2022-07-05

„Užkrėsk ir gydyk“ protokolo taikymas koronės gydymui. Prof. G.V. Bossche

 


Ką būtų galima patarti skiepijamiems asmenims, jei Sars-CoV-2 variantas, išvengiantis imuniteto, prisitaikytų prie labai paskiepytos populiacijos taip, kad būtų labai užkrečiamas ir labai virulentiškas? Prof. Geert Vanden Bossche atsako į šį klausimą:

Nors atrodo, kad tik nedaugelis žmonių supranta šią grėsmę, esu įsitikinęs, kad netrukus turėsime susidurti su daugybe atvejų, kai dėl ADEI tarpininkavimo skiepytiems asmenims sustiprėja C-19 liga, o tai lemia sunkios ligos paūmėjimą. Mums reikės daugybės antivirusinių vaistų. Tačiau tam, kad antivirusiniai vaistai būtų veiksmingi šiems pacientams, jie turėtų būti skiriami ne profilaktiškai, o prasidėjus pirmiesiems simptomams. Taip jie leis virusui treniruoti įgimtą imunitetą, nesustiprindami neutralizuojančių antikūnų, kurie, mano įsitikinimu, netrukus praras savo virulentiškumą slopinantį poveikį. Kai taip atsitiks, jų infekciją skatinantis poveikis paprasčiausiai pagreitins sunkią ligą ir mirtį.

Protokolas "Užkrėsk ir gydyk" yra gerai žinomas veterinarijos srityje. Kartais gyvuliai tyčia užkrečiami, o atsiradus simptomams gydomi, kad būtų imunizuojami nuo ligų, kurias iš dalies kontroliuoja ląstelinis įgimtas imunitetas. Taip elgiamės, kai nėra gyvų susilpnintų vakcinų. Tačiau net jei turėtume gyvų susilpnintų C-19 vakcinų, jos nebūtų naudingos, nes paprasčiausiai pablogintų situaciją dėl infekciją skatinančių antikūnų padidėjimo. Kai protokolas "Užkrėsk ir gydyk" taikomas vos pasirodžius pirmiesiems ligos požymiams, jis leidžia stimuliuoti įgimtą imunitetą, nesukeliant adaptyvaus imuniteto. Tokiu būdu galima bent jau išmokyti įgimtąją imuninę sistemą, kad kitą kartą susidūrus su virusu ji pašalintų didelę jo dalį. Tai leis skiepijamiems asmenims pagerinti įgimtos imuninės sistemos treniravimą iki tokio lygio, kai "likusios" virusinės apkrovos galiausiai nebeužteks infekciją skatinantiems antikūnams prisiminti (dėl "antigeninės nuodėmės"). Šis protokolas ilgainiui turėtų leisti mums gerokai sumažinti skiepytųjų sunkių ligų ir mirties riziką net ir be ankstyvo antivirusinio gydymo.

Žinoma, antivirusinių vaistų vartojimas profilaktiškai, prieš pasireiškiant simptomams, tokio poveikio neturės, o gali net sukelti atsparumą, taip užkertant kelią bet kokiai pažangai!


https://www.voiceforscienceandsolidarity.org/scientific-blog/q-a-17-what-advice-could-one-offer-to-vaccinees-in-the-event-that-an-immune-escape-sars-cov-2-variant-adapts-to-the-highly-vaccinated-population-such-as-to-enable-high-infectiousness-combined-with-high-virulence





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą