2023-03-24

Dr. Mike Yeadon suabejojo dėl koronės ligos egzistavimo

 

Prof. Mike Yeadon, buvęs "Pfizer" mokslinių tyrimų padalinio Anglijoje vyriausiasis mokslininkas ir viceprezidentas. 16 metų jis dirbo "Pfizer" kaip alergijų ir kvėpavimo takų ligų tyrėjas ir atitinkamų preparatų kūrėjas. John La Mattina, buvęs "Pfizer Global Researchand Development" prezidentas, gerai pažinojęs Yeadoną, apibūdina jį taip: "Jo grupė buvo labai sėkminga ir sukūrė keletą junginių, kurių buvo pradėti ankstyvieji klinikiniai tyrimai.

2011 m. Michaelas Yeadonas tapo vienu iš steigėjų biotechnologijos įmonės "Ziarco", kurioje buvo sukurtas vaistas "Ziarco", žinomas kaip ZPL389; tai buvo "pirmasis savo klasėje peroralinis preperatas vidutinio sunkumo ir sunkios egzemos gydymui." Dirbdamas "Ziarco", Yidonas, kaip aukščiausio lygio specialistas, konsultavo dvi Bostono biotechnologijų bendroves - "Apellis Pharmaceuticals" ir "Pulmatrix Inc."


2020 metų pavasarį jis socialinėje žiniasklaidoje pradėjo skelbti savo nuomonę apie "pandemiją", kuri nesutapo su PSO, Jungtinės Karalystės sveikatos departamento ir "Pfizer" nuomone. Pirma, jis pabrėžė, kad COVID-19 viruso infekcija nebuvo "pandemija". Antra, jis teigė, kad COVID-19 (sergamumo ir mirtingumo) statistika Anglijoje yra labai perdėta. Trečia, jis parodė absurdiškumą tokių kovos su infekcija priemonių, kaip distancija, saviizoliacija ir kaukių dėvėjimas. Ketvirta, jis pavadino PGR testų naudojimą absurdišku. Penkta, jis prognozavo, kad COVID-19 infekcija, kaip ir sezoninis gripas, greitai išnyks. Netrukus jis atsisakė pastarojo teiginio ir vietoj jo pareiškė, kad COVID-19 infekcija jo šalyje palaikoma dirbtinai.

Stebėtina, kad dar 2020 m. pirmoje pusėje Michaelas Yeadonas netgi pritarė idėjai sukurti vakciną nuo COVID-19. Jis manė, kad kai kurių kategorijų žmonėms, kurių sveikata yra sutrikusi, tai galėtų būti naudinga. Tačiau 2020 m. vasarą jis persigalvojo. Tie, kurie bandė morališkai sunaikinti Michaelą Yeadoną, kaltina jį nenuoseklumu ir net kvailumu. Manoma, kad Maiklas Yeadonas jau 2020 m. viduryje ką nors žinojo apie vakcinų kūrimo projektus, tokius kaip "Pfizer-BioNTech", "Moderna", "AstraZeneca" ir "Johnson & Johnson".

Pirmasis tikrai rimtas iššūkis Yidonui teko 2020 m. pabaigoje. Jis kartu su kitu vakcinų specialistu pateikė peticiją Europos vaistų agentūrai (EMA), kad būtų sustabdyti klinikiniai COVID-19 vakcinų tyrimai. Yeadon nuomone, kuriamos vakcinos turi esminį trūkumą: paskiepytoms moterims gresia nevaisingumas. Tačiau Europos Sąjungos farmacijos priežiūros institucija neatsižvelgė į Yeadono įspėjimą ir prieš Naujuosius metus patvirtino "Pfizer" vakciną "BioNTech" naudoti ES.

Michaelas Yeadonas nebuvo vienintelis, kuris bandė prisibelsti į ES farmacijos priežiūros instituciją. 2021 m. vasario mėnesį EMA buvo išsiųstas skubus atviras gydytojų ir mokslininkų laiškas Europos vaistų agentūrai dėl COVID-19 vakcinos saugumo.

Peticijoje buvo raginama sustabdyti pavojingą vakcinavimą. Šią peticiją, kurią pasirašė daugiau kaip šimtas gerbiamų medicinos mokslininkų ir gydytojų (iš Europos Sąjungos, JAV, Kanados, Australijos), EMA biurokratai ignoravo, kaip ir Michael Yeadon peticiją.


2021 vasario mėn., kai Michaelas Yeadonas viešai pasisakė: "Nėščiosios: saugokitės COVID vakcinų". Ši žinutė, trumpai pavadinta "Pfizer" tyrimų vadovas: "Covid" vakcina yra moterų sterilizacija", paplito socialinėje žiniasklaidoje. Skiepijimo statistiką stebintys stebėtojai pastebėjo, kad kovo mėn. skiepijimo rodikliai keliose šalyse, palyginti su vasario mėn., sumažėjo, ir tai siejo su Michaelo Yeadono kreipimusi. Jis buvo įtrauktas į pavojingiausių antivakserių (judėjimas prieš skiepus, nukreiptas prieš COVID) sąrašą. Apie Yeadon apeliacinį skundą ir jo santrauką galima rasti išsamioje publikacijoje, kurią kovo 18 d. paskelbė "Reuters". Agentūros biuletenis pavadintas: A REUTERS SPECIAL REPORT. The ex-Pfizer scientist who became an anti-vax hero (REUTERS specialusis pranešimas. Buvęs "Fizer" mokslininkas, tapęs kovos su skiepais didvyriu.)

Šių metų kovo 22 d. dr. Mike Yeadon viešai pareiškė, kad jis netiki, jog kada nors egzistavo nauja liga, vadinama "kovidu".

Portale "Conservative women" straipsnyje "Kodėl netikiu, kad kada nors buvo Covid virusas" jis rašo:

Mane vis labiau erzina tai, kaip kontroliuojamos diskusijos apie tariamo naujo viruso SARS-CoV-2 kilmę, ir aš pradėjau netikėti, kad jis kada nors buvo apyvartoje ir sukėlė didelio masto ligas ir mirtį. Susirūpinimą kelia tai, kad beveik niekas nenori svarstyti šios galimybės, nepaisant to, kad molekulinė biologija yra lengviausia disciplina, kurioje galima sukčiauti. Taip yra todėl, kad be kompiuterių to tikrai neįmanoma padaryti, o sekos nustatymui reikalingi sudėtingi algoritmai ir, svarbiausia, prielaidos. Pakeitus algoritmus ir prielaidas, galima labai pakeisti išvadas.

Kyla klausimas, kodėl tiek daug dėmesio skiriama žiniasklaidos audrai, kilusiai dėl Fauci, Vuchano ir galimo pabėgimo iš laboratorijos. Juk "kaltininkai" smarkiai kontroliuoja žiniasklaidą. Šiuo metu nėra nepriklausomos žurnalistikos. Nėra taip, kad jiems reikia sugėdinti establishmentą. Pateikiu skaitytojams faktus, kad jie patys pasirinko taip elgtis.

Taigi ką turiu omenyje sakydamas "jie" ir "kaltininkai"? Į šią poziciją pretenduoja keli kandidatai ir jų bendrininkai iš farmacijos kompanijų, kurių keletas įvardyti puikioje Paulos Jardine penkių dalių serijoje, skirtoje TCW, "Anatomy of the sinister Covid project" ("Anatomija apie grėsmingą Covid projektą"). Pirmoje sąrašo vietoje yra "įgalinantis" Pasaulio ekonomikos forumas ir daugybė jo politinių akolitų, įskaitant Justiną Trudeau ir Jacindą Ardern.

Tačiau tai neatsako į klausimą, kodėl jie sutelkia dėmesį į viruso genezę. Mano nuomone, jie daro viską, ką gali, kad įsitikintumėte, jog šį renginį vertinate būtent taip, kaip jie nori. Tiksliau, kad buvo sukurtas naujas virusas.

Pandemijos pradžioje ne aš vienas tuo tikėjau, tačiau ilgainiui pastebėjau pakankamai įrodymų, kurie verčia tuo abejoti". 

Autorius abejoja, nes paskleistas patogenas galėtų būti letalesnis, jo poveikio negalima tiksliai, kas galėtų sugriauti civilizaciją. Todėl sprendimų priėmėjams, jo nuomone, ši rizika būtų nepakeliama, o jie " trokšta visiškos kontrolės".

Yeadon mano, kad nebuvo kvėpavimo takų viruso, kuris sukėlė didelio masto ligas ir mirtis. 

"Vietoj to mums buvo pasakyta, kad yra šis bauginantis, naujas patogenas, ir stresą sukelianti baimės pornografija buvo padidinta iki 11 laipsnių, ir taip ir liko. Tai dera su sukčiavimu dėl genetinių sekų, PGR tyrimų protokolų (zondų, pradmenų, amplifikacijos ir atkaitinimo sąlygų, ciklų), nekreipiant dėmesio į užterštą genetinę medžiagą ne tik iš žmogaus ir tariamų virusinių šaltinių, bet ir iš bakterinių bei grybelinių šaltinių. Kodėl, pavyzdžiui, jiems reikėjo įkišti mėginių ėmimo lazdeles tiesiai į mūsų sinusus? Ar tam, kad būtų kuo daugiau ne žmogaus genetinių sekų?"- rašo autorius, ir kviečia:

"Atkreipkite dėmesį į švelnius įrodymus, kad mūsų politiniai ir kultūriniai lyderiai, įskaitant mirusią karalienę, mielai susitikdavo ir sveikindavosi vieni su kitais be jokių testų, maskavimo ar socialinio atsiribojimo. Jie neturėjo jokios baimės. Pirmiau aprašytame scenarijuje keli žmonės būtų žinoję, kad jų aplinkoje nėra naujo pavojaus. Jei iš tiesų žemę būtų persekiojęs mirtinas patogenas, netikiu, kad jie būtų turėję drąsos ar poreikio elgtis nonšališkai ir rizikuoti užsikrėsti virusu.

Mane labiausiai įtikina Deniso Rancourto ir kolegų analizuoti JAV mirtingumo dėl visų priežasčių duomenys pagal valstijas, lytį, amžių ir atsiradimo datą. Padidėjusio ACM skaičiaus modelis neatitinka naujos kilmės kvėpavimo takų viruso, kaip pagrindinės priežasties, buvimo.

Jei aš teisus, kad jokio naujo viruso nebuvo, koks genialus žingsnis buvo apsimesti, kad jis buvo! Dabar jie nori, kad jūs tik svarstytumėte, kaip šis "virusas žudikas" pateko į žmonių populiaciją. Ar jis atsirado natūraliai (žinote, laukinis šikšnosparnis suėdė pangoliną ir šis galiausiai buvo parduotas šlapiame Vuchano turguje), ar jį akiplėšiškai sukūrė kinų mokslininkas, kuriam padėjo Šiaurės Karolinos universiteto mokslininkas, finansuojamas Fauci, kartu apeidami prezidento paskelbtą tokio darbo sustabdymą? Taip pat kyla klausimas, ar virusas pateko į plačiąją visuomenę dėl neatsargumo ir nutekėjimo iš laboratorijos, ar jį kas nors tyčia išplatino?


Taip pat turiu pabrėžti, kad kaltininkai hermetiškai kontroliuoja žiniasklaidą, kurią iš dalies kontroliuoja didžiosios technologijos ir vyriausybė, apie tai iš dalies rašoma čia, čia ir čia. Štai kodėl jiems taip lengva cenzūruoti tokius žmones kaip aš. Jei istorija pasirodo keliuose televizijos tinkluose, tai tik todėl, kad jie arba neprieštarauja jai, arba ji buvo aktyviai kurstoma. Ji nebus tikra. Jie niekada nesako tiesos. Nemanau, kad jie sakė tiesą nuo pat šio perversmo pradžios ir tikriausiai daug anksčiau. Dauguma vadinamųjų žurnalistų prarado suvokimą, kas kada nors buvo tiesa.

Manau, kad kaltininkai (tai gali būti visi arba bet kuris iš Gates, Fauci, Farrar, Vallance, CEPI, EcoHealth Alliance, DARPA ir daugybė kitų) pakišo ginčą dėl SARS-CoV-2 kilmės, nes šiek tiek sugėdinti įstaigą buvo nedidelė kaina įtikinti daugumą iš mūsų, kad tikrai turi būti naujas virusas, nors jo nėra. (Ir iki šiol jiems tai pavyksta.)"

Faktai, kuriais disponuoja Yeadon, nepatvirtina jokios kitos išvados, kaip tik tai, kad tai didžiulis nusikaltimas, gerai suplanuotas. Tai savaime paneigia natūralų patogeno atsiradimą. 

Autorius pažymi, kad nesako, jog žmonės nesirgo ar kad nemirė daugybė žmonių. Jis ginčijuosi tik dėl ligų ir mirčių priežasčių. 

"Žmonės sirgo, o kai kurie mirė dėl visų prieš tai buvusių priežasčių, kurias sustiprino baimė, sukėlusi imunosupresiją ir vėliau daugybę bjaurių veiksmų. Atkreipkite dėmesį net į oficialų "Covid-19" ir esamų ligų požymių bei simptomų sutapimą. Pažymėtina, kad per 2020 m. JAV jie 50 proc. apkarpė antibiotikų išrašymą. Jie užtikrino, kad daug silpnų pagyvenusių žmonių būtų mechaniškai ventiliuojami - procedūra, kuri tokiems žmonėms yra beveik kontraindikuotina. Kai kuriems buvo skiriamas remdesiviras, kuris yra inkstų nuodas. Globos namuose jiems buvo duodama midazolamo ir morfijaus - kvėpavimą slopinančių vaistų, kurių derinys kvėpavimo sunkumų turintiems pacientams yra visiškai draudžiamas. Jei jie vartojami, būtina atidžiai juos stebėti, dažniausiai tai automatinės signalizacijos sistemos, prijungtos prie gyvybiškai svarbios širdies ir kvėpavimo sistemos, įskaitant kraujo dujų stebėseną pirštais. Globos namuose taip neatsitiko.

Manau, kad pagrindinė melo apie naująjį virusą priežastis yra visiško nuspėjamumo ir kontrolės siekis, aiškiai suformuluotas ketinimas pertvarkyti visuomenę; pradedant nuo finansų sistemos išardymo per lokautus ir atostogas, o tiesioginis praktinis lokautų tikslas buvo suteikti causus belli kuo didesniam skaičiui žmonių suleisti medžiagas, skirtas ne imunitetui sukelti, bet reikalauti pakartotinio skiepijimo, sukelti sužalojimus ir mirtį bei kontroliuoti judėjimo laisvę. Esu įsitikinęs, kad jie gana patenkinti tuo, kad į 6 000 000 000 000 žmonių įsmeigė bent vieną adatą.

Atkreipkite dėmesį, kad nors nuodingomis "vakcinomis" buvo nužudyta apie 10-15 milijonų žmonių, tai yra tik pirmoji iš daugelio būsimų mRNA injekcijų. Yra požymių, kad buvo numatyti būdai, kaip priversti jus priimti dar dešimt, nes būtent tiek dozių sutiko nupirkti jūsų vyriausybė. Ką pirkti? Na, jau dabar kalbama, kad visos esamos vakcinos bus pertvarkytos į mRNA tipus. Jei taip atsitiks, nemanau, kad kas nors, kam bus sušvirkšta dar dešimt kartų, išvengs mirties ar sunkių, gyvenimą ribojančių ligų. Priverčiant organizmą gaminti ne savo baltymus, savaime suprantama, kad tai sukels autoimuninę organizmo ataką. Jūsų liga bus susijusi su tuo, kur patenka sušvirkšta dozė, ir, žinoma, su to sušvirkšto produkto konsistencija. Iki šiol jos buvo siaubingai nepastovios. Nežinia, ar kada nors būtų buvę galima juos pagaminti ir paleisti į rinką, jei jiems būtų buvę taikomi įprasti kokybės reikalavimai ir nebūtų išduoti "skubaus naudojimo" leidimai. Žinoma, kaip dabar žinome, reguliuojančios institucijos atliko svarbų vaidmenį ne tik meluodamos JAV kariuomenei - organizacijai, kuri teikė pirminius "vakcinų" užsakymus ir nustatė visas sutarčių sąlygas tokioms bendrovėms kaip Moderna ir Pfizer.

Šiuo metu bankų sistemoje viščiukai grįžta namo.

Kaip visada sakau, negaliu daug ko tiksliai žinoti. Neturiu šio didžiausio istorijoje nusikaltimo scenarijaus kopijos. Tačiau, kad ir kas iš tikrųjų būtų Kovid, netikiu, kad tai, kas buvo vadinama gripu, patogiai išnyko 2020 m. pradžioje. Tai dar vienas melas. Tai yra tai, ką jie daro. Tai viskas, ką jie daro.

Tiems, kurie nujaučia, kad viskas negerai, bet nenori atlikti psichologinio šuolio į velnišką pasaulį, kuriame, mano manymu, dabar gyvename, atkreipiu dėmesį į rizikos asimetriją. Jei laikysitės oficialaus pasakojimo ir aš būsiu teisus, jūs ir jūsų vaikai neteksite visų laisvių ir tikriausiai neteksite gyvybės. Jei tikėsite tuo, ką sakau, ir klysite, iš jūsų bus juokiamasi. Šios galimybės nėra nė trupučio subalansuotos. Racionalus veikėjas turėtų nustoti tikėti tuo, kas mums sakoma. Tai nėra saugi pozicija, laikantis savo patarimo ir nuleistos galvos. Tai pavojingiausias dalykas, kurį galite padaryti".

P.S.Karas Ukrainoje staiga nutraukė visą koronę. Paaiškėjo, kad feikinė koronės liga labai bijo patrankų šūvių. Skurdi Lietuvos valstybė ištratino šimtus milijonų eurų nuodingoms ir neveikiančioms vakcinoms, kurių dalį, laimei, sunaikino. O juk galėjo pykštelti iš dar likusių patrankų salvę ir "pandemija" pasibaigtų!

Nuorodos:



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą