2022-07-04

Tėvynės ligos diagnozė – globalizmas. Keli žodžiai Algio Avižienio knygos vertimui į lietuvių kalbą pasirodžius


Nesenai dienos šviesą išvydo Algio Avižienio knyga „Link naujos nacionalinių valstybių eros.“

https://drive.google.com/file/d/1mWOyUGKPE14CLrJ44lqBN2A3hxbr6Itt/view

Džiugu, kad sulaukėme tokios svarbios Tautai dovanos tokiu jai egzistenciškai lemtingu metu. Perskaitęs šią knygą supranti, kad ji yra parašyta lietuvių tautos ištikimo sūnaus, kuris nėra abejingas mūsų valstybės likimui, nėra abejingas stebėtojas to, kas su lietuvių Tauta šiandien vyksta globalizmo okeane.

Skirtingai nuo parsidavusios globalistams „lietuviškos“ elitos, kuri už „trupinį aukso gardaus valgio šaukštą“ pasirengusi bet kam sulįsti į užpakalį, bet kam atiduoti dar kokį užsilikusį Lietuvos suvereniteto trupinėlį, kad tik smiltelė aukso įkristų į jų kišenę, autorius užima tvirtą patrioto poziciją.

Šių dienų Lietuvoje mes stebime visiškai neįgalią vyriausybę, suformuotą iš reikiamos kvalifikacijos neturinčių atsitiktinių žmonių, o Seime matome parsidavusių pajacų gaują, jų atliekamą pasibaisėtiną „politikos“ spektaklio parodiją. Šitokiam „elitui“ nereikia nei proto, nei menkiausios diplomatijos.

Čia buvęs kelių policininkas, kalbama atstovaujantis ložę, sugeba manipuliuoti „opozicija“, atbėgti ir prabalsuoti už „ožį“, Tautą „šunauja“ ir „jedinstveninkais“ vadinantį, jį paskirti „valstybės vadovu“. Suprantama, už didelius „nuopelnus“. Ne juokas - iš valstybės per tris dešimtmečius išvaryti trečdalį gyventojų. Už tokį pasiekimą juk galima buvo pavadinti šitą „kurdupelį“ nuo Romos laikų įprastu vardu – „Tautos Tėvu“. Kuo ne imperatorius Augustas?

A.Avižienio knygoje Lietuvos ir pasaulio demografijos klausimui skiriama ženkli vieta, kaip ir globalistų vykdomam tautų maišymai, baltųjų planetos gyventojų naikinimui, naikinant prigimtinę šeimą, dirbtinai skatinant abortus ir homoseksualizmą.

Aktualiai knygoje nagrinėjamos pramonės iškėlimas iš Šiaurės Amerikos ir Europos į trečiojo pasaulio valstybes problemos, taršos perkėlimas ir dirbtinis taršos klausimo eskalavimas deindustrializuotose vakarų valstybėse. Tai, autoriaus nuomone, yra globalistų verslo plano dėmenys. Autorius – antiglobalistas, kuris nemato ateities „globaliai Lietuvai“, išsivaikštančiai ir išsibėgiojančiai po pasaulį.

Lietuviai – ne žydai, jie neturi Tautos ideologijos, į ką dėmesį atkreipia autorius. Lietuviai neturi savo dievo, išskiriančio lietuvius iš kitų tautų, neturi Toros, Talmudo, rabinų traktatų, o krikščionybė, savo esme, yra globalistinė religija, juoba vedina jėzuito ir masono popiežiaus, tarnaujančio Rotšildų klanui ir jų „Didžiojo perkrovimo“ agentūrai.

Krikščionių religijos vaidmeniui Lietuvių tautos nykimo klausime rasta vietos Algio Avižienio knygoje. Šis buvęs JAV diplomatas (ar būna buvusių diplomatų?) kaip ir dera jo profesijos žmogui apeina pačius aštriausius klausimus, o gal ir sąmoningai palieka politikos gurmanams patiems įterpti į jo dėliojamą pasiansą savo kortas.

Man Algio Avižienio knyga svarbi tuo, kad ją perskaitęs galiu tvirtai teigti – ją parašė lietuvis patriotas, giliai pergyvenantis dėl savo valstybės ir tautos naikinimo. Jis atskleidžia ideologijos būtinybę, kurią galima būtų priešpastatyti globalistų siekiui sunaikinti Europos nacionalines valstybes.

Autorius mato, kad Europos Sąjunga – jeigu ji greitai nebus transformuota į Tautų Europą, išnyks dar masono Kudenhove Kalergi, per nesusipratimą vadinamo „Europos tėvu“, projektuotame rasių lydymo katile, kuris šiandien veikia pilnu pajėgumu, į kurį kas metai suvežami ir įmetami milijonai afrikiečių ir azijatų. Visa tai šiandien daroma tam, kad Europa būtų nekonkurencinga JAV ekonomiškai.

Šimtmečius veikęs bankų variklis, paremtas skolinimo procentu, prieš kelis metus galutinai sulūžo, ir ėmė spjaudytis neigiamais procentais, kas byloja apie kapitalizmo mirtį.

Globalistai gelbėtis nutarė kurdami letalius laboratorinius virusus, jų pagalba žudyti pasaulio gyventojus. Gelbėtis jie nutarė atimdami pasaulio gyventojų turtą. Tam sugalvotas jų „Didysis perkrovimas“. Pasaulio gyventojų naikinimui aktyviai diegiama narkomanija, homoseksualizmas ir abortai.

Autorius, kaip ir mes visi, nepraradę sveikos nuovokos, stebi, kad prie Lietuvos valstybės vairo šiandien atvesti atviri lietuvių tautos priešai, kurių tikslas – kuo greičiau sunaikinti valstybę.

Turime su kuo palyginti. Lenkija ir Vengrija praktiškai pademonstravo mums alternatyvą tautų naikinimo projektui. Šios valstybės aktyviai remia prigimtines šeimas. Vengrija net išdrįso apmokestinti bankus, kad paremti vengrų šeimas, skatinti demografiją.

Turime ir kitą pavyzdį greta jų – Ukrainą. Tai pati nelaimingiausia tauta, kurios „elitas“ 56 milijonų tautą, gyvenančią pačioje derlingiausioje pasaulio žemėje, turinčioje daugybę iškasenų, turėjusią klestinčią aukščiausio technologinio lygio pramonę, pavertė pabėgėliais. Vyksta JAV „vanagų“ kova su Rusija iki paskutinio ukrainiečio.

Ukraina - ko gero vienintelė šalis pasaulyje, kuriai vadovauja svetimtautis. Ukraina šiandien – vienintelė valstybė pasaulyje, kurios juodžemiai karo metu toliau išpardavinėjami užsieniečiams.

Ar Lietuvai paruoštas toks pats likimas? Karūnuoto „Valstybės vadovo“ anūkas mūsų tautą supykdė su kaimynais gudais, su Kinija, o dabar atvirai provokuoja Rusijos karo veiksmus...

Mano nuomone, Algio Avižienio knyga padės daugeliui tautiečių atgauti sąmonę, kitiems - prabusti iš Tautos priešų landsgrybinės hipnozės, atgauti tautinį pulsą. Lietuva – svarbiausia. Tai pagrindinis autoriaus knygos moto. Manau, kad ši ištikimo Tėvynės sūnaus knyga sulauks tęsinio, nes kova už Lietuvą laukia žiauri ir lemtinga. Svarbiausia - nustatyta ligos diagnozę. Diagnozė – globalizmas.

Dr. Algimantas Lebionka


Mane galima rasti: VK https://vk.com/id460381786, Telegram  https://t.me/lebionka,

https://faktai1001.blogspot.com.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą