvena ir nuolat saugosi, o kartu yra nepasiskiepiję. Tuo labiau, kad LR Konstitucijos 2 straipsnis teigia, kad Lietuvos valstybę kuria Tauta, o 5 straipsnis primena, kad valdžios įstaigos tarnauja žmonėms.

Skelbiame, kad toks elgesys turi būti kuo skubiau sustabdytas.

Todėl reikalaujame:

1. Nedelsiant atšaukti priverstinį testavimą, skiepijamą, galimybių paso ir kitus apribojimus nepaskiepytiems ir/ar nepersirgusiems COVID-19 žmonėms, sudarant vienodas sąlygas visiems dirbti ir naudotis privačiomis, viešosiomis paslaugomis, atšaukti valstybėje ekstremalią (netgi ketinamą sukarinti) situaciją dėl virusinės, sezoninės ligos.

2. Respublikos Prezidentą paskelbti pirmalaikius Seimo rinkimus.

3. Vyriausybei pareikšti Respublikos Prezidentui apie savo atsistatydinimą.

2021m. rugpjūčio 10 d. TAUTOS mitingo organizatorė - mokytoja Astra Genovaitė Astrauskaitė bei kiti aktyvūs vilniečiai ir dalyviai.

Priedas: 93 lapai MITINGO dalyvių už REZOLIUCIJĄ parašų

VASARIO 16-ĄJĄ ATSIIMSIM TĖVYNĘ IŠ SENIO KIŠENĖS‼

„FUCK THE POLICE‼" - A. Armonaitės BLM šūkį į viršų ir ŠVĘSTI VASARIO 16-ąją, 14 val., - NEOFAŠIZMO PRADŽIOS PABAIGĄ‼
( SLAPTA Informacija tyrimams iš FB tirščių LRT kriaušėms - makaraitytėms, „gudriems“ FB tirščių tyrėjams prokurorams, mentams (ne policininkams), bilotaičių ir senio landsbergio juodiems, šarvuotiems fašistams ir kitiems neofašistams...)😉











Komentarų nėra:

Rašyti komentarą