2023-03-25

Bethovenas neturėjo afrikietiškų protėvių: sugriuvo idiotiška kultūrinių marksistų teorija

 


Vokietijos mokslininkai atliko Liudvigo van Bethoveno DNR analizę ir nustatė, kad šis muzikos genijus  neturėjo afrikietiškų protėvių ar šaknų. Tai rimtas galimai išprotėjusių kultūrinių marksistų ir kairiųjų aktyvistų pralaimėjimas. Šie neadekvatūs veikėjai pastaruoju metu ne kartą skelbė, kad teiginys, jog Beethovenas buvo baltasis, yra vadinamasis "išbalinimas". 


Minesotos studentų laikraštis "The Concordian" tai patvirtino, cituodamas šiuolaikinius Beethoveno aprašymus, kuriuose jis apibūdinamas kaip turintis "plačią burną su storomis lūpomis, trumpą, storą nosį ir išdidžiai išlenktą kaktą". Tačiau faktas, kad to Minesotos laikraščio raštininkai patys buvo kalti dėl baisiausio rasizmo, nes išorinės išvaizdos bruožus naudojo kaip įrodymą savo hipotezei pagrįsti, visiškai nekreipė dėmesio į ten dirbančius kultūrinius marksistus.

Makso Planko evoliucinės antropologijos institutas Leipcige atliko tyrimą ir išanalizavo išlikusias Beethoveno plaukų sruogas. Rezultatas - didelis smūgis kairiesiems "aktyvistams" ir kultūriniams marksistams. Tyrimas rodo, kad mažiausiai 99 proc. didžiojo kompozitoriaus protėvių buvo kilę iš Vakarų ir Vidurio Europos. Kita vertus, jis neturėjo jokios afrikietiškos įtakos.

Kita vertus, tyrimas atskleidė keletą kitų įdomių dalykų. Be kita ko, kad Bethovenas iš tikrųjų nebuvo "tikrasis Bethovenas" - kažkur jo giminėje kažkas turėjo meilės romaną, iš kurio gimė nesantuokinis vaikas. Tačiau ne su kažkuo iš Afrikos, bet, atrodo, kad kompozitoriaus gyslomis tekėjo ispaniškas kraujas. Nors dauguma turimų dokumentų anksčiau rodė, kad Bethovenas buvo flamandų kilmės, teigiama, kad Pietų Europos įtaka atėjo iš jo motinos Marijos Magdalenos linijos. Dėl šiek tiek tamsesnės veido odos spalvos, kurios šaknys tikriausiai buvo šios, mokykliniais metais Bonoje Beethovenas buvo vadinamas "ispanu".

Šaltinis: https://www.freiewelt.net/nachricht/dna-analyse-beweist-beethoven-hatte-keine-afrikanischen-vorfahren-10092698/




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą