2022-07-05

Masinio skiepijimo eksperimento imunoepidemiologinės pasekmės. Prof.G.V. Bossche

 


Prof. Geert Vanden Bossche savo portale rašo:

Gerbiamieji,

Pastarąsias dvi savaites rengiau dokumentą, kuriame apibendrintos mano išvados dėl masinio skiepijimo eksperimento imunoepidemiologinių pasekmių.

Jo rezultatai dar baisesni, nei buvau numatęs. Todėl pridėjau savo rankraščio santrauką kaip "įspėjimą apie cunamį".

Trumpai tariant, štai kuo esu 100 proc. įsitikinęs:

Dabartinė SC-2 pandemija vis dar plečiasi, nes ji yra "infekciškesnių" variantų pandemija ir todėl didina skiepytųjų imlumą infekcijai (infekciją stiprinantys antikūnai), o neskiepytųjų imlumą mažina (infekcijos sukeltas įgimto ląstelinio imuniteto lavinimas).

Prieš Omikrono erą matėme, kad dominuoja daugiau infekcinių variantų, tačiau neutralizuojančių antikūnų dėka skiepytieji vis tiek buvo apsaugoti nuo ligų. Tačiau atsiradus Omicron ir didėjant jo atsparumui neutralizuojantiems antikūnams, skiepytieji tapo jautresni infekcijai; dabar matome, kad ima dominuoti virulentiškesni variantai (Omicron subvariantai BA.4 ir BA.5[1]). tačiau dėl virulentiškumą neutralizuojančių antikūnų (kurie yra tie patys, kurie stiprina viršutinių kvėpavimo takų infekciją!) skiepytieji vis tiek buvo apsaugoti nuo sunkių ligų (pvz., BA.1 ir BA.2 atveju). Tačiau neabejoju, kad didėjant BA.4 ir BA.5 atsparumui virulentiškumą neutralizuojantiems Abs, skiepytieji dabar greitai taps jautresni virulentiškumui.

Dėl pakartotinio C-19 vakcinos skiepijamų asmenų imuninės sistemos suaktyvėjimo dabar kelios infekcinės ligos gali plisti besimptomiškai. Dėl plačiai paplitusio besimptomio perdavimo labai skiepytose šalyse ir dėl to padidėjusio infekcinio spaudimo, tam tikrų gyventojų pogrupių infekcijos medijuoto imuniteto nebepakanka, kad būtų išvengta produktyvios infekcijos. Tai dabar iš esmės skatina pasaulinį daugelio ūmių, savaime plintančių mikrobinių infekcijų (pavyzdžiui, "sezoninio" gripo, RSV, bet taip pat vakcinomis išvengiamų virusinių ir bakterinių infekcijų tose šalyse, kurios dėl Covid krizės nutraukė vaikų skiepijimo programą), taip pat kai kurių ūmių, savaime plintančių virusinių ligų (pavyzdžiui, beždžionių raupų, pandeminio [paukščių H5N1] gripo) plitimą. Be to, citotoksinių CD8 T ląstelių išsekimas dėl pasikartojančių pakartotinės infekcijos ciklų taip pat lėmė padidėjusį lėtinių infekcijų (pvz., herpetinių ligų + CMV, EBV, CMV, ŽIV, tuberkuliozės...) ir tam tikrų vėžinių susirgimų recidyvų ar metastazių skaičių skiepytiesiems.

Pridedamoje santraukoje dalinuosi savo pagrįstomis prognozėmis, kokį poveikį sveikatai turės šios pandemijos skirtingiems stipriai paskiepytų gyventojų pogrupiams. Kol vystosi šios naujos pandemijos, netrukus mūsų kelyje pasirodys super C-19 pandemija, apie kurią perspėjau. Labai skiepytose šalyse ji neabejotinai pralenks pirmiau minėtas pandemijas. Taip yra todėl, kad C-19 pandemijos raidą labai paskiepytose šalyse dabar skatina masinis natūralaus infekcijos įgyto imuniteto SC-2 pakeitimas "netobulu" vakcinos sukeltu imunitetu. To nebus prastai vakcinuotose šalyse, kuriose natūralus imunitetas iš esmės išliko, o gyventojai dažnai yra daug jaunesni (pvz., Afrikos šalyse).

Galiausiai norėčiau pakartoti savo patarimą:

- Jei esate paskiepytas C-19 vakcina: įsitikinkite, kad turite galimybę gauti antivirusinių vaistų ir antibiotikų ir kad esate užmezgę ryšį su gydytoju, kuriuo galite pasitikėti.

Jei nesate paskiepytas C-19 vakcina: Jokiu būdu nesiskiepykite nuo sezoninio gripo, nes skiepijimasis inaktyvuotomis gripo vakcinomis smarkiai padidins riziką užsikrėsti ADEI tuo atveju, jei susidursite su paukščių gripu. Jokiu būdu neturėtumėte skiepytis neatsinaujinančia raupų vakcina: [i] Kadangi raupų paviršiaus baltymai (naudojant karvių raupus kaip gyvą susilpnintą imunogeną) skiriasi nuo tų, kurie puošia beždžionių raupus, o neatsinaujinanti vakcina pirmiausia sukelia antikūnus (Abs), galite patirti realią ADEI riziką. Tačiau C-19 neskiepytiems žmonėms apskritai nereikia skiepo nuo raupų (jiems nereikia ir vakcinos nuo paukščių gripo - tuo atveju, jei pramonė sugalvotų pandeminę gripo vakciną!), nepriklausomai nuo to, ar jie anksčiau buvo skiepyti raupų vakcina. C-19 pandemijos metu mūsų įgimtos imuninės sistemos treniravimas prieš koronavirusą (t. y. SC-2) suteiks stiprią įgimtą imuninę apsaugą ne tik nuo gripo viruso ir vėjaraupių virusų, bet ir nuo kitų glikozilintų virusų, sukeliančių ūmią, savaime praeinančią infekciją (pvz., RSV, kitų peršalimo virusų CoV). Galiu tai paaiškinti, bet tai užtruktų kiek ilgiau. Susidūrus su raupais ar paukščių gripu, C-19 neskiepytam asmeniui, kuris yra geros sveikatos ir dėl ankstesnės natūralios infekcijos ("dėka" C-19 pandemijos) patyrė lengvus ar vidutinio sunkumo C-19 simptomus, vis tiek gali pasireikšti lengvas susirgimas, bet viskas! Tai tik paskatins papildomų antikūnų atsiradimą, kad kitą kartą būtumėte visiškai apsaugoti, panašiai kaip gyva susilpninta virusinė vakcina. Netgi yra didelė tikimybė, kad pasiskiepijus gyvomis susilpnintomis raupų vakcinomis "vakcinos" nebus, nes jūsų ištreniruotos NK ląstelės gali iš karto išstumti vakcinos virusą. Tačiau įgimtos imuninės sistemos treniruotė prieš CoV (pvz., SC-2) neapsaugos nuo tymų, kiaulytės, raudonukės ar vėjaraupių (M, M, R, V). Taigi, tiesiog ir toliau rekomenduoju skiepyti vaiką nuo šių vaikiškų ligų, kol dar neįvyko vietiniai protrūkiai / epidemijos. Niekada nėra gera mintis ir gali būti pavojinga vaikui pasiskiepyti MMRV esant dideliam infekciniam spaudimui. Be to, nerekomenduojama šiomis gyvomis susilpnintomis vakcinomis skiepyti vyresnių vaikų / suaugusiųjų / pagyvenusių žmonių, jei jie anksčiau nebuvo skiepyti nuo šių ligų. Taigi tiems, kurie vaikystėje nebuvo skiepyti šiomis vakcinomis ir neįgijo natūralaus imuniteto dėl ankstesnės natūralios infekcijos, kyla rizika susirgti šia liga protrūkio atveju.

Neskiepyti vyresnio amžiaus ir pažeidžiami žmonės (pvz., sergantys gretutinėmis ligomis) turi riziką susirgti vidutinio sunkumo ar sunkia gripo ar RSV liga. Tikimybė susirgti sunkia liga padidėja, kai nusilpsta įgimta imuninė sistema, ypač esant dideliam infekciniam spaudimui (pastarasis gali, pavyzdžiui, greitai susikaupti didelio gyventojų tankumo vietose, tokiose kaip slaugos namai. Todėl rekomenduočiau kuo greičiau iš slaugos namų išvežti savo tėvus ir (arba) senelius.

Gyva susilpninta raupų vakcina neveiks C-19 skiepytiems asmenims, nes šeimininko ląsteles, užkrėstas vakcinos virusu, lengvai atpažins ir sunaikins citotoksinės CD8 T ląstelės, kurios yra nuolat aktyvuotos dėl padidėjusio skiepytųjų jautrumo pakartotinei infekcijai.

C-19 vaikų skiepijimas turi būti nedelsiant nutrauktas. C-19 vakcinos ne tik visiškai neleis įgimties antikūnams neutralizuoti viruso, bet ir negrįžtamai neleis įgimties antikūnams (kartu su virusu) ugdyti ląstelinės įgimtosios imuninės sistemos (pvz., NK ląstelių). Vietoj to vakcininiai antikūnai padidins viruso užkrečiamumą ir leis virusui prasiveržti tiesiai pro įgimtą imuninę apsaugą, taip sukeliant sunkią C-19 ligą. Taip pat neleis vaikui išmokyti savo įgimtos imuninės sistemos (kertinis natūralaus imuniteto akmuo!) atpažinti keletą kitų (glikozilintų) patogenų, kartu atskiriant juos nuo savęs antigenų. Tai gali sukelti sunkią ligą, sukeltą kelių kitų (glikozilintų) patogenų, nuo kurių vaikas nebuvo skiepytas, taip pat sunkią imuninę patologiją! Taip pat nebebus galima skiepyti vaikų kitomis gyvomis susilpnintomis vaikiškomis vakcinomis po to, kai jie gavo Covid-19 injekciją, nes šios vakcinos dabar gali sukelti sunkias ligas. Taigi vakcina Cvid-19 gali būti mirties nuosprendis mažam vaikui!

Išsamesnės informacijos apie šias rekomendacijas, išryškintas išsamiame rankraštyje, prie kurio vis dar dirbu.

Kalbant apie C-19 pandemijos raidą, štai ką reikia sekti, jei norite sužinoti, kada prasidės super C-19 pandemija:

Kai 10-60 metų amžiaus grupėje paskiepytų ir nepaskiepytų žmonių, hospitalizuotų dėl Covid-19, santykis pradės sparčiai didėti, žinosime, kad prasidėjo super C-19 pandemija. Tai pats jautriausias kriterijus!

Mano širdis užjaučiama paskiepytiems žmonėms. Vienintelis būdas apeiti kenkėjišką C-19 priminimą - tinkamai išmokyti skiepijamo asmens įgimtas imuninės sistemos efektorines ląsteles nesant replikuojančio viruso. Bus labai svarbu juos gydyti nuo ankstyvos simptomų pradžios. Gydymas antivirusiniais vaistais netrukus po užsikrėtimo galbūt galėtų išmokyti jų įgimtą imuninę sistemą, nesustiprinant infekciją skatinančių antikūnų[2].


[1] https://www.biorxiv.org/content/10.1101/2022.05.26.493539v1.full.pdf

[2] https://www.voiceforscienceandsolidarity.org/scientific-blog/q-a-17-what-advice-could-one-offer-to-vaccinees-in-the-event-that-an-immune-escape-sars-cov-2-variant-adapts-to-the-highly-vaccinated-population-such-as-to-enable-high-infectiousness-combined-with-high-virulence

[i] For more info on approved replicating and non-replicating smallpox vaccines: https://www.bavarian-nordic.com/pipeline/mva-bn.aspx;https://www.cdc.gov/smallpox/clinicians/vaccines.html

The original article can be found on TSN TrialSite News https://www.trialsitenews.com/a/immuno-epidemiologic-ramifications-of-the-c-19-mass-vaccination-experiment-individual-and-global-health-consequences.-1935ddcf

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą