2023-03-12

LRT skleidžia genderistinę ideologiją vaikams



Šiandien, kaip ir kiekvieną sekmadienį, LRT rodė laidą moksleiviams Lietuvos tūkstantmečio vaikai”. Buvo skelbiama, kad tai speciali laida ir „išskirtinė galimybė – moksleiviai varžosi dėl 2 metų stipendijos vienoje geriausių pasaulio mokyklų”. https://www.lrt.lt/mediateka/irasas/2000261355

LRT portale apie šią laidą rašoma, kad „Populiarioje moksleivių viktorinoje paaiškės, kas laimės 50 tūkst. eurų vertės prizą ir 2 metus mokysis prestižinėje Italijos mokykloje. Dėl pergalės kausis jau pamėgti viktorinos dalyviai, kurių pasirodymų rezultatą nulems ne tik surinkti taškai, bet ir specialios komisijos verdiktas”.




Besivaržančių vaikų atsakymus, nuovoką, logiką ir argumentus vertino žurnalistai Šarūnas Černiauskas ir Goda Raibytė-Aleksa, atlikėjai Andrius Mamontovas ir Gabrielė Vilkickytė bei UWC (United World Colleges) Lietuvos nacionalinio komiteto vadovas Žilvinas Šilėnas.

Tarp gana tradicinių laidos vedėjo Roberto Petrausko klausimų buvo ir štai toks genderistinės ideologijos „perlas“ (20:10):

Švedijoje veikia valstybinis darželis, kuriame vaikai neskirstomi į berniukus ir mergaites. Ten vengiama žodžių, nurodančių asmens lytį. Ar tradicinės lyties tapatybės atsisakymas yra tinkamas būdas siekti žmonių lygybės?“




Komisijos netenkino mokinės atsakymas, kad „negalima atsisakyti lyties kaip koncepto“ ir komisijos narė Goda Raibytė – Aleksa uždavė papildoma ideologizuotą genderistinį klausimą:

Noriu pasitikslinti dėl vienos minties, kad negalima atsisakyti lyties kaip koncepto. Ar turėjai mintyje vyro ir moters lyties ar ir kitas lytis. Yra translyčiai“.

Buvo viktorinoje ir klausimas dėl praėjusiais metai į Lietuvą neįleistų „pabėgėlių“ iš Baltarusijos, verčiantis vaikus abejoti teisingu vyriausybės sprendimu apgręžti šiuos ekonominius migrantus, kurie neteisėtai veržėsi į Lietuvą iš saugios valstybės.


LRT, mano nuomone, su šita genderistinę ideologiją propaguojančia laida dar kartą visuomenei parodė, kad ji yra mūsų valstybės parazitas, mintantis už mokesčių mokėtojų pinigus ir kenkiantis Lietuvos valstybei – moraliai degraduojantis jaunimą su genderizmo ideologija.

Keli žodžiai apie „prestižinę“ Italijos mokyklą iš United World Colleges grupės. Kas čia per sorošinis stebuklas?



Oficialiame portale sakoma: United World Colleges (UWC) (liet. Jungtiniai Pasaulio Koledžai) - tai pasaulinis judėjimas, kurio tikslas - paversti švietimą jėga, vienijančia žmones, tautas ir kultūras taikos ir tvarios ateities labui. https://www.lt.uwc.org/about

Akcentuojamas dėmesys:

UWC moterų teisių ir galimybių stiprinimas

https://www.uwc.org/our-impact/empowering-women-at-uwc

UWC iniciatyva pabėgėliams

https://www.uwc.org/uwcrefugeeinitiative

Štai ir atsakymas, iš kur viktorinoje atsirado genderizmas ir pabėgėliai. Viso šito UWC šabašo steigėjas - investitorius iš DB, kurį remia eilė transnacionalinių fondų ir NVO.

Lietuva turi blogos patirties su Sorošo universiteto Budapešte „specialistais“ šimašiais, raskevičiai, morganomis ir t.t. Dabar LRT apsireiškė dar viena valstybės griovimo „specialistų“ ruošimo kontora.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą