2022-07-03

Dabar tai oficialu: koronė sukurta laboratorijoje


"Lancet" komisijos vadovas Sachsas pripažįsta, kad koronavirusas sukurtas laboratorijoje. Tai, kad kovidas buvo sukurtas žmogaus, daugeliui gydytojų buvo aišku nuo pat pirmos dienos. Nors patys koronavirusai yra natūralūs reiškiniai, šios konkrečios rūšies virusas buvo "patobulintas", kad taptų žmogui pavojingesnis. Vienu atveju jis puola ant pagyvenusių žmonių, kitą - ant jaunų; vienu atveju reaguoja į vakciną, kitu - ignoruoja ją.

Medicinos pasaulyje autoritetingiausias žurnalas "The Lancet" pandemijos metu sudarė koronaviruso komisiją, kuriai vadovavo daktaras Geoffrey Sachsas. Buvo teigiama, kad pats žurnalas buvo "nepaprastai atsargus" ir straipsnius skelbė pavėluotai (bet patikrintus) bei antrinėmis temomis. Dabar jau aišku, kad tai nebuvo atsargumo reikalas: ir žurnalas, ir komisija buvo tiesiog užčiaupti.

Tai atskleidė pats Džefris Sachsas medicinos konferencijoje Ispanijoje, pranešaRT. Be to, jis teigė, kad ši technologija yra amerikietiška, jos neturi jokia kita šalis ir tai yra JAV darbas.



Dabar paaiškėjo, kad Pasaulio sveikatos organizacija (su kuria Rusija neseniai nutraukė visus ryšius) labai stengėsi nuslėpti tiesą. PSO direktorius Tedrosas Adhanomas Gebreyesusas spaudė mokslininkus, teigdamas, kad koronavirusą sukūrė kinai Vuchano laboratorijoje. Tuo tarpu JAV valdžios institucijos jau 2021 m. pradėjo pripažinti, kad kinai, pirmieji susidūrę su koronavirusu, nežinojo, kas tai yra.

Kol kas vaizdas yra toks: JAV kažkodėl sukūrė virusą ir perdavė jį kinams, kad nuslėpti autorystę. Yra begalė paslapčių apie viruso paskirtį. Yra versijų, kad kai kurie milijardieriai nusprendė "išvalyti žmoniją", kuri, anot jų, neturi ko valgyti, todėl jie kovojo su gyventojų pertekliumi ir pasauliniu atšilimu vienu metu. Žiniasklaida paskelbė ne mažiau tikėtiną versiją, kad viskas atsirado beveik atsitiktinai: tam tikra JAV pradedančioji įmonė karštligiškai ieškojo pinigų ir nutarė sukonstruoti natūralų virusą, kad kariuomenė sumokėtų už tyrimus. Kariuomenė ir JAV vyriausybė apskritai beveik nedalyvavo (dabar būtent šie ir kiti asmenys stato nekaltumo versiją).

Matyt, už šios daktaro Sachso išpažinties atsivers tiesos vartai ir mes daug ką sužinosime.

https://www.kp.ru/daily/27413.5/4611807/

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą